Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Bucatar in Hunedoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Bucatar in Hunedoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Hunedoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Hunedoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Bucătar Pentru Restaurant Pensiune


Angajez bucătar cu experiență pentru pensiune la munte. De preferat din zona Uricani,Lupeni, Vulcan, Petroșani.
Pensiunea Alessia

Ribs Grill Deva Angajează Bucătar!


Ribs Grill Deva angajează Bucătar! - Ești pasionat de gastronomie și vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică? Ribs Grill Deva caută un Bucătar entuziast și dedicat pentru a se alătura echipei. Ce căutăm: - Persoană motivată și dornică să învețe; - Capacitatea de a lucra într-un mediu rapid; - Disponibilitatea de a lucra în ture, inclusiv în weekend-uri; - Experiența nu este obligatorie, dar constituie un avantaj. Oferim: - Mediu de lucru prietenos și încurajator; - Oportunități de dezvoltare profesională și învățare continuă; - Salariu competitiv și alte beneficii. Pentru a aplica sunați la numărul: . Așteptăm cu entuziasm să ne cunoaștem noul coleg!
Grill Ribs Optim SRL

Cofetaria Elysee Angajeaza!


Echipa noastra isi cauta colegi noi pentru producerea si comercializarea unor produse deosebite de cofetarie si patiserie, 100 % naturale. Cautam persoane pentru postul de lucrator comercial in incinta SHOPPING CITY DEVA. Program de lucru foarte flexibil, salariul se plateste la 2 saptamani! Mai multe detalii la nr de telefon afisat.
Art Cakes SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.