Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

37 Locuri de Munca Bucatar in Pitesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

37 Locuri de Munca Bucatar in Pitesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lucrator Bucatarie (spalator Vase Mari) - Ajofm | Anofm


Ocupatia: LUCRATOR BUCATARIE (SPALATOR VASE MARI) - AJOFM | ANOFMAngajator: U.S. Food Network S.A.Experienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: PITESTI
U.​S.​ FOOD NETWORK S.​A.​

Cofetar - Ajofm | Anofm


Ocupatia: COFETAR - AJOFM | ANOFMAngajator: DENISA COM SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: PITESTI
DENISA COM SRL

Patiser - Ajofm | Anofm


Ocupatia: PATISER - AJOFM | ANOFMAngajator: DENISA COM SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: PITESTI
DENISA COM SRL

Angajez Lucrator In Bucatarie


Restaurantul "Casa Sattler" angajeaza : lucrator in bucatarie (pentru salate, deserturi, pregatit legume, spalat vase....) Pasiunea, bunul simt, dorinta de munca si experienta cat sa dea bine la CV te fac candidatul ideal pentru noi. Pentru toate cele de mai sus, oferim seriozitate, respect, 1 masa pe zi. (programul: doua zile lucrate, doua zile libere)
RIFCO DACADI IMPEX

Angajare Ajutor Bucatar/​ospatarita


ANGAJAM AJUTOR BUCATAR/ OSPATARITA.SC.NAZAR REST 27 SRL SALARIUL 2500-3000 LEI.TEL.
NAZAR REST 27

Angajez Ajutor De Bucătar


Ne mărim echipa!! Angajam ajutor de bucătar cu experiență.Program de 8 ore zi de luni până vineri. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactați .
GG

Casieri Sau Lucratori In Bucatarie


Pachet salarial 3100 RON NET Program 8 ore pe zi
Alin

Angajez Bucatar Restaurant Pitesti


Restaurant în Pitești angajează bucatar cu experienta, ajutor de bucatar și ospatar SALARIU MOTIVANT 1000 EURO in mana pentru un bucatar iscusit
Promax Imobiliare Consult

Angajam Casieri Si Lucratori In Bucatarie


Angajam casieri si lucratori bucatarie Studii: minim 8 clase- lucrator bucatarie; minim 10 clase - casier Atributii principale: - Prepara produsele din pui; - Se asigura ca produsele sunt servite conform standardelor; - Estimeaza necesarul de produse si participa la inventarele periodice; - Pastreaza curatenia utilajelor si a locatiei. Program de lucru 8h zi; 5 zile pe saptamana cu 2 zile libere. Contract pe perioada nedeterminata. Pentru mai multe detalii si programari sunati la numerele de telefon : 0729 800 109 ; 0729 900 012; 0729 600 713; 0729 800 726
Manpower

Restaurantul Noblesse Angajează Ospatari Si Ajutor De Bucatar


Restaurantul Noblesse angajează ospatari. Angajam ospatari si ajutor de bucatar ,de preferat cu experienta, dar suntem deschiși pentru oricine vrea sa învețe și sa între în echipa noastră. Nu ezitați sa ne contactați tel.
Noblesse

Angajez Personal Patiserie-cofetarie


Angajez personal patiserie-cofetararie. Programul este de 8 ore/zi Salariul este negociabil in functie de experienta, aptitudini, seriozitate si implicare (1600-2000 lei ) Societatea isi desfasoara activitatea in cartierul Gavana din str. Alunului nr. 46, Pitesti. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.
SC PATI PANIFCOSEM ALEX L SRL

Vânzătoare Măcelărie Pitești


Carmangerie cu puncte de lucru în Ștefănești, Mioveni și Pitești angajează Vânzător vânzătoare Măcelărie Punct lucru Pitești str Exercițiu Salariu atractiv. Diverse bonusuri și beneficii, inclusiv transportul la domiciliu. Relații la telefon sau CV pe wattsapp sau email. Mulțumim.
SC Vera Food Distribution srl

Pizzeria Allmundo Angajeaza


Pizzeria Allmundo angajeaza pizzer Relati la nr de telefon
Allmundo

Vânzătoare Măcelărie Pitești


Carmangerie cu puncte de lucru în Ștefănești și Mioveni angajează Vânzător vânzătoare Măcelărie Punct de lucru Pitești Program 2 zile cu 2 zile sau flexibil. Salariu atractiv. Diverse bonusuri și beneficii, inclusiv transportul la domiciliu. Relații la telefon sau CV pe wattsapp sau email. Mulțumim.
La Vera Tradiional srl

Siigeria Mihai Angajeaza Modelatoare Brutar Covrigi


Simigeria Mihai angajeaza: Modelator brutar covrigi in Arges Mall Cerinte : Punctualitate;
Seriozitate;
Integritate;
Cu sau fara experienta.
Oferim : Contract de munca nedeterminat;
Bonuri de masa;
Salariu de la 3000 net
Decont transport;
Bonusuri de performanta;
program o zi lucrata cu o zi libera, de la 6:30-20:30
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă stabil ( de 11 ani pe piata) într-un mediu prietenos și crezi că te potrivești cerințelor noastre te așteptăm să ne contactezi!
simiba pan

Angajăm Operatori Linie Fabricație Pâine Brutari


Societate comerciala angajeaza operatori linie fabricație pâine brutari. Relatii suplimentare la numarul de telefon aferent anuntului. Salariu net cuprins între 3500 și 4000 de lei.
Standard Mondopan Group SRL

Angajam Modelator Pentru Covrigarie,​ Patiserie Cu Experienta


Angajam Modelator patiserie, covrigarie cu experienta in domeniu Oferim Oportunitate de Angajare in Meseria de Patiser si Modelator Suntem in cautarea unor persoane pasionate si dornice sa isi dezvolte abilitatile in domeniul patiseriei si modelajului. Daca va doriti o cariera intr-un mediu dinamic si creativ, aceasta poate fi o oportunitate potrivita pentru dumneavoastra. Responsabilitati: Participarea la procesul de modelaj al produselor in conformitate cu standardele companiei. Respectarea normelor de igiena si siguranta alimentara. Colaborarea cu echipa pentru mentinerea unui mediu de lucru eficient si placut. Cerinte: Dorinta sincera de a invata si de a se dezvolta in meseria de patiser si modelator. Abilitati de comunicare si colaborare in echipa. Atitudine pozitiva si capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic. Capacitatea de a respecta regulile stricte de igiena si siguranta alimentara. Beneficii: Training si dezvoltare profesionala continua in domeniul patiseriei. Oportunita
CALITAS COM SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 37 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.