Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Buldoexcavatorist in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Buldoexcavatorist in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Buldoexcavatorist in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Buldoexcavatorist in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Stivuitorist


Stivuitorist Candidatul Ideal Angajam Stivuitorist 3 schimburi Se lucreaza in fabrica Descrierea companiei Dala HR Suntem o companie care pune clientul pe primul loc. Recrutam si selectam cei mai potriviti candidati pentru cele mai bune locuri de munca. Portofoliul nostru de angajari acopera o gama larga de domenii. Nota de confidentialitate: Aplicand la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal din CV in cadrul procesului de recrutare, conform Regulamentului (UE) 679 2016 ( GDPR ) si a Politicii de Confidentialitate.
DALA DSC HR

Media netă estimată pe baza celor 752 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Angajez Mecanizator Agricol,​ Tractorist Cu Experiența Pe Combina


Angajam mecanizator agricol , cu experiența pe combine claas lexion. Facem prestări servicii in mai multe județe. Asigurăm cazare , mâncare, cartea de munca și un salar atractiv. Se cere permis de conducere si seriozitate. Detalii la telefon
Sc Mirpan srl

Stivuitorist


CANDIDATUL IDEAL: - scoala profesionala, studii medii, - experienta de minim un 1 an pe o pozitie similara; - responsabilitate, constiinciozitate; - atestat ISCIR pentru Stivuitorist; RESPONSABILITATI: - descarca marfurile din tiruri sau din masinile de aprovizionare sau distributie; - incarca marfurile pentru distributie; - depoziteaza marfurile prin stivuirea pe rafturi respectand procedurile; - pregateste marfa care urmeaza sa iasa din depozit; - intretine si asigura functionarea in conditii corespunzatoare a echipamentelor si utilajelor WMS BENEFICII: - bonuri de masa in valoare de 40 lei; - abonament medical la clinica privata; - prime cu diverse ocazii.
DELACO

Media netă estimată pe baza celor 1365 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Caut Stivuitorist


Caut stivuitorist din data de 02.01.24 cu incepere imediata pentru Germania. se oferă cazare contra cost , transport, haine de munca. pentru mai multe detalii contactați pe Nr OO*****225
cs
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.