Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

63 Locuri de Munca Buldoexcavatorist in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

63 Locuri de Munca Buldoexcavatorist in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Buldoexcavatorist in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Buldoexcavatorist in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Fundulea :lacatus,​ Stivuitorist,​ Sculer Matriter,​ Operator Preparare,​ Electrician,​ Mecanic,​ Etc


Angajam in Fundulea in urmatoarele posturi : Stivuitorist Sculer Matriter Operator preparare amestec Operator IS Mecanic Lacatus Mecanic Electromecanic Electrician Salariile sunt intre 2927 si 5200 lei net (DEPINDE FOARTE MULT DE NIVELUL DE EXPERIENTA SI DACA LUCREAZA LA 3 SCHIMBURI SAU DOAR DE ZI) In poze am descris salarii pentru fiecare post Va rog trimiteti un curriculum vitae CV sau scrieti-mi pe whattsup
Meseriasi

Stivuitorist Reach Truk-4000(800euro)


SC angajează stivuitorist pentru operare stivuitor catarg frontal,depozit zona Militari. Experiența:minim 6 luni Atestat de stivuitorist valabil. Program L-V,8.00-17.00 Venit net cu bonuri de masa incluse:4000(800euro)
ASL

Stivuitorist - Fabrica Sector 3


Angajam stivuitorist pentru o fabrica de sticla din Bucuresti, Sectorul 3! Responsabilitati: - incarcare descarcare marfa; - depozitare marfa; Cerinte: - Atestat ISCIR valabil; - Experienta pe o poztie similara; - Disponibilitate munca in schimburi. Oferta: - salariu: 4300 lei net; - tichete de masa: 25 lei zi; - al 13-lea salariu; - bonus sarabatori; Program: 8h in 3 schimburi. Locatie: Bucuresti, Sector 3
Teamland
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 63 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.