Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

21 Locuri de Munca Buyer in Popesti-Leordeni

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

21 Locuri de Munca Buyer in Popesti-Leordeni

Cauta printr-o varietate mare de joburi Buyer in Popesti-Leordeni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Buyer in Popesti-Leordeni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Agent Vanzari Sisteme Aluminiu Zona Sud


Suntem în căutarea unui coleg unei colege care sa isi aduca aportul in vanzarea sistemelor din aluminiu pe care le avem in portofoliu. Cautam o persoana care sa fie dispusa sa faca munca de teren in proportie de 95% din timp. Nu cautam un robot si nici pe Superman, ne dorim inca un om cu care sa impartim munca pentru a deveni si mai buni in ceea ce facem. Cunoasterea pietei de profil (pereti cortina, tamplarie aluminiu,balustrade sticla, fatade ventilate) este obligatorie Înțelegerea nevoilor partenerilor existenti si a viitorilor parteneri precum si crearea unei interacțiuni cât mai eficiente și cu rezultate palpabile este esențială. Suntem foarte ambitiosi si promovam comunicarea permanenta intre noi si partenerii nostrii, oferind consultanta de specialitate, astfel incat produsele si serviciile noastre sa atinga si sa depaseasca asteptarile clientilor nostri. Detaliile colaborarii se discuta la sediul nostru, din Popesti Leordeni, strada Taberei nr.6 Ilfov.
SC TURCOAZ TRADING SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 21 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.