Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

56 Locuri de Munca Camerista Hotel in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

56 Locuri de Munca Camerista Hotel in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista Hotel in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista Hotel in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Menajera Interna


Cautam o doamna domnișoară harnica care dorește sa facă parte din familia noastră. Postul este de menajera interna(menaj usor, gatit ocazional, intretinere flori) Se oferă contract de munca, cazare și mâncare. Persoana poate fi din Brașov sau dispusa sa se relocheze. Dorim doar persona care doresc sa locuieasca la locatie. Așteptăm cv-urile dvs.
Larisa

Ajutor Menaj Brasov


Caut femeie ajutor menaj 1 zi pe saptamana
a

Femeie De Serviciu


Angajam vanzatoare pentru patiserie, pentru interviu sau detalii tel.
HM LIMITED EXIM

Media netă estimată pe baza celor 5 de salarii introduse în Salario: 2025 RON/Luna

Angajam Personal Curatenie Gebruder Weiss Brasov


Buna ziua, angajam personal curatenie in Brasov, zona vecinătatea magazinului Hornbach - cartier Bartolomeu. Program de 8 ore zilnic cu jumatate de ora pauza de masa, de L-V de la 7.00 la 15.30. Suprafata aproximativa 500 mp - parter și etaj 1- birouri, holuri, grupuri sanitare personale TESA și vestiare cu dușuri pentru personalul din depozit. Salariu oferit se va discuta in cadrul interviului.
Darom Impex

Angajam Personal Curatenie


Firma de curatenie angajam cu contract de munca personal pentru curatenie - femei Program de lucru: Luni - Vineri 7:00 - 15:00 Se solicita seriozitate, punctualitate, corectitudine.
SC MCM Nov

Angajam Femeie De Serviciu


Angajam femeie de serviciu.
GENICA

Angajez Camerista


Angajez camerista pentru camere în regim hotelier - în centrul istoric al BRASOVULUI la un program de 8 ore pe zi (9-17a.m) cu 2 zile libere pe săptămână - se lucrează și duminica -preferam doamne cu experiență în curățenie obligatoriu sa locuiască în BRASOV .Acceptam și studente sau pensionare în program de 4 ore.
ING JUNIOR

Camerista La Pensiune


Angajam o camerista la o pensiune cu 7 camere,in Centrul Brasovului
kronstadt travel

Doresc Menajera Personala,​doamna Serioasa


apartament,zona centrala,program de comun acord,doresc o d-na serioasa,finuta,placuta,ofer seriozitate.
Cc

Caut Menajeră


Caut o tânără sau doamnă pentru activitatea de menaj unui domn serios,intelectual cu situație financiară.
job

Angajez Camerista


Angajez camerista pentru regim hotelier in centrul istoric al Brașovului ,se lucrează in fiecare duminica in programul 10-16, cu 2 zile libere pe săptămâna -necesita experiența in domeniu. Salariu atractiv ,program decent4-6 ore zi.
Ing Junior

Angajam Camerista


Pensiunea CROCUS din Poiana Brasov Angajem Bucatar - Cofetar Camerista cu/ sau fara experienta, program de 8 ore Pensiunea CROCUS din Poiana Brasov
Sc Crocus srl

Hotel Din Centrul Brasovului Angajează Camerista


Hotel din centrul Brasovului angajează camerista sunați-ne la numarul sau
R.​B.​Corec SRL

Angajez Camerista Regim Hotelier Centrul Istoric Brasov


Angajez camerista full time pentru camere in regim hotelier în programul 9-16 a.m-se lucra și în wekend cu 2 zile libere pe săptămână .Lucram și cu studente sau pensionare în program part time .
Casa Balcescu

Bucatar,​ Ajutor De Bucatar,​ Ospatar Si Personal Pentru Curatenie


Oferim locuri de munca atractive intr-un mediu placut si dinamic: bucatar, ajutor bucatar si personal pentru curatenie. Investim constant in modernizare si utilare cu mijloace de lucru moderne, dar investim mai ales in oameni. Program flexibil, pachet salarial motivant, instruire si formare profesionala, team-buidinguri. Relatii la tel. , e-mail Sau la restaurant pe str. Vasile Alecsandri nr 24.
Super Gastro SRL

Oportunitate De Angajare: Alătură-te Echipei Noastre De Curățenie!


În căutarea unor profesioniști dornici să facă parte din echipa noastră dedicată curățeniei, compania noastră își deschide porțile către oportunități noi și încitante. Cu un accent ferm pe calitate și satisfacția clienților noștri, suntem în căutarea unor persoane motivate, responsabile și orientate către detalii pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a ne extinde prezența pe piață. Dacă ești o persoană pasionată de igienă, care dorește să facă parte dintr-o echipă dinamică și prietenoasă, nu ezita să aplici pentru unul dintre posturile noastre în domeniul curățeniei. Alătură-te echipei noastre și ajută-ne să creăm spații impecabile pentru clienții noștri!
BH-RO CLEANING

Angajam O Doamna La Curățenie și Spalat Vase


Restaurantul Ciorbe și Tradiții 15 noiembrie 47,își mărește echipa, angajam o femeie la curățenie și spălat vase dorim o persoana harnică, sociabila și organizata,program de 8 ore,o zi libera pe săptămână, o masă pe zi,muncim în echipa,dacă te regăsești în descrierea noastră te așteptăm cu drag,salariu atractiv
Ciorbe i tradiii

Femeie De Serviciu Clinica Privata


Clinica privata angajeaza femeie de serviciu.Se lucreaza in doua schimburi in intervalul 7-22.00 (cate 8 h) plus doua samabete pe luna de la 8-13.00. Va rugam sa aplicati prin intemediul anuntului.
PDR

Ofer Serbicii De Curatenie


Ofer servicii de curatenie in regim hotelier si nu numai.Caut colaborari pe termen lung,daca este posibil.Astept oferte pe wdsp
Pfa

Angajam Personal Restaurant și Camerista


Angajam personal restaurant !
Predeal Holidays
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 56 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.