Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

135 Locuri de Munca Camerista Hotel in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

135 Locuri de Munca Camerista Hotel in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista Hotel in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista Hotel in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Personal Curatenie Scari De Bloc


Ne marim echipa!! Suntem in cautare de noi colegi cu care sa colaboram pe termen lung. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, cam astea ar fi atributiile tale: - efectuarea completa a numarului de scari de bloc alocat in ziua respectiva -curatarea si intretinerea scarilor de bloc Program: - 8 ore pe zi de luni pana vineri (weekendul fiind liber) Ce oferim noi: - contract de munca pe termen lung - decontare transport - SERIOZITATE
BLACKEVIL GMC S.​R.​L

Personal Curatenie


Angajam personal responsabil cu curatentia. Dorim sa ne completam echipa cu o colega, obisnuita cu munca in echipa, disciplinata si atenta la detalii. Nu ezita sa aplici Cv-ul tau sau ne contactezi la numarul:
SC LACAVIS SENIOR SRL

Media netă estimată pe baza celor 54 de salarii introduse în Salario: 2225 RON/Luna

Menaj Si Calcat


Ofer servicii de menaj si sau calcat ,in timpul liber(2 zile pe saptamana)Cer si ofer seriozitate.

Menaj La Domiciliu


Caut doamna pt menaj in casa : curatenie,spalat ,calcat. As dori sa fie o persoana serioasa, sa fie nefumatoare si cu domiciliul in Cta. Varsta, in jur de 45 ani . Programul este de 8 ore, de luni pana vineri. Salariu 3.000.
pers fiz

Angajam Personal Curatenie


Angajam personal pentru servicii vuratenie in institutii
Bianca Cleaning Company

Caut Menajera Costinesti


Caut menajera la vila în Costinești pt.perioada iulie-august.Salar negociabil.Tel. .
Sorin

Personal Curățenie Restaurant Eforie Nord


Angajăm personal curățenie pentru restaurant în Eforie Nord Cerințe: - atitudine deschisă, amabilă, pozitivă - lucru în echipă - organizare și comunicare - persoană meticuloasă, ordonată și responsabilă Responsabilități: - asigură curățenia în zonele alocate, ferestre, oglinzi, zonele de acces și spațiile comune ale unității hoteliere - schimbarea materialelor consumabile - raportarea imediată a eventualelor defecte sesizate - raportarea imediată a obiectelor personale ale clienților pe care le găsesc - să asigure înlocuirea pubelelor de gunoi pline Salariu motivant + bonus la sfârșit de sezon Pentru mai multe detalii ne puteti atașa un CV sau ne puteți contacta la numerele de telefon sau .
NH

Camerista


Hotel 4 stele angajam camerista . Cerințe: persoana cu experiența in domeniul hotelier, atenție la detalii, seriozitate, punctualitate Salariu motivant, contract permanent, program flexibil.
Hotel Hotel

Media netă estimată pe baza celor 60 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajam Camerista


Angajam camerista de sezon din 15 Mai pana la 15 Septembrie, la o pensiune in Sat Vacanta Mamaia cu 6 camere, program e lucru normal, sunt si avantaje. Tel
SC Williams Club srl

Angajez Cameristă


Angajez cameristă,conditii avantajoase,"Cris&Dia"-Eforie Sud,contract de munca,masă si posibilitate cazare dupa caz.Pt.detalii: .
S.​C.​FPC CONSTRUCT MIRAGE S.​R.​L.​

Angajez Personal Curatenie


Angajez personal curatenie la scari de bloc cu contract pe perioada nedeterminata.Program L-V,de la 8:00-16:00,salariu 3300 brut(2100 lei net, in mana) cu posibilitatea de crestere a salariului si transportul decontat.
Mira Clean Deluxe

Căutăm Cameristă Pentru Costinesti


Locație nouă situată în Costinesti , caută cameristă Experiență nu este necesară , dar constituie un avantaj! Program zilnic 8:00-17:00 cu pauza la prânz . Salariu se discută la fața locului . Mai multe detalii telefonic .
Particular

Angajam Receptionera Si Camerista


Societatea DGN F&B SRL (Hotel Millennium) din Constanta angajeaza receptionera si cameriste. Se pot trimite C.V.urile la adresa de mail:
DGN FB SRL

Angajez Camerista Eforie Nord


Angajez camerista vila eforie nord salariu 3500 ron o zi libera pe saptamana perioada de lucru 15 iunie -15 septembrie.telefon

Angajam Personal Curatenie Pensiune Sulina


Pensiunea Delta Miraj din Sulina ( Delta Dunarii ) angajeaza personal curatenie, camerista. Asiguram cazare, masa, salariu 3500 lei net. Pentru detalii tel. Adriana
DELTA MAR TOURS SRL

Angajezam Camerista - Posturi Permanente Si Sezoniere


Suntem in cautarea unei persoane motivate pentru a ni se la Villa Caprice, o pensiune turistica situata in centrul orasului Constanta. Daca esti o persoana organizata, entuziasta si iti doresti sa faci parte dintr-un mediu de lucru dinamic, te invitam sa aplici pentru posturile disponibile. Posturi permanente si sezoniere Responsabilitati principale: Asigurarea curateniei si igienei in camere, holuri si spatii comune Gestionarea lenjeriei de pat si a prosoapelor Raspunderea la solicitarile oaspetilor si oferirea de asistenta in caz de nevoie Oferim: Mediu de lucru placut intr-o locatie centrala Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa profesionista Salariu competitiv Training si dezvoltare profesionala continua Avem posibilitatea de a oferi cazare.
Villa Caprice

Angajam Personal La Curatenie In Constanta!


Angajam personal la curatenie in Constanta! Avem un post disponibil la 4 ore (PART TIME) in Constanta in zona strazii Eliberarii. Avem un post disponibil la 4 ore (PART TIME) in Constanta in zona strazii Barbu Stefanescu Delavrancea. Doriti un post de 8 ore? Putem combina cele 2 posturi in asa fel incat sa fie cat mai avantajos pentru dumneavoastra. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati pe numarul de telefon . Daca nu sunt in timpul programului de munca, va rog sa imi lasati un mesaj si o sa va contactam noi!
Medline

Femeie Pentru Curățenie în Costinești


Caut o doamnă pentru curățenie într-o locație nouă situată în Costinești Posibilitate rămânere tot sezonul estival Este vorba despre o locație cu 6 camere Începere chiar de mâine . Se cere și oferă seriozitate . Rog a nu deranja inutil !
Mmm.​.​

Angajam Baiat La Curatenie


Cautam un baiat care sa se ocupe de curatenia in cadrul celui mai mare lant de supermarketuri din Romania. Activitatea presupune spalarea cu pistol de presiune a unor suprafete din parcarea exterioara, activitati diverse de curatenie si activitati tip dezinsectie-deratizare. Locatiile sunt in Constanta, Tulcea si Slobozia, iar programul de lucru este de 8 ore pe zi, de luni pana vineri. Cerinte obligatorii : NU se consuma alcool la locul de munca permis auto categoria "B" cazier judiciar fara antecedente buna intretinere a echipamentelor din dotare cat si a autoturismului. Experienta reprezinta un avantaj. Beneficii : salariu foarte atratctiv pentru munca ceruta autoturism de serviciu bonusuri de sarbatori, zile onomastice, performanta
Ekara Cleaning

Angajam Personal Pentru Curatenie


Angajam o persoana pentru servicii curatenie birouri in Constanta. Rugam seriozitate.Contract de munca pe perioada nedeterminata.
Cleaning Company
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 135 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.