Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

111 Locuri de Munca Camerista Hotel in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

111 Locuri de Munca Camerista Hotel in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista Hotel in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista Hotel in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Femeie De Serviciu-part Time La Brutarie-patiserie Tuana


Magazin nou deschis in zona calea Aradului Vest, pe strada Liege nr 28, la Patiseria Tuana angajam personal pentru postul de femeie de serviciu, program jumatate de norma doar dupamasa de la ora 17,00 la 22,00.de luni pana sambata. Salar 1500 lei net sau de la 16,00 - 22,00 cu salar de 2000 lei. Pentru mai multe informatii si interviu sunati la numarul din anunt.
Brutaria pastiseria Tuana

Doamna Curatenie-firma Curatenie


Se cauta o doamna serioasa pentru angajare la curatenie. Oricine este interesat si doreste detalii suplimentare, poate suna la . Programul este Luni-Vineri, orele 14-22:30, curatenia se face la o cladire de birouri din Calea Sagului. Se ofera angajare pe durata nedeterminata, salariul conform nivelului pietei, si alte beneficii.
Diamond

Personal Curatenie Sala Fitness Gymone5


Locatia noastra se afla pe str CIRCUMVALATIUNII programul este de 8 ore , salariul este de aprox 2900 lei net . Mai multe detalii la nr de telefon ,cv-urile se pot lasa pe mail
Gym one

Angajez Femeie De Serviciu


Angajam femeie de serviciu 8 ore pe zi.Informatii la telefon .
CASA FABIAN SRL

Angajam Camerista


Pensiunea Delia Timisoara angajeaza camerista. Pentru informatii legate de programul de lucru si salarizare ne puteti contacta la nr de telefon .
Pensiunea Delia

Menajera- Campus Medical Timisoara


Sa fii unul dintre Oamenii Reginei inseamna sa fii in mod autentic interesat de binele celor din jur. In rolul de Menajera vei avea un impact pozitiv in viata pacientilor, deoarece asiguri voia buna si curatenia din locatiile unde acestia ne calca pragul. Sa-ti povestim pe scurt despre rol: Te vei ocupa de igienizarea si dezinfectarea locației( grupuri sanitare, cabinete, holuri); Ca sa te integrezi usor in echipa noastra te-ar ajuta sa: Ai bune abilitati de comunicare si lucru in echipa; Vrei sa fii, in fiecare zi, mai bun decat ieri. E necesar sa: Iti doresti sa te alaturi si sa inveti intr-o echipa care isi manifesta grija fata de oameni; Alaturi de noi te poti bucura de beneficii precum: Abonament gratuit de servicii medicale; Bonuri de masa; Cursuri si programe de integrare; O zi de concediu in plus pentru ziua ta de nastere; O zi de concediu in plus pentru fiecare an petrecut in companie; Plan de cariera. Te rugam sa ai in vedere ca vor fi contactati doar candidatii care corespun
Regina Maria

Angajam Femeie De Serviciu


Angajam femeie de serviciu pentru un Complex Comercial din Timisoara, Str. C. Brancoveanu. Detalii la tel.
ASD

Agent Curatenie Timisoara


Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Angajam agenti de curatenie in Shopping City Mall Timisoara. OFERIM: - Conditii avantajoase de salarizare; - Bonuri de masa; - Bonusuri; - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Se lucreaza 8 ore pe zi in 2 ture. Pentru mai multe detalii puteti suna in intervalul orar 09:00-17:00 de L-V.
Deziclean Retail Division

Angajam Cameriste,​full Time Sau Part Time,​cu/​fara Experienta.​


Boca Boutique Hotel angajeaza camerista,pe perioada nedeterminata.
H.​Hotel Management Srl

Menaj,​ Servicii Curățenie,​ Spălat și Călcat Rufe.​


Ofer servicii de curățenie și menaj, spăl și calc rufe la domiciliul clientului.

Cameriste Hoteluri Italia .​


Selecționăm cameriste pentru hoteluri în Italia . Căutăm persoane cu sau fără experiență , de preferabil care au mai lucrat în Italia sau măcar în domeniul hotelier în România . Persoanele selecționate vor încheia un contract de muncă sezonier pe perioada mai - sept sau chiar oct! Deci 4-6 luni . Cazarea și masa este asigurată în apartamente sau în spațiile hoteliere destinate cazării . Este un program de minim 8 h pe zi , și o zi liberă pe săptămână ! Posturi disponibile - 20 de cameriste , 20 de ospătari , 15 spălători de vase .
Bookjobs

Angajez Femeie La Spalat Vase Si Curatenie


Restaurant SABRES , salar net 3300 lei - persoana serioasa - program 2 zile cu 2 zile libere- - orar 10.00-23.00 - spalat vase si curatenie - 3300 lei inmana+ masa, cafea etc tel Locatie: Timisoara,str Craiova 1
SABRES

Servicii Curățenie Apartamente în Regim Hotelier


DescriereOferim servicii complete pentru apartamente în regim hotelier. Serviciul include: -curățenie de întreținere - lenjerie pat matrimonial -lenjerie de 1 persoana -2 prosoape mari -2 prosoape mici -1 prosop de baie. Se asigura și consumabilele care includ: -role hârtie igienica - saci menajeri -gel de dus -burete se vase -detergent vase -rola de bucătărie -pastile mașina de spălat vase -pastile detergent mașina de spălat -odorizant wc Curățenia este efectuata cu produsele și ustensilele proprii. Lucram în regim de colaborare, cu contract și factura. Bonus: trimestrial se asigura o curățenie generala.
Clean Shine

Servicii Curățenie Apartamente Regim Hotelier.​


Oferim servicii complete pentru apartamente în regim hotelier. Serviciul include: -curățenie de întreținere - lenjerie pat matrimonial -lenjerie de rezerva -2 prosoape mari -2 prosoape mici -1 prosop de baie. Se asigura și consumabilele care includ: -role hârtie igienica - saci menajeri -gel de dus -burete se vase -detergent vase -rola de bucătărie -pastile mașina de spălat vase -pastile detergent mașina de spălat -odorizant wc Curățenia este efectuata cu produsele și ustensilele proprii. Bonus: trimestrial se asigura o curățenie generala.
Clean Shine

Caut Doamnă La Curățenie


Caut doamnă la curățenie m, cu permis de conducere și mașină proprie, pentru zonele Torontal, Aradului și Unirii. Informații la
Pentruacasa

Angajam Personal Pentru Curatenie Apartamente Regim Hotelier


Angajam persoana serioasa care isi doreste un loc de munca stabil cu program flexibil, pentru curatenie apartamente regim hotelier, carte de munca,salariu decent.
TeamClean Srl

Cautam Doamna De Curatenie La Gradinita Wonder Worldacademy


Căutam o colega cu experienta pentru dublu rol: supraveghetor copii doamnă de servici program zilnic 4 ore, la o Gradinita privată in Dumbravita. Alte detalii vă putem oferi telefonic, la Wonder World Academy
Wonder World Academy

Angajam Camerista


Pensiunea Delia Timisoara angajeaza camerista. Program full time, pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati NU OFERIM CAZARE
Pensiunea Delia

Angajez Camerista


Angajez camerista cu contract de munca pe o perioada nedeterminata dorinta de a munci,seriozitate,la o pensiune in Timisoara .
Pensiunea Vlad

Curatenie


Curatenie la domiciliu cu aparate profesionale, covoare, mocheta, tapițerii,saltele,canapele, fotolii,scaune, tapițerii auto..curatenie după constructor, curățenie generala,birouri,scari de bloc,duplexuri dupa constructor sau generala,clinici etc Toate serviciile se prestează la domiciliul clientului cu produsele noastre. Lista preturi: Curatenie dupa constructor 10lei/m2 Curatenie generala 8 lei/m2 Curățare+spalare mocheta/covoare- 9lei/m2 Curățare + spalare saltele 1 pers (simpla)-75 lei (ambele fete ) 2pers(dubla)-140lei(ambele fete) Curățare+spalare canapele/colțare,tapiteri-35 lei/loc Curățare+spalare fotoliu-60 lei Curățare +spalare scaune dela 10 lei Tapițerii auto: scaune +bancheta-145 lei Scaune +bancheta+mocheta-190 lei
persoana fizica

Media netă estimată pe baza celor 270 de salarii introduse în Salario: 2000 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 111 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.