Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

28 Locuri de Munca Camerista in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

28 Locuri de Munca Camerista in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Bucatar,​ Ajutor De Bucatar,​ Ospatar Si Personal Pentru Curatenie


Oferim locuri de munca atractive intr-un mediu placut si dinamic: bucatar, ajutor bucatar si personal pentru curatenie. Investim constant in modernizare si utilare cu mijloace de lucru moderne, dar investim mai ales in oameni. Program flexibil, pachet salarial motivant, instruire si formare profesionala, team-buidinguri. Relatii la tel. , e-mail Sau la restaurant pe str. Vasile Alecsandri nr 24.
Super Gastro SRL

Angajam O Doamna La Curățenie și Spalat Vase


Restaurantul Ciorbe și Tradiții 15 noiembrie 47,își mărește echipa, angajam o femeie la curățenie și spălat vase dorim o persoana harnică, sociabila și organizata,program de 8 ore,o zi libera pe săptămână, o masă pe zi,muncim în echipa,dacă te regăsești în descrierea noastră te așteptăm cu drag,salariu atractiv
Ciorbe i tradiii

Caut Fată Pentru Curatenie


Caut o fată din Brașov sau împrejurimi pentru a mă mă ajuta la curățenie în apartamentul personal zona Coresi.
job

Caut Agent Curățenie Brașov


SC Romnicom SRL cauta agenți pentru curățenie incinta METRO 2 BRASOV, preferabil persoane care locuiesc în cartierul NOUA SI BRASOV . Pt mai multe detalii sunați la
Metro 2

Operator Curatenie Echipa Mobila Carnet Categ B


Companie nationala specializata in servicii profesionale de curatenie cauta operator pentru echipa mobila Brasov. Viitorul coleg trebuie sa aiba carnet categ. B , sa fie flexibil la program, disponibil pt deplasari in jud. Brasov, Sibiu, Covasna si Harghita(30-40% din timp), experienta in domeniul curateniei poate constitui un avantaj dar nu este un criteriu eliminatoriu, postul necesita activitati specifice curateniei precum si folosirea diferitelor utilaje, abilitati in coordonarea si supervizarea unor mici lucrari specifice domeniului, buna comunicare in relatiile cu clientii societatii. Se ofera echipament lucru si masina serviciu. Pachetul salarial contine o parte fixa de 3500 lei net plus tichete masa. pt persoana potrivita exista posibilitatea maririi salariului dupa 3 luni.
Fabi

Angajam Mecanic Auto Ajutor Mecanic Auto Personal Curățenie


Angajăm : -mecanic auto -ajutor mecanic auto -personal curățenie "bărbat" În Zărnești-Bran Program de lucru: Luni-Vineri între orele 8-17 . O oră pauză de masă. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon:
service

Caut Rigipsar Si Baieti In Curatenii Industriale In Fabrici


buna ziua suntem o mica firma in dezvoltare si suntem in cautare de rigipsari cu experienta,și pentru curățenii industriale în fabric pentru Germania pentru cei interesati varugam sa ne contactati la numerele de tel: 0 175 6 909 095
cs Akim

Angajez Doamna Pentru Curățenie


Pensiune din județul Brașov angajeaza doamna pentru curățenie în pensiune.Salariul se discuta la interviu și se negociază în funcție de competente și disponibilitate.
Hanul Rotbav
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 28 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.