Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

151 Locuri de Munca Casier in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

151 Locuri de Munca Casier in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Casier in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Casier in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ospatar Casier Ciorbelle


Angajam Casier Ospatar Atributii de preluat comenzi, servit mese, pregatit comenzile pentru livrare sau ridicare din locatie. Cerem: Experienta post similar fie ospatar sau dispecer comenzi Atentie distributiva!!! Bun-simt fata de colegi, clienti si angajatori !!! Disponibilitate la program in ritm alert de preluat comenzi telefonic, Glovo, Bolt, mese si clienti care ridica din locatie. Oferim: Salarizare buna si program relativ scurt Post PERMANENT, pe tot timpul anului, cu contract, plata la timp si concediu platit. Avem un post foarte bine remunerat pentru flux, program si conditii. Cautam doar persoana potrivita. Nu oferim cazare, angajam doar din Constanta. Detalii DOAR la telefon!
Ciorbelle

Angajare Casier Constanța


Benzinărie zona Far angajează casiera. Pachet salarial motivant Relații la tel
Benzinarie

Angajare Casier - Facturist


DescriereENB SRL Constanta angajeaza casier-facturist pentru depozitul societatii din mun. Constanta. Responsabilitati principale casier - facturist: Emiterea facturilor in programul specific Gestionarea incasarilor zilnice pentru serviciile prestate si plata furnizorilor Predarea zilnica a incasarilor catre departamentul contabilitate pe baza monetarului Evidenta actelor contabile (facturi, chitante, bonuri fiscale, dispozitii de plata) Intocmirea zilnica a registrului de casa cash si card Arhivarea facturilor (cu toate documentele anexate) Profilul candidatului: Minim studii medii, profil economic Experienta minim 1 an in domeniu Temeinice cunostinte utilizare PC (Excel) Abilitatea de a gestiona sarcini multiple Persoana comunicativa, ordonata Oferim: Mediu de lucru placut Salarizare competitiva Rugam trimite-ti CV-ul la adresa de mail :
ENB SRL

Angajam Casiera La Amanet


Amanet Corect Finance angajeaza casiera pentru localitatea Constanta,persoana serioasa si responsabila.Oferim condiții bune de lucru,de birou,program flexibil , salariu motivant și școlarizare gratuita.Pentru relații sunați la tel. .
AMANET CORECT FINANCE

Casiera Amanet Si Schimb Valutar


Angajam casiera amanet si schimb valutar, in Constanta, program de lucru 2 zile munca 2 zile libere. Detalii la nr
SC MAGIC EXCHANGE SRL

Angajam Casieri Lucratori In Comert


Lucratori in comert Ce facem noi pentru tine? Investim in oamenii care ne reprezinta, oferind traininguri profesionale; Ii recompensam pe cei care zilnic devin mai buni oferind posibilitati reale de crestere a veniturilor, prin bonusuri de vechime in companie, care pot avea o crestere de pana la 8 ori, bonusuri de performanta si de loialitate. Oferim tichete de masa + tichetele cadou de Paste si Craciun. O platforma de beneficii fixe beneficii aniversare si multe alte oferte negociate cu diversi parteneri, care vin in intampinarea nevoilor tale. Oferim posibilitatea d specializare, dezvoltare profesionala si personala; Oferim posibilitati reale d promovare. Dacă ai: Minim studii medii finalizate Cunostiinte de operare pe casa de marcat fiscala Cunostiinte bune de folosire a programelor MS Office (Excel, Word, etc.) Initiativa Implicare Rezistenta la efort fizic Spirit de echipa Spirit comercial Ce vei face tu pentru noi? Vei scana marfa pe casele de marcat, vei incasa mijloacele de pla
Partener PROFI

Benzinăria Omv Pescarie Angajează Casieri


Responsabilitati: -consiliaza si serveste clientii -incaseaza contravaloarea marfurilor vandute -respecta standardele de curatenie -asigura prezentarea produselor Cerinte Studii medii (nu este necesara diploma bac) Disponibilitatea de a lucra si in ture de noapte Abilitati de vanzator. Domiciliul stabil in Constanta sau in localitatile din apropiere. Beneficii: - Salariul 4000 lei brut+sporuri - Bonuri de masa 700 lei - Bonusuri de sarbatori - Garantia platii salariului lunar fara intarzieri - Acordarea concediului de odihna de 21 zile in fiecare an - Acordarea uniformei de lucru - Turele vor fi alternate zi noapte 12 24 si 12 48 sau program de 8 ore zi - Lucrul intr-o companie de renume, la standarde de calitate dovedite. CV - urile se depun la sediul OMV de pe b - dul Mamaia nr.302 sau se pot atașa la acest anunt . Relatii la tf
Euroexpress SRL

Casieri și Lucrători Comerciali - Vivo Mall


RESTAURANT Noodle Pack din Vivo Constanta își mărește echipa! Post Disponibil : CASIERI SI LUCRATORI COMERCIALI - full Time job - Program de mall - Jobul este permanent - 15 zile libere pe luna - 50% decontarea transportului din afara localității - bonuri de masa (600-690 lei) - pachet medical Medlife - ore suplimentare plătite - masa asigurata Detalii la numarul de telefon sau puteți trimite cv ul la:
Noodle Pack

Angajam Operator Schimb Valutar (casier)


Angajam operator schimb valutar , casier (fete ) pentru sezon sau perioada nedeterminata (Constanta si oras Ovidiu, jud. Constanta ) Salariul: 4500 RON Detalii la nr de telefon :
exchange

Casier Bilete-jurasica Parc Neptun


CASIER BILETE Descriere post: Casier Bilete - Jurasica Parc Neptun Jurasica Parc Neptun caută un casier de bilete dedicat și pasionat de servicii pentru a se alătura echipei noastre din parcul nostru tematic captivant. Responsabilități: Primirea oaspeților cu cordialitate și profesionalism la punctul de vânzare a biletelor; Oferirea informațiilor necesare privind prețurile, programele și facilitățile parcului; Gestionarea tranzacțiilor cu atenție și precizie; Asigurarea unei experiențe plăcute și fără probleme pentru vizitatorii noștri; Colaborarea eficientă cu ceilalți membri ai echipei pentru a menține un mediu de lucru pozitiv și productiv. Cerințe: Experiență anterioară în lucrul cu publicul sau în domeniul serviciilor constituie un avantaj; Abilități excelente de comunicare și relaționare interpersonale; Atenție la detalii și capacitatea de a lucra eficient într-un mediu aglomerat; Flexibilitate în programul de lucru, inclusiv disponibilitatea de a lucra în weekend și în zilele de
ALEX BUILDING SRL

Societatea Comerciala Angajeaza Lucrator Comercial Casier


Angajam lucrator comercial casier care se va ocupa de expunerea pe suprafata de vanzare a marfurilor aflate in stoc, verificarea termenelor de valabilitate a produselor, deservirea clientilor, emiterea facturii fiscale si incasarea contravalorii acesteia. Beneficii: salariu atractiv, tichete de masa, bonus performanta, tichete cadou de Paste Craciun, sporuri platite conform legii, asigurare medicala la clinici private, program flexibil, diverse alte beneficii pe care le vei afla la interviu. Asteptam candidatura ta si daca ai nevoie de detalii suplimentare ne poti suna la nr. de telefon:
Societatea comerciala

Spartan Din Incinta Dedeman Constanta Angajeaza Casier Manager


Ne marim echipa , hai in echipa Spartan din incinta Dedeman Constanta, Bulevardul Tomis - Bonusuri zilnic pentru target de vanzare; - Program flexibil; - Prima de Craciun si Paste; - Program de training continuu si feedback pentru crestere in cariera. - bonuri de masa pe card - masa asigurata in restaurant, gratuit - bonus lunar - măriri salariale din 6 în 6 luni - posibilitate de avansare Programul o sa-ti placa: lucrezi doua zile si doua zile esti liber.
SC.​RERUM FOOD.​SRL

Shaormeria Băneasa Cișmelei Angajează: Preparator Shaorma și Casier


Shaormeria Băneasa Cișmelei angajează: preparator shaorma și casier. Salariu atractiv, program de lucru flexibil, asigurăm cazare. Mai multe detalii la numărul de telefon din anunț.
Gazzo D

Angajam Vanzatoare Magazin Alimentar


Angajam lucrător comercial pentru magazin alimentar,în navodari. Se lucrează în ture,program 07-22. Se ofera 2500 ron,net,contract de munca. Mai multe detalii la telefon
Team guard

Angajez Vanzatoare Magazin Alimentar


Angajam vanzatoare pentru magazin alimentar 2500-3000 ron Pentru mai multe detalii suna-ti
Cris.​Iasmin.​activ

Magazin Alimentar


Ne marim echipa , angajam personal pentru magazin alimentar zona sabroso . program de lucru 1 zi cu 1 zi. pentru mai multe detalii sunati la nr de tlf .
.​

Angajez Lucrator Comercial Magazin Alimentar


Angajez in ture lucrător comercial în domeniul alimentar. Nu angajam barbati .
dionisos aliment

Angajez Vânzătoare Piata Grivitei


Angajez vânzătoare legume fructe piata grivitei Constanta. Salariu 3.000 lei net( in mână) . Tel: Cristi
Multifructe

Angajez Lucrator Comercial


Angajez lucrator comercial pentru Auchan Sud Detalii la
Prajituri Dobrogene

Angajam Vanzatoare


Angajam vanzatoare magazin alimentar cu carte de munca program de lucru 2 zile de la ora 07 pana la 22 si 2 zile libere , personal prietenos lucru in echipa . Locatie vis a vis de pizzeria Cin Cin piata ovidiu Constanta. Salariu 3000 lei in mana. mai multe detalii la telefon
SC .​ UNAL .​ CO SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 151 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.