Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

54 Locuri de Munca Cazare in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

54 Locuri de Munca Cazare in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cazare in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cazare in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Receptioner


Ești o persoană comunicativă și organizată? Suntem în căutarea unui receptioner dedicat pentru a se alătura unei echipe dinamice!
BRILLIANT RECRUITMENT

Media netă estimată pe baza celor 660 de salarii introduse în Salario: 2800 RON/Luna

Director Economic Hotel


Director Economic Hotel
BRILLIANT RECRUITMENT

Manager Operational Hotel/​ Director Hotel


Manager Operational Hotel/ Director Hotel
BRILLIANT RECRUITMENT

Manager Vanzari- domeniul hotelier


Manager Vanzari- domeniul hotelier
BRILLIANT RECRUITMENT

Instalator/​Electrician - întreținere hotel


Căutăm instalator/electrician experimentat pentru întreținerea unui hotel! Dacă ești priceput în domeniul instalațiilor și electricității și vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică, trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail [email protected] sau sună la numărul de telefon 0773345679 pentru mai multe detalii.
BRILLIANT RECRUITMENT

Ambalator Manual Cu Cazare


Cerinte: - minim 8 clase - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi Responsabilitati: - raspunde de ambalarea produselor conform metodei standardizate de ambalare semiautomata manuala - supravegheaza si evita supraincarcarea zonelor de receptie a produselor finite - eticheteaza produsele finite - incarcarca produsele finite in navete Beneficii: - contract de munca pe perioada nedeterminata - tichete de masa 30 lei zi lucratoare - ore suplimentare platite dublu (200%) - ore de noapte platite cu un spor de 25% - concediu de odihna (min 21 zile - max 25 zile) in functie de vechimea totala in munca - ajutoare financiare acordate pentru evenimente deosebite
VelPitar SA

Angajăm Recepționer - Hotel Ave Lux,​ Brașov


Vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică și să fii zâmbetul cald care îi întâmpină pe oaspeți? Hotel AveLux îți oferă oportunitatea de a te alătura echipei noastre în calitate de recepționist! Căutăm o persoană serioasă cu o fire organizată, o atitudine ospitalieră și abilități de comunicare. Dacă te bucuri să interacționezi cu oamenii și poți gestiona cu ușurință multiple sarcini, atunci acesta este locul potrivit pentru tine! Responsabilitățile tale pentru postul de recepționist vor include: - Primirea oaspeților cu un zâmbet călduros - Efectuarea check-in-ului și check-out-ului - Gestionarea rezervărilor și răspunsul prompt la cerințele și nevoile oaspeților. Chiar dacă nu ai experiență, suntem deschiși să îți oferim cunoștințele necesare pentru a excela in acest domeniu, dar experiența poate reprezenta un avantaj valoros. Oferim un salariu atractiv cu bonusuri de masă. Ca si locatie, ne aflam la intrarea in Brasov de pe DN1, Calea Bucuresti nr. 7 Dacă ești interesat, nu ezita să
S.​C.​ AVEPLAST SRL

Receptioner/​a


Hotel Casa Muresan angajeaza personal pentru de receptie Experienta nu este obligatorie dar constituie avantaj Interviurile se vor tine in cadrul hotelului intre orele 10:00-16:00 Persoana contact
CASA MURESAN

Angajez Camerista Regim Hotelier Centrul Istoric Brasov


Angajez camerista full time pentru camere in regim hotelier în programul 9-16 a.m-se lucra și în wekend cu 2 zile libere pe săptămână .Lucram și cu studente sau pensionare în program part time .
Casa Balcescu

Angajăm Cameristă - Hotel Ave Lux,​ Brașov


Vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică din domeniul ospitalității? Hotel AveLux iși mareste echipa și îți oferă oportunitatea de a te alătura echipei noastre în calitate de cameristă! Căutăm un nou membru care să aducă strălucire și profesionalism în fiecare aspect al experienței oaspeților noștri. Acesta trebuie sa fie atent la detalii si aiba abilități de comunicare și cooperare pentru a putea lucra eficient cu restul echipei. Responsabiliățile tale pentru acest post vor include: - Curățarea camerelor hotelului și a spațiilor publice. - Schimbarea produselor consumabile din camere. - Schimbarea așternuturilor. - Răspunsul prompt la nevoile clienților. Chiar dacă nu ai experiență, suntem deschiși să îți oferim cunoștințele necesare pentru a excela in acest domeniu, dar experiența poate reprezenta un avantaj valoros. Oferim un salariu atractiv cu bonusuri de masă. Ca si locatie, ne aflam la intrarea in Brasov de pe DN1, Calea Bucuresti nr. 7 Dacă ești interesat, nu ezita să ne cont
S.​C.​ AVEPLAST SRL

Angajam Functionar Receptie Clienti


Angajam cu norma intreaga functionar informatii clienti - clinica medicala in Brasov persoana dinamica, empatica, bune cunostine operare PC, limba engleza constituie un avantaj Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV la adresa email :
MEDO SRL

Angajam Camerista Menajera Pensiune Urgent


Cautam menajera pentru o mica pensiune (7 camere). Full time, cu posibilitate de cazare inclusa. Contract de munca. Pensiunea se afla in centrul Brasovului. Rugam seriozitate si de preferat cu experiența.
Moss Business Group

Personal Tehnic Intretinere Hotel


Locatie Brasov, loc de munca sigur, instalatii sanitare ,instalatii electrice persoana priceputa si meticuloasa !!! termen lung, carte de munca asigurata, conditii placute de munca! Seriozitate! Salariul se stabileste in functie de lucrarile executate,.
NC TURISM SRL

Hotel Din Centrul Brasovului Angajează Camerista


Hotel din centrul Brasovului angajează camerista sunați-ne la numarul sau
R.​B.​Corec SRL

Camerista Regim Hotelier


Angajez camerista cu experiența in regim hotelier full time sau part time -in programul 9-16.
ING JUNIOR

Angajam Camerista /​ Personal Curatenie,​ Ambient Hotels


Obiectivul postului pentru camerista: - asigurarea curateniei in spatiile de cazare si celalalte spatii cu destinatie comuna ale hotelului Obiectivul postului pentru lenjereasa: -spalarea, igienizarea, calcarea materialelor textile din cadrul hotelului: lenjerii de pat, fete de mese, uniforme personal, haine clienti etc - persoana de incredere, responsabila, atenta la detalii, cu spirit de organizare Posibilitati promovare. Progam de lucru: 8h/zi
Euro Tour

Hotel Belvedere Isi Mareste Echipa!


Formăm echipa la HOTEL BELVEDERE! Echipa noastră de profesioniști este pregatită să primească noi colegi pe urmatoarele posturi: CAMERISTA, OSPATAR, BARMAN, AJUTOR BUCATAR, BUCATAR, intr-o locație cu un renume greu de egalat! Oferim salariu atractiv si un mediu de lucru stabil și de calitate. Așteptăm CV-urile dumneavoastră pe email si pentru orice informații ne puteți contacta telefonic.
BELVEDERE HORECA SRL

Abgajam Personal Hotel


Sc BH Turist srl angajeaza: 3 cameriste hotel cod cor 516201 2 ajutor bucatar cod cor 941101 2 lucratori bucatarie - spalator vase mari - cod cor 941201
BH Turist

Hotel Ramada Angajeaza Bucatar La Garnituri.​


Buna ziua. Hotel Ramada angajeaza bucatar la garnituri. Candidatul ideal : Experienta minim un an; Atitudine pozitiva si mult entuziasm; Pasiune pentru bucatarie; Ce oferim: Salariul atractiv; Contract pe perioada nedeterminata; Bonuri; Pentru mai multe detalii si stabilirea unui interviu puteti sa sunati la numarul de telefon: sau puteti trimite un cv actualizat pe adresa de mail: Multumesc!
RAMADA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 54 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.