Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

111 Locuri de Munca Coafura in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

111 Locuri de Munca Coafura in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Coafura in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Coafura in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Coafeza Cu Experiența


Angajam coafeza cu experiența !
Marchif Salon

Angajăm Coafeză Pentru Salon


Angajam coafeza pentru sector 4 București
Glam Salon

Salon Celaskin Beauty Angajeaza


Angajam specialist laser (epilare definitiva, scos tatuaje) si tratamente remodelare corporala cosmeticiana tehnician maseur Descrierea jobului si responsabilitati: Recomandare de produse profesionale servicii catre clienti; Respectarea programului de lucru, timpilor de lucru si programarilor; Promovarea serviciilor disponibile in salon; Perfectionare continua, cu mentinerea cunostintelor profesionale la zi; Colaborarea eficienta cu ceilalti membri ai echipei salonului; Respectarea procedurilor administrative ale companiei. Candidatul ideal Nu este necesar sa ai experienta, pentru ca iti asiguram training, dar prezinta avantaj persoanele ce au calificare profesionala in domeniile urmatoare( absolvent Kinetoterapie cosmetician masseur) Cunostinte de limba engleza la nivel conversational constituie un avantaj. Abilitati vanzari, Abilitati de relatii cu publicul, Persoana deschisa, comunicativa, cu spirit de initiativa, Atentie la detalii, capacitati organizatorice, capacitatea de a lucra
Celaskin Beauty

Închiriez Camera/​post Lucru în Salon Pentru Cosmetica In Regim Pfa Zona Cotroceni


Închiriez camera/post lucru în salon pentru cosmetica in regim PFA 1500 lei/luna cu utilitati incluse. Zona Cotroceni
Mei Studio

Ajutor Frizer Canin


Salonul de cosmetică canină Royal Pet Spa își mărește echipa, avem disponibile 1 post #ajutorgroomer si 1 post #groomercuexperienta așa că dacă ești pasionat de lucrul cu animalele te așteptăm în echipa noastră. Programul de lucru este de marți până sâmbătă, ora 10-19. Salonul este situat pe strada Avrig aproape de gura de metrou. Printre responsabilități se numără: - Efectuarea serviciilor de îngrijire, cum ar fi spălarea, perierea, tăierea și stilizarea câinilor de diferite rase și dimensiuni. - Oferirea unui serviciu excelent pentru clienți, inclusiv consultarea acestora pentru a înțelege preferințele lor de îngrijire. - Menținerea curățeniei și organizării în zona de îngrijire. - Manipularea câinilor cu grijă și compasiune, asigurându-le confortul pe tot parcursul procesului de îngrijire. Pentru postul de ajutor groomer nu este necesară experiență anterioară, vă învățăm noi de la 0, răbdare să fie.
ROYAL PET SPA

Angajam Frizer Cu Experienta


Noir Salon Angajam frizer cu experienta Sos.Pantelimon 361 pentru detalii sunati la tel

Angajam Frizeri Cu Experienta,​ Barber Kiosk - Afi Cotroceni


Barber Kiosk, un nou concept de frizerie in Romania, cauta frizeri ite cu experienta in domeniu, pentru locatia din AFI Cotroceni (sector 6) Condiții: - Experienta in frizerie; - Diploma de Calificare (obligatoriu); - Disponibilitatea de a lucra in ture, program adaptat unui centru comercial; - Comportament si tinuta agreabile, potrivite locului de munca; - Spirit de echipa, punctualitate; Responsabilitati: - Servicii excelente si complete de frizerie; - Recomandarea produselor disponibile in salon; Beneficii: - Salariu fix - Lucrul in cadrul unei echipe de profesionisti - Conditii de munca excelente, cu produse profesionale premium - Concedii platite, posibilitatea achitarii zilelor de concediu ramase la final de an Pentru informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi.
Barber Kiosk - AFI Cotroceni

Angajez Frizer București Sector 2


BarberShop situat in sectorul 2- București, își mărește echipa: De curând, am mai adăugat un scaun în salonul nostru și dorim un nou coleg frizer: Candidatul ideal: 1) Să aibă experiență minim doi ani 2) Să lucreze cu briciul 3) Să știe să tundă tunsori clasice și moderne 4) Să ofere atenție la detalii 5) Să respecte programul de lucru 6) Să fie ordonat Mai multe detalii pm
Barbershop

Beauty Adviser Lucrator Gestionar Marionnaud Afi Cotroceni


Vrei sa faci parte din echipa noastra? Vei fi la curent cu toate noutatile din universul frumusetii, vei participa la training-uri de formare profesionala in domeniu si vei incanta clientii zi de zi cu farmecul, accesibiliatea si expertiza dobandite! Beauty Adviser-ul (Lucrator gestionar) la Marionnaud Paris: - Prezinta si promoveaza produsele; - Opereaza pe casa de marcat; - Lucreaza in ture; - Participa la trainingurile companiei si ale furnizorilor.
Marionnaud SC Ina International SRL

Men's World Barbershop Angajeaza Frizer Manichiurista


cautam colegi pentru intregirea echipei (frizer frizeriță ) experienta si profesionalismul sunt criterii de baza ! cerem si oferim seriozitate ! o locatie de exceptie in regim de mall (PROSPER MALL) va asteapta pentru o colaborare intr-o echipa de exceptie
Look Trend SRL

Sc Soho Beauty Boutique Srl Angajeaza: Maseur De Intretinere Si Relaxare (2 Posturi)


SUBSCRISA SC Soho Beauty Boutique SRL , persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Sectorul 6, Calea Giulesti, Nr 23, Etaj 2, Ap 9 angajeaza: Maseur de intretinere si relaxare (2 posturi) cod COR 514204, (cerinte: studii medii, lb. engleza). . Interviu la sediul Firmei. Informatii la tel.
SC Soho Beauty Boutique SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 111 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.