Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

27 Locuri de Munca Cocator in Bacau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

27 Locuri de Munca Cocator in Bacau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cocator in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cocator in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Ospatarite,​ajutor Bucatar,​spalator Vase


Complex Levisticum angajează ospătărițe, ajutor bucatar, spălător vase.
sc cornel vlad srl

Angajez Bucătar Chef


Locație: Bacău, Romania Suntem în căutarea unui bucătar chef pasionat și talentat, specializat în bucătăria mediteraneană, pentru a se alătura echipei noastre din Bacău. Dacă aveți experiență în prepararea mâncărurilor cu specific mediteranean și sunteți dornic să vă împărtășiți talentul culinar cu oamenii, sunteți persoana pe care o căutăm! Responsabilități: - Dezvoltarea și implementarea unui meniu mediteranean unic și delicios. - Pregătirea și prezentarea mâncărurilor în conformitate cu standardele noastre de calitate și aspect. - Supervizarea echipei de bucătari și asigurarea unui mediu de lucru eficient și profesionist. - Gestionarea inventarului, aprovizionarea și menținerea calității ingredientelor. - Asigurarea respectării normelor de igienă și siguranță alimentară în bucătărie. Cerințe: - Experiență relevantă în bucătăria mediteraneană de cel puțin 2 ani. - Abilități de conducere și gestionare a personalului. - Cunoștințe solide despre igiena alimentară și siguranța alimentară
DYA STEFY TRADE SRL

Angajam Femeie In Bucatarie


Angajam pizzer ,femeie sau bărbat cu vârsta cuprinsă între 25-45 de ani.Experiența constituie un avantaj.Salariu atractiv. Discutam in locație pana la ora 11 sau cv pe whatspp .
mastro pizza

Angajam Personal Horeca: Bucatar In Bacau


ANGAJĂM BUCĂTAR ANGAJĂM BARMAN ANGAJĂM OSPĂTAR
GEPEX

Angajăm Vânzătoare Patiserie


Rustic Simigerie angajează vânzătoare patiserie, aspect fizic plăcut și îngrijit, sociabila , program în 2 schimburi a câte 8 ore zi , două weekend-uri lucratoare și două weekend-uri lucratoare în lună. Relatii suplimentare la .
BAKE IND

Angajam Brutar Cu Experienta


Angajam brutar cu experienta Locatie : Onesti Ce oferim? Salariu fix + bonuri de masa Program de lucru in doua schimburi Detalii la
ECIM

Restaurant Lotca Angajează Bucătar


Dacă ești pasionat de arta culinară și ești pregătit să îți aduci contribuția la crearea unor experiențe culinare de neuitat la Restaurantul Lotca, te încurajăm să aplici pentru postul de bucătar. Se oferă salariu motivant bonuri de masa transport asigurat.
Rustrans SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 27 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.