Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

28 Locuri de Munca Cocator in Baia Mare

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

28 Locuri de Munca Cocator in Baia Mare

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cocator in Baia Mare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cocator in Baia Mare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Bucatar Mic Dejun și Brunch (ajutor Bucatar)


Trio - Artisan Bakery & Café, brutarie artizanala si cafenea, angajeaza oameni faini pentru urmatoarele posturi: - bucatar pentru mic dejun și brunch - preparare sandwich-uri Trio este o brutarie nascuta din pasiune pentru painea sanatoasa. La noi, painea este dospita cu maia 100% naturala - mai buna, mai nutritiva, mai sanatoasa pentru organism. Cautam o persoana care sa ni se alature echipei. Ca si bucatar pt mic dejun, vei avea urmatoarele responsabilitati: - prepararea sortimentelor noastre de mic dejun și supe crema din meniu, respectand retetele individuale ale fiecarui produs. - pregatirea sandwich-urilor - pregatirea si organizarea tuturor ingredientelor necesare pentru preparare pentru a asigura o buna gestionare a timpului de preparare. - gestionarea timpului corespunzator prepararii produselor - curatenia si igienizarea zilnica a ustensilelor si a spatiului de lucru Beneficii: - salariu orar atractiv in functie de experienta - posibilitatea de dezvoltare profesionala - p

Angajam Personal Pentru Fast Food


Fast food nou deschis în baia mare MAMA BUNA situat în zona RFN Daca esti o persoana sociabila si cu dorinta de a colabora cu o echipa frumoasa atunci vino sa discutam sa facem echipa avem nevoie pe următoarele funcții dar nu este necesara experiența doar ca ,constitue un avantaj -shaormari -grataragii -caserite Pentru mai multe detalii va rog sa sunați la numărul Sau trimiteți e-mail la florin_oficial90 Yahoo.com
mama buna

Angajam Pizzer


Angajam pizzer cu experienta, plata la zi (salariu 5000 de lei) program 5 cu 2 masa inclusa. Va rugam sa ne contactati la nr de tel: (in fiecare zi dupa ora 12)
Pizza 15

Angajam Ajutor Pizzer


Angajam ajutor pizzer (parte de pregatiri, preluat comenzi si casa de marcat) salariu 3000 lei , plata la zi, masa inclusa. Va rugam sa ne contactati la nr de tel: (in fiecare zi dupa ora 12)
Pizza 15

Brutar - Trio - Artisan Bakery & Cafe


La Trio - Artisan Bakery & Café angajam o persoana pe rol de Brutar, cu experienta intr-un rol similar si disponibilitate pentru ture de noapte. Ca si brutar vei avea urmatoarele responsabilitati: -Pregatirea aluaturilor, dospirea si coacerea painilor artizanale si neartizanale. Pregatirea aluaturilor si coacerea produselor de panificație Respectarea retetelor de pâine si patiserie Gestionarea timpului corespunzator prepararii produselor Curatenia si igienizarea zilnica a ustensilelor si a spatiului de lucru Beneficii: salariu atractiv in functie de experienta (2500-3500 RON luna) posibilitatea de dezvoltare profesionala produse de brutarie, patiserie si cafea din partea casei Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.
TRIO ARTISAN BAKERY CAFE

Terasa Academic Angajează Ospătar și Lucrător Fast Food


Terasa Academic caută să angajeze un ospătar și un ajutor de bucătar pentru locația din centrul orașului Baia de Aramă. Experiența este relevantă însă nu este obligatorie. Așadar, fie că ești tânăr absolvent sau ai deja experiență pe piața muncii, te așteptăm să ne contactezi la .
Terasa Academic

Angajam Ajutor De Bucatar Restaurant Asgard Prim ,​ Sangeorz-bai


Firma ASGARD PRIM SRL din Sangeorz-Bai recruteaza personal pentru postul de Ajutor de Bucatar. Cautam o persoana dinamica , cu atitudine pozitiva si cu spirit de echipa , care sa dea dovada de corectitudine si amabilitate in raport cu clientii si cu echipa din care va face parte. Responsabilitati generale : - sa puna accent si sa realizeze preparatele cu atentie la detalii , conform retetarului ; - sa cunoasca si sa aplice normele de igiena in domeniul alimentar ; - sa fie deschis si dornic sa invete lucruri noi ; - sa mentina o buna comunicare cu colegii de echipa ; - sa respecte programul de munca. Experienta reprezinta un avantaj insa nu este o conditie. Se ofera training si suport din partea Bucatarului , precum si spor de weekend. Program de munca avantajos , pachet salarial atractiv ! Pentru mai multe detalii si programare interviu contactati-ne !
ASGARD PRIM SRL

Restaurantul Casa Albă Din Baia De Aramă Angajează Ajutor De Bucătar


Restaurantul Casa Albă caută să angajeze un ospătar și un ajutor de bucătar pentru locația din centrul orașului Baia de Aramă. Experiența este relevantă însă nu este obligatorie. Așadar, fie că ești tânăr absolvent sau ai deja experiență pe piața muncii, te așteptăm să ne contactezi la .
Acasa la munte SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 28 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.