Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

53 Locuri de Munca Constructii in Baia Mare

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

53 Locuri de Munca Constructii in Baia Mare

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructii in Baia Mare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructii in Baia Mare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Societate Comerciala Profil Constructii Angajeaza Ingineri Constructori


Societate comerciala angajeaza ingineri constructii pentru retele de apa si canalizare, drumuri in judetul Caras Severin.
SC PROF CON INVEST SRL

Societate Comerciala,​ Profil Constructii Angajeaza Ingineri


Societatea Prof Con Invest SRL angajeaza ingineri constructori (CCIA, CFDP, instalatii) pentru lucrarile de canalizare, statii de epurare, drumuri pe care le are in derulare.
SC PROF CON INVEST SRL

Firma Constructii Drumuri Angajeaza Buldoexcavatorist ,​ Excavatorist Si Muncitori Calificati


Firma de constructii angajeaza buldoexcavatorist, excavatorist si muncitori calificati. Exemple de lucrari ce se executa: rigole carosabile, rigole tip U, placa accese proprietati, montare borduri, montare pavaj, turnare beton pe trotuare, platforme din beton si piatra concasata, etc. Pentru detalii sunati la nr de tel 0sapte5trei6cinci7noua5patru
PNC DINAMIC

Raden Proiect Instal Angajează Muncitori Calificați și Necalificați în Construcții


Compania RADEN PROIECT INSTAL SRL Suntem o companie recunoscută pentru calitatea serviciilor oferite în domeniul construcțiilor, specializată în soluții de hidroizolații pentru o gamă variată de proiecte. RADEN PROIECT INSTAL SRL caută să își mărească echipa cu muncitori calificați și necalificați pasionați și dedicați. Oferim oportunitatea de a lucra la proiecte variate și provocatoare, de la construcții rezidențiale până la proiecte comerciale de amploare. Locație: BAIA MARE , MARAMURES Tipul de angajare: Full-time Responsabilități: Executarea lucrărilor de construcție conform planurilor și specificațiilor tehnice; Utilizarea în siguranță a sculelor și echipamentelor de muncă; Colaborarea cu echipa pentru finalizarea proiectelor la standarde înalte de calitate; Respectarea normelor de siguranță și sănătate în muncă. Lucrul la înăltime Cerințe: Pentru muncitori calificați: experiență demonstrată în domeniul construcțiilor și calificări specifice rolului (ex: zidar, dulgher, fierar-bet
RADEN PROIECT INSTAL SRL

Kareol Serv ,​ Angajeaza Sofer Pentru Santier


ANGAJAM SOFER, detinator al permisului categorie B si C. KAREOL SERV CONSTRUCT din Baia Mare iti propune un mediu de lucru ofertant, stabil, cu posibilitatea calificarii si avansarii profesionale. Puncte de lucru in Baia Mare si Sighetu Marmatiei.
KAREOL SERV CONSTRUCT

Angajam Electrician Retelist


Cerinte: Sa fie autorizati, cu experienta in retele de joasa si medie tensiune; Competent sa realizeze bransamente, Iluminat stradal, conectare posturi trafo, instalare panouri fotovoltaice, extinderi de retele electrice Competent sa transpuna in practica planurile si schemele electrice; Disponibili pentru deplasari la lucrari in tara; Sa detina permis de conducere categoria B; Sa stie sa efectueze diverse legaturi in tablourile electrice de curenti tari curenti slabi conform schemelor monofilare; Sa completeze documente specifice ( procese verbale, avize, rapoarte, cantitati de materiale ); Programul de lucru: Luni - Vineri 08:00 - 17:00 ; Sarbatorile legale nu costituie zi de lucru; Ce beneficii iti punem la dispozitie : Contract de munca pe perioada nedeterminata (perioada de proba fiind de 3 luni); Salariu negociat in functie de competente si experienta; CV-urile se vor trimite la adresa Email: Telefon contact:
SC FS GREEN CONSTRUCT SRL

Angajam Operatori Fabrica Baia Mare


Descriere Operatori pentru activitatea de producție industriala in fabrica din Baia Mare Candidatul ideal -Seriozitate; -Cunoștințe minime de baza pentru deservirea si operarea mașinilor si echipamentelor; -Experiența anterioara nu este necesara, instruirea se face la locul de munca; -Comunicare buna in interiorul echipei, spirit de echipa, abilitați organizatorice. Vin-o si tu in echipa noastră si bucura-te de toate beneficiile de mai jos: - Venit NET GARANTAT începând cu 3.500-, Lei NET (in mana); Bonificatii suplimentare: - Asigurare de sănătate; - Tichete de masa in valoare de 30 Lei/zi; - Ore suplimentare plătite 200%; - Spor de fidelitate. - Bonus de performanta incepand cu +10%; - Tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paste si Crăciun; - Transport asigurat pe raza localității Baia Mare; - Echipament de lucru; - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Posibilitatea de dezvoltare si promovare; - Mediu de lucru profesionist și dinamic la standard european. Mai multe detali
SC Carlisle Construction Materials RO SRL

Anunt Angajare


SC ROTAS CONSTRUCT INVEST SRL Angajează vânzătoare la punctul de lucru din Loc Baia, Str Republici nr 70 -depozit materiale de construcții (lângă sala de sport ), cu salariu de 3300 lei cu posibilitatea de mărire la 2 -3 luni de activitate .
ROTAS CONSTRUCT INVEST SRL /​Ro 14011611

Angajam Director Regional De Vânzări


Responsabil pentru dezvoltarea si realizarea strategiei companiei in domeniul aplicării produselor hidroizolatoare. Responsabilități: Pregătește si realizează strategia de vânzări si se asigura de implementarea acesteia. Întocmește rapoarte privind situația pieței, gradul de acoperire a cerințelor, gradul de satisfacție al clienților. Răspunde de realizarea obiectivelor de vânzări ale firmei si de urmărirea si derularea contractelor. Asigura promovarea serviciilor si produselor care se afla in portofoliul companiei. Negociază contracte si întocmește oferte de preturi. Propune soluții de îmbunătățire a proceselor actuale Organizează, coordonează si verifica funcționarea sistemelor de vânzări. Coordonează echipa de vânzări si se asigura ca echipa realizează si îndeplinește obiectivele atât lunar cat si anual. Păstrează o colaborare profesionista cu toate departamentele companiei. Candidatul ideal Cerințe: Experiență in domeniul vânzărilor si experiența pe o poziție similara; Cunoștințe t
SC Carlisle Construction Materials RO SRL

Angajam Tehnician De Intretinere Fabrica Baia Mare


Descriere: - Activitate de revizii si reparații pentru funcționarea in parametrii normali a mașinilor si utilajelor; -Efectuarea de operații conform documentației tehnice; -Asigura îndeplinirea obiectivelor de calitate si a altor activități conexe; -Asigura îndeplinirea indicatorilor de performanta cheie in cadrul departamentului. Candidatul ideal -Studii tehnice; -Cunoștințe in utilizarea calculatorului ; -Abilitați bune de comunicare si lucru in echipa ; -Abilitați bune de rezolvare a problemelor; -Constituie avantaj cunosterea limbii engleza; Oferim: -Pachet salarial motivant; -Tichete de masa in valoare de 30 Lei; -Bonus de performanta; -Tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paste si Crăciun; -Mediu de lucru profesionist și dinamic la standard european.
SC Carlisle Construction Materials RO SRL

Societate Comerciala Angajeaza Ingineri Constructori


Societate comerciala angajeaza ingineri constructori pentru lucrari de retele alimentare apa, lucrari de canalizare, statii de epurare, drumuri, in judetul Alba.
SC PROF CON INVEST SRL

Sc Hefex Srl Angajeaza Inginer - Sef Santier,​ Sudori Si Lacatusi Mecanici,​ Operator Cnc


Inginer - Sef de Santier, Lacatusi mecanici, Sudori, Operator CNC SC HEFEX SRL angajeaza: Inginer - Șef de Șantier Lacatusi mecanici Sudori Operator CNC
Hefex srl

Angajam Zidari,​ Dulgheri Si Fierari.​.​.​


Angajam ZIDARI , DULGHERI si FIERARI ... Firma din Maramures angajeaza ZIDARI , DULGHERI si FIERARI pentru santiere pe teritoriul Romaniei. Pe moment munca este in Timisoara, dar poate fi si in alte orase. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon din anunt. Va multumim anticipat.
VB
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 53 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.