Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

65 Locuri de Munca Constructii in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

65 Locuri de Munca Constructii in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructii in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructii in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Instalatori Termico Sanitar Si De Ventilatie Climatizare


Angajam : INSTALATOR TERMICO SANITAR Descrierea jobului: - Executarea lucrarilor de instalatii termice si sanitare - Instalatii stingere incendiu (sprinklere + hidranti) INSTALATORI ECHIPAMENTE DE CLIMATIZARE SI VENTILATIE Descrierea job: - Instalarea sistemelor de ventilație în clădiri rezidentiale, hipermarketuri, spatii comerciale etc - Instalarea echipamentelor de climatizare în interiorul și în exteriorul clădirilor. Cerinte: SERIOZITATE Experienta in domeniui Punctualitate Atitudine pozitiva Avantaje: Contract de munca pe perioada nedeterminata Program de lucru: 8 ore Pachet salarial motivant in functie de experienta si calificare Salariu integral pe cartea de munca Pentru detalii sunati la nr de telefon:
SC OPTIM INTERNATIONAL CONSTRUCT SRL

Constructor - Montator Structuri Metalice


DESCRIERE Cei interesati sa aplice sunt rugati sa lase mesaj cu CV-ul sau cu datele lui (telefon, nume, domiciliu, experienta). Va multumim! Cerinte: #Experienta minim 2 ani pe un post similar sau in constructii, in realizarea acoperisurilor sau instalatii #Abilitati de lucru la inaltime #Disponibil deplasari in tara si strainatate #Disponibilitate la efort fizic # se considera avantaj - permis cat. B si experienta ca si sofer posesor auto minim 4 ani; BENEFICII: #Pachet salarial motivant (salariu minim net: 3700 lei) #Cazare, masa, diurna si transport asigurate de angajator #Bonusuri si prime sa sarbatori #Transport asigurat
OPUS MOD TRADE

Inspector Calitate - Inginer Mecanic ,​ Inginer Foraj


Candidatul ideal: Studii universitare: inginer mecanic; inginer foraj; Experienta in domeniul QA QC sau in executie instalatii tehnologice: minim 3 ani; Permis conducere: categoria B; Alte autorizari constituie un avantaj.
Kresmsmueller Romania

Angajam Inginer Constructor


Societate comerciala, angajam inginer constructor sau inginer instalator, cu sau fara experienta, in cadrul biroului tehnic -ofertare. Salariul este motivant in functie de cunostintele din domeniu.
ROMCONSTRUCT GROUP

Angajam Sofer Cat Bce + Lucru In Santier


Angajam sofer ptr autoutilitare,dar si pentru transport utilaje pe platforma + lucru in santier. de preferat din zona Magurele sau Ploiesti. Santiere existente in Ploiesti,Mizil,Valeni.
D.​P.​R
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 65 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.