Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

22 Locuri de Munca Constructii in Targu Mures

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

22 Locuri de Munca Constructii in Targu Mures

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructii in Targu Mures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructii in Targu Mures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Constructorii Finisori


Firme cu profil construcții civile angajează muncitori cu experienta în finisaje se oferă salar începând de la 4000 lei, angajare și program de 8 ore de luni până vineri lucrările se desfășoară pe rază județului Mureș.
Casa10Construt

Angajez Responsabil Ssm Pentru Santier Targu Mures


Candidatul ideal Experienta in domeniu reprezinta un atu. Cunostinte operare - MS office Curs inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca - minim 80 de ore Capacitate de adaptare la situatii noi, seriozitate profesionala Abilitati de comunicare - flexibilitate, dinamism, rapiditate in adaptarea la cerintele companiei Responsabilitati: Coordoneaza si monitorizeaza toate activitatile de prevenire si protectie din santier, in conformitate cu legislatia in vigoare Realizeaza instructaje periodice in domeniul sanatatii si securitatii in munca pentru firmele ce lucreaza in santier Elaboreaza, actualizeaza si gestioneaza documentele specifice prevazute de legislatia in vigoare Efectueaza controale in cadrul santierului, informeaza conducatorii locurilor de munca cu privire la neconformitatile identificate si adopta masuri imediate pentru corectarea acestora Beneficii: Pachet salarial atractiv si bonusuri pentru activitate suplimentara Participarea la cursuri HSE platite de firma A
HSE Services
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 22 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.