Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

96 Locuri de Munca Constructii in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

96 Locuri de Munca Constructii in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructii in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructii in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Operator Utilaje De Construcții


Angajez operatori pentru utilaje de construcții din zona Timișoara
Alesov Cons srl

Agasi Angajeaza Tinichigiu Constructii


Agasi angajează tinichigiu în construcții: Responsabilități: Executarea lucrărilor generale de tinichigerie pentru diverse elemente de construcții Montarea sistemelor de protecție din tablă pentru lucrări de izolații termice Beneficii: Program de lucru de Luni până Vineri, 8 ore (program flexibil) Oferim salariu atractiv în funcție de experiență, implicare și rezultate Mediu de lucru plăcut, dinamic, într-o echipă tânără și entuziastă Oferim și tichete de masă și prime Săptămânal activități recreative organizate de AGASI (fotbal și tenis de câmp) Trimiteți CV-ul dumneavoastră prin mesaj! Mulțumim!
AGASI SRL

Angajez Muncitori Calificați Construcții


Angajez muncitori calificați in domeniul construcțiilor. Detalii la nr de telefon
Sc RDA RO CONSTRUCT SRL

Muncitori In Constructii Hala Si Santier


Societatea noastra se ocupa cu coborarea si controlarea panzei freatice in vederea executarii lucarilor subterane, pentru construcii, fundatii, pasaje subterane,rezervoare subterane etc.Atributii : pregatirea si montarea instalatiilor in santiere, intretinere si mentenanta echipamentelor.Disponibilitate de deplare in tara;abilitati de adaptare la conditii noi de munca :depozit,santier.Permis categ B,respectarea masurilor de siguranta si protectia muncii.Beneficii: salar atractiv,program flexibil,asigurarea echipamentelor de protectie,acordare diurna ,transport.Tel .
INTERWELL DEWATERING SRL

Executăm Lucrari In Constructii


Firma serioasa cu o experiență de peste 10 ani in domemiul constructiilor civile , cu angajatii seriosi si profesioniștii, căutam de lucru sau colaborării cu alte firme .. oferim si cerem seriozitatea !
Glorios business west s.​r.​l

Angajam Inginer Constructii


Cerintele postului: - absolvent studii tehnice de profil ; - urmarirea si controlul lucrarilor cu respectarea planurilor si a termenelor de executie ; - coordonarea lucrarilor, coordonarea echipei de muncitori, coordonarea comenzilor de materiale ; - verificarea respectarii standardelor de calitate si a metodelor de executie ; Angajam persoane cu sau fara experienta, chiar si studenti dornici sa invete. Salariul negociabil in functie de experienta, program full-time.
HANTIG ELECTRICSERVICE SRL

Angajez Ingineri In Constructii


Ingineri in constructii pentru proiectare. Cunoastere programe de proiectare. Cunoasterea functionala si constructiva a constructilor constitue conditie obligatorie. Conditii avantajoase d e salarizare.
OPTIM JOB TIM SRL

Angajăm Muncitori Calificați și Necalificați în Constructii


Alătură-te echipei noastre dinamice și dedicate, și fii parte dintr-o companie cu o reputație solidă în domeniul construcțiilor. BestConfort+ caută muncitori calificați și necalificați pasionați de construcții pentru a se alătura proiectelor noastre variate: construcții rezidențiale, comerciale și industriale. Cerințe: Experiență anterioară în construcții (pentru muncitorii calificați) Atitudine pozitivă și dorință de a învăța (pentru muncitorii necalificați) Abilitatea de a lucra în echipă și de a urma instrucțiuni precise Atent la detalii și orientat către calitate Beneficii: Salar competitiv, negociat în funcție de experiență și abilități Transport asigurat către șantiere Oportunități de avansare în cadrul companiei pentru cei dedicați și performanți Contact:
BestConfortPlus

Muncitor In Constructii Pentru Montaj Si Intretinere Instalatii De Filtre Aciculare.​


Societatea noastra se ocupa cu coborarea si controlarea panzei freatice in vederea executarii lucarilor subterane, pentru construcii, fundatii, pasaje subterane,rezervoare subterane etc. Atributii : pregatirea si montarea instalatiilor in santiere, intretinere si mentenanta echipamentelor. Disponibilitate de deplare in tara;abilitati de adaptare la conditii noi de munca :depozit,santier. Permis categ B,respectarea masurilor de siguranta si protectia muncii. Beneficii: salar atractiv,program flexibil,asigurarea echipamentelor de protectie,acordare diurna ,transport.Tel .
INTERWELL DEWATERING SRL

Angajam Muncitori Calificati In Constructii ,​ Oferim Conditii Avantajoase !


Firma de constructii serioasa oferim conditii avantajoase, siguranta unui loc de munca si sansa de a lucra alaturi de un colectiv placut disponibil sa te ajute. Pentru muncitorii calificati care isi doresc sa lucreze in domeniul constructiilor le oferim mai multe informatii la telefonul
BTC

Angajez Muncitori în Construcții.​ Doresc Să Angajez Meseriași în Finisaje și Faianță Gresie


Angajez muncitori calificați, meseriasi in finisaje și faianță și gresie. Mai multe detalii la numărul de telefon
Construct

Angajam Manipulant Marfa - Dep.​ Materiale Constructii - Cal.​ Sagului


Depozit Materiale Constructii, angajam manipulant marfa. Program de Luni pana Vineri, de la ora 08:00 - 17:00. Mai multe informatii la nr tel:
AUTO ALEX S.​R.​L.​

Echipa Constructorii


Executam lucrări, renovări fațade Istorice, case la rosu, placări polistiren, rigips, faianță și finisaje
Construct

Angajez Instalator și Ajutor Instalator


Firma angajează instalatori și ajutor Instalator termice,sanitare,climatizare,ventilatie,rețele apa canal.
Instal Construct

Angajăm Colega In Echipa Noastra,​magazin Mixt,​sal.​ 5000 Lei Brut


Angajăm colega in echipa noastră, pt magazin mixt în zona Dacia . Mediu de lucru plăcut ,salariu avantajos. Program 5 zile lucrate cu 2 zile libere 9 ore pe zi. Salariu 5000 lei brut. Experienta în domeniu constituie un avantaj. Pentru mai multe detalii va rugăm contactați-ne la nr.de tel. .
Construct Material

Angajez șofer


Angajez șofer categoria C+E,cu sau fără experiență,Cap tractor cu semiremorcă basculabila pentru transportul de Agregate. Categoria C pentru trakker 8X4 Tel:
JUDE CONSTRUCT

Sofer Trakker


Firma de constructii angajeaza soferi cu experienta pe trakker 8x4 , doar cu simtul raspunderii ,doar curse locale si pe sa de 40 tone ( articulata ) , curse fixe Timisoara - Lipova. Oferim cazare gratuita in Timisoara , transport gratuit de la cazare la garaj.
Firma de constructii

Angajam


angajam muncitori calificați și necalificați in domeniul construcțiilor mai exact gresie și faianță.Detali la
Manclan construct

Angajări Finisori


Angajez finisor în constructii. Tel
GLCS CONSTRUCT

Angajez Om Pt Utilaj


Angajez om să lucreze pe miniexcavator de 3 tone deservent în Remetea Mare
Jude construct
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 96 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.