Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

65 Locuri de Munca Constructor in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

65 Locuri de Munca Constructor in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructor in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructor in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Inginer Constructor


Societate comerciala, angajam inginer constructor sau inginer instalator, cu sau fara experienta, in cadrul biroului tehnic -ofertare. Salariul este motivant in functie de cunostintele din domeniu.
ROMCONSTRUCT GROUP

Muncitori In Constructi


angajam dulgheri fierari in belgia pentru mai multe detali va astept la telefon
baw work

Angajez Muncitor Constructii Calificat


Angajez muncitor calificat in constructii
SC TOP SMART ACTIVE FM SRL

Firma De Construcții Angajează


Firma de constructii cu experienta pe piata din România, angajeaza rigipsari! Detalii la tel.
ASN CONSTRUCT

Firma Constructii Si Izolatii Angajeaza


firmă construcții și izolații industriale angajează muncitori calificați sau necalificați. se lucrează în deplasare, salariu atractiv și multiple beneficii.
oldoz invent srl

Constructi Olanda


BARDAGE SI IZOLATIE SE CAUTA ECHIPA 3 SAU 4 BAIETI muncitor la acoperise și izolație.. Candidatul ideal Experiență relevantă într-o poziție similară Motivație și dorința de a presta muncă fizică Beneficii Contract de colaborare belgian in muncă (independent)
David

Personal Calificat Constructii


Societate cu vechime in domeniu ,angajam lucrători în construcții ptr zona București, rigips, finisaje, structura, zidărie etc! Se oferă contract de munca, plata salariu săptămânală, valoarea acestuia în funcție de cunoștințe și abilitați !! Program 8 00- 17 00! Rog seriozitate, exclus consumatori alcool!!
SC NaoInes Construct srl

Firma Constructii Angajeaza


firma constructii angajează personal calificat si/sau cu experiența. salariu atractiv și multiple beneficii.
oldoz srl

Firma Constructii Angajeaza


firma constructii angajează personal cu sau fără experiența in domeniul izolații și montaj tabla. de preferat varsta pana in 35 ani, avantaj permis conducere. necesita lucru la înălțime. salariul este atractiv, oferim beneficii.
oldoz invent srl

Angajam Inginer In Constructii


Post de conducere santier,acceptam si experineta < 5 ani Santiere in Prahova si limitrofe
DPR

Inspector Calitate - Inginer Mecanic ,​ Inginer Foraj


Candidatul ideal: Studii universitare: inginer mecanic; inginer foraj; Experienta in domeniul QA QC sau in executie instalatii tehnologice: minim 3 ani; Permis conducere: categoria B; Alte autorizari constituie un avantaj.
Kresmsmueller Romania

Angajam Meseriașii în Construcții Civile


Facem angajări in domeniul construcțiilor civile : -Calificați ( care sa mai fi lucrat in construcții ) -Necalificați . Salariu Calificați 3400 -6000RON Salarii necalificați 2800-3600 Salarile vor creste progresiv după primele 3 luni. Program de lucru 8 ore pe zi. Se oferă echipament de lucru. Salariile se plătesc in sistem AVANS Lichidare Oferim transport din ORASUL PLOIESTI. Orele suplimentare se plătesc corect. Se lucrează doua sâmbătă libere cu 2 Lucrate. Pauza de masa 1 ora. Contract de munca . Sunt necesare și deplasări ocazionale.
Adi Construct LTD

Angajam Muncitori In Constructii


SC FERUCCIO CONSTRUCT SRL angajeaza MUNCITOR NECALIFICAT COD COR 931301 SUDOR MANUAL CU ARC ELECTRIC COD COR 721203 Anuntul este valabil pana la data de 04.04.2024
FERUCCIO CONSTRUCT

Calificați Construcții


Angajez muncitori calificați in construcții ( finisări interioare și exterioare) in zona Dumbrava-Prahova. Rog seriozitate!!!Tel:
SC.​

Angajare Construcții


Societate cu sediul in Ploiesti angajează muncitori calificați și necalificați pentru executarea lucrărilor de construcții. Faiantari,Rigipsari,Zugravi. Contract de muncă. Se asigura transport pentru deplasare. Mai multe detalii la telefon.
Manprofix Construct SRL

Firma De Constructii


Angajam muncitori,calificati in constructii,sau echipa 4-5 oameni,salariu incepe de la 4000 lei net,asiguram transport. Telefon sau mail
SALMINA TCP

Angajez Muncitori In Construcții Necalificati


Angajez muncitori în construcții necalificați. Lucrările sunt în Prahova ,la autostrada.
OENDN TOTAL CONSTRUCT

Controlor Calitate In Domeniul Constructiilor


RESPONSABILITATI: Efectuarea testelor de laborator conform standardelor și procedurilor interne Monitorizarea și asigurarea calității materialelor și produselor finite Înregistrarea și raportarea rezultatelor testelor Colaborarea strânsă cu echipa de producție pentru a asigura conformitatea cu specificațiile tehnice CERINTE: Experiență anterioară în domeniul construcțiilor sau al materialelor de construcție este un avantaj Capacitatea de a lucra sub presiune și de a gestiona multiple sarcini simultan Diploma de studii medii sau superioare în domeniul relevant SALARIU: 3500-4000 LEI NET TICHETE 40 LEI ZI SPORURI ASIGURARE DE VIATA SI SANATATE BONUSURI 26 ZILE CONCEDIU AN TICHETE VACANTA TRANSPORT ASIGURAT PROGRAM IN SCHIMBURI! DETALII LA 0***.***.***
Teamland

Angajam Personal Pentru Construcții


Societate comercială angajează personal pentru domeniul constructii, amenajari interioare. Nu se cere diploma de calificare.Se asigură contract de muncă,se asigură transport.
Sarimar Building

Inginer Constructii Ploiesti


CERINTE: Diplomă de licență în domeniul constructiilor; Capacitatea de a analiza și interpreta datele tehnice; Abilități de comunicare; Disponibilitatea de a lucra suplimentar; Disponibilitatea de a lucra in schimburi; Program de lucru in schimburi (06:00-14:00;14:00-22:00;22:00-06:00). Ocazional se lucreaza si Sambata; Locatia se afla pe Soseaua de Centura a orasului Ploiesti; BENEFICII: Salariu motivant Tichete 40 lei zi Transport asigurat sau decontat; Asigurare de viata si sanatate; Bonus anual pana la un salariu lunar brut; Tichete de vacanta 3000 lei an; 26 zile concediu an; Prime sarbatori; Al 13-lea salariu
Teamland
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 65 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.