Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

83 Locuri de Munca Constructor in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

83 Locuri de Munca Constructor in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructor in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructor in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Tehnician Constructii Telecomunicatii


AngajamTehnician Constructii Telecomunicatii Tip jobfull time Descriere -Societate Comerciala angajeaza tehnician pentru instalare servicii prin fibra optica Activitatea se desfasoara pe raza judetului Olt CERINTE: -experienta in jonctiune,sudarea cablurilor de fibra optica - calificare cu profil tehnic - munca in echipa, disponibilitate deplasari, seriozitate, permis cat. B -sa execute lucrari de mentenanta,masurare, instalare si interventii fibra optica - Seriozitate -Punctualitate BENEFICII: - contract munca pe perioada nedeterminata, masina de serviciu , telefon. - salariu 3700 net in mana -bonuri de masa 800 lei - prime de sarbatori - abonament servicii medicale Regina Maria - program de 8h de luni pana vineri
SC DELTANET SRL

Angajam Necalificati în Construcții


Oferim seriozitate, salariu atractiv și un mediu de lucru placut. Cerem seriozitate, punctualitate și chef de lucru
Sansfin

Angajam Necalificati în Construcții


Oferim seriozitate, salariu atractiv și un mediu de lucru plăcut. Cerem seriozitate, punctualitate și chef de lucru
Sansfin

Angajez Muncitori In Construcții


angajez muncitori in construcții calificați și necalificați, plata se face săptămânal.
bda

Angajam Topograf Pentru Santier


Societate de constructii angajam topograf pentru santier (cu sau fara experienta) in efectuarea lucrarilor de trasare, masuratori si prelucrare date, in zona de Vest, judetele Timis si Caras-Severin in conditii favorabile, program de lucru de luni pana vineri, 8 ore zi, salariu atractiv, in functie de abilitati si competente profesionale. Pentru detalii va rugam sunati la tel. .
WEPS

Angajez Muncitori în Construcții.​ Doresc Să Angajez Meseriași în Finisaje și Faianță Gresie


Angajez muncitori calificați, meseriasi in finisaje și faianță și gresie. Mai multe detalii la numărul de telefon
Construct

Angajam Sef Santier


Cautam sa angajam un baiat pe postul de sef de santier in Timisoara zona Giroc-Antena. Mai multe detalii la telefon
ari

Angajez Oameni In Constructie


Angajez oameni seriosi cu vointade lucru pt constructie salar incepand de la 5000 Ron in functie de cunostinte in domeniu . Lucru in Timisoara Angajat cu carte de munca Mai multe detali la tel
Tarabas

Executăm Lucrari In Constructii


Firma serioasa cu o experiență de peste 10 ani in domemiul constructiilor civile , cu angajatii seriosi si profesioniștii, căutam de lucru sau colaborării cu alte firme .. oferim si cerem seriozitatea !
Glorios business west s.​r.​l

Angajam Electrician In Constructii


Societate cu experienta de peste 15 ani in domeniul lucrarilor de instalatii electrice si automatizari, angajeaza electrician pentru instalatii electrice in constructii. Candidatul ideal: Persoana dinamica, dispusa sa lucreze in echipa, sociabila, capabila sa-si indeplineasca atributiile de serviciu si sa-si asume responsabilitatea pentru lucrarile efectuate. Cerinte: - Calificare profesioanala si bune cunostinte in domeniul electric, experienta minim 2ani in domeniu; - Bun organizator, bune abilitati de comunicare; - Responsabil pentru finalizarea sarcinilor; - Permis conducere categoria B- constituie avantaj; - Autorizatie ANRE - constituie avantaj; Ce oferim: - Pachet salarial competitiv; - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Oportunitati de dezvoltare profesionala reala; - Mediu de lucru dinamic.
IntelligentBuildings

Inginer Constructii Instalatii


Cerinte: studii de specialitate; experienta in domeniu; permis de conducere categoria B. Responsabilitati: coordonarea proiectelor; coordonarea echipelor de lucru; supervizarea si monitorizarea lucrarilor de constructii; planificarea si coordonarea activitatilor de constructie; gestionarea si aprovizionarea materialelor necesare; disponibilitate pentru program prelungit si deplasari. Pentru canditatura, asteptam CV-ul d-voastra la adresa de email: ; Tel: .
Atlantis Engineering

Angajam Inginer Constructii


Cerintele postului: - absolvent studii tehnice de profil ; - urmarirea si controlul lucrarilor cu respectarea planurilor si a termenelor de executie ; - coordonarea lucrarilor, coordonarea echipei de muncitori, coordonarea comenzilor de materiale ; - verificarea respectarii standardelor de calitate si a metodelor de executie ; Angajam persoane cu sau fara experienta, chiar si studenti dornici sa invete. Salariul negociabil in functie de experienta, program full-time.
HANTIG ELECTRICSERVICE SRL

Lucrator Comercial Depozit Materiale De Constructii


Descriere Căutăm un coleg cu sau fara experiență, care să ocupe funcția de consilier de vânzări in depozitul de materiale de constructii. Cerintele noatre : Cunostiinte de operare pc ; Persoana organizata si atenta la detalii ; Viziune strategica Abilitati foarte bune de comunicare si prezentare Abilitati de negociere Capacitate de asumare a responsabilitatii Perseverenta si flexibilitate Oferta noastra (bonusuri, beneficii) : Salariu motivant, in concordanta cu experienta acumulata; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Tichete de masă ; Cursuri de calificare si instruire la locul de muncă; Posibilitate dezvoltarii unei cariere profesionale intr-o companie in plina dezvoltare.
Neomat Haus

Angajam Electricieni Sau Necalificati Spre Calificare Ca Electrician Constructii Timisoara


Grupul AKAI SHIRO angajeaza pentru TIMISOARA (si zonele limotrofe) cu carte de munca ELECTRICIAN CONSTRUCTII sau NECALIFICAT INCEPATOR spre calificare ca electrician. Mai multe detalii telefonic.
AKAI SHIRO

Diponibile 2 Posturi Pt.​ Lacatusi Confectii Metalice Si Constructii


Ce aptitudini ar trebui sa aiba viitorul candidat : Lăcătușul confectii metalice si construcții metalice trebuie să știe să: - traseze, - debiteze, - găurească, - polizeze, - îndoaie, - roluiască, - calibreze, - sudeze, - șlefuiască elemente metalice astfel încat să obțină ansamble subansamble metalice, - să realizeze construcții metalice felurite cu ajutorul ansamblelor subansamblelor și altor materiale și elemente simple, - să monteze și să demonteze diverse construcții metalice, - să întrețină și să repare construcții metalice, - să efectueze lucrări de cofrare și de decofrare a elementelor de construcție din beton - sa stie sa execute operații tehnologice de confecționare a elementelor de structură și de asamblare a confecțiilor metalice, - sa confecționeze elementelor de structură , de asamblare si de montaj Criterii obligatorii : Domiciliu stabil in Timisoara Studii -minim scoala profesionala Persoana organizata, disciplinata, atenta la detalii si cu abilitati de a lucra in echip
Atelierul De Fier Forjat Badea Cartan SRL

Angajam Dulgheri,​ Fierari Si Zidari


Firma de constructii angajeaza in conditii avantajoase: dulgheri, fierari si zidari pentru executie lucrari de structura la blocuri in Timisoara. Relatii doar la telefon: .
SC NL BAU SRL

Executăm Finisaje Construcții


executăm finisaje construcții gresie faianță tencuieli tinci glet zugrăveli lavabilă parchet laminat rigips polistiren decorațiuni fațade piatră naturală marmură granit instalație sanitară și electrică la cele mai bune prețuri pentru toți oamenii și seriozitatea renovăm case și apartamente și hidroizolație decorativă
ratiu

Angajăm Muncitori In Construcții


Firma Căutăm meseriaș și shalaori Zidari fierari dulgheri Rog seriozitate Mai multe detalii la Telefon
Nu tiu

Angajam Calificați în Construcții


Se angajează dulgheri si zidari. Se oferă salariu atractiv, transport și un mediu plăcut. Oferim si cerem intelegere și seriozitate!
SANSFIN

Angajam Muncitor în Construcții


Vreau sa angajez un muncitor în construcții! Este de lucru în canalizări! Nu se cere experiență. Daca ai permis de conducere este un bonus Salariul incepe de la 3500lei luna în mână. Și se poate ajunge și la 5000lei luna.
MICULASINSTAL SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 83 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.