Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Consultant in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Consultant in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Consultant in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Consultant in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Consultant Imobiliar


Angajez consultant imobiliar pentru Ploiesti. Persoana comunicativa si cu dorinta de munca. Experienta nu este necesara.
TUNAD INTERMED

Media netă estimată pe baza celor 138 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Consultant Asigurări Generali Romania


Full time / Part time Finanțare pentru primele 12 luni; Grile comisioane progresive; Traininguri gratuite; Posibilitate de a promova profesional; Echipa dinamica și profesionista Cerinta minima : diploma de bacalaureat.
Generali Asigurari

Agent Vanzari Consultant Bancar


Oportunitate de angajare! Institutie financiar-bancara, cauta CONSULTANTI BANCARI pentru echipa de vanzari directe din Ploiesti! Oferim: Contract Individual de Munca; Program 09:00-17:30, luni-vineri; Pachet salarial motivant: Salariu fix + Bonus lunar; Training de specialitate (nu este necesara experienta in domeniu sau in munca); Cerinte minime: diploma de BAC. Trimite-ne CV-ul tau la adresa si hai sa discutam!
-

- Cautam Consultanti In Domeniul Sanatatii - In Prahova


Cautam persoane motivate pentru promovarea si part time - dispozitiv biomagnetik si produse naturiste made in italy -. adaus mare - pentru info suna la
biodea

Operatori Productie (montatori Subansamble) Fara Experienta


Pentru clientul nostru, o importanta companie ce activează in sectorul industrial din Județul Prahova, recrutam Operatori producție (Montatori subansamble). Postul are ca principal obiectiv realizarea activitatilor operațiunilor necesare pentru asamblarea diverselor componente necesare realizarii produsului. Evident, ținând cont de specificul componentelor aflate in lucru si nivelul de calitate solicitat. Cerinte: Bune abilitati de organizare si comunicare; Atentie la detalii; Disponibilitate de deplasare la locul de munca din Campina (transport decontat) Responsabilitati: Monteaza diferite componente pe caroseria auto: laterale, plafon, portbagaj, perete despartitor, podea, profile de aluminiu, abs-uri, spoilere, trapa, etc; Efectueaza decuparea placilor dupa forma lateralelor, le tapiteaza si le lipeste; Fixeaza in suruburi si etanseaza diferite elemente specifice; Decupeaza si lipeste vata minerala pe interiorului caroseriei (nervuri); Executa activitati de montare si sau demontare
SLV INDUSTRIAL CONSULTANCY SERVICES
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.