Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

50 Locuri de Munca Consultant in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

50 Locuri de Munca Consultant in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Consultant in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Consultant in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Broker Imobiliar Taboo - Consultant Vanzari,​ Agent Imobiliar


Candidatul ideal Noi echipa TABOO Imobiliare, te vrem lângă noi. Ce vrem de la tine? - Să fii responsabil și să ai spirit antreprenorial; - Să ai o atitudine pozitivă; - Să fii dornic să înveți și să te perfecționezi continuu; - Să fii optimist și focusat pe rezultate; - Să îți desfășori activitatea organizat într-un mediu plăcut; - Să ai experiență în muncă de minim 1 an; - Experiența în vânzări - constituie un avantaj; Descrierea jobului Ce trebuie să investești tu? Motivație, responsabilitate, voință, perseverență și pasiune. Garantezi implicare? Garantăm câștiguri și flexibilitate. Ce trebuie tu să faci? - prospectarea continuă a pieței imobiliare locale; - promovarea proprietăților și găsirea celui mai potrivit client; - asistarea clienților pe parcursul întregului proces de tranzacționare; - acordarea de consultanță imobiliara clienților; Beneficii - Venit garantat rezultat direct proporțional cu implicarea din activitățile tale; - Bonusuri de performanță. - Program pe care ti-l
TABOO.​ro Imobiliare

Consultant Vanzari In Magazin Sabrini - Promenada Mall-sibiu


- Ai spune despre tine ca esti o persoana amabila, atenta la detalii si ca iti plac lucrurile rafinate? - Iti doresti sa lucrezi intr-un domeniu estetic, in care sa poti oferi consiliere de stil, bazata pe preferintele clientilor? - Iti doresti sa-ti dezvolti abilitatile in vanzari si sa faci parte dintr-o echipa orientata catre rezultate? Daca ai raspuns cu DA, si ai: -Atitudine pozitiva și spirit de initiativa; -Capacitate de analiza si spirit de observatie; -Excelente abilitati de organizare și de creare a unei experiente placute de cumparare; -Un mod de lucru bazat pe punctualitate si promptitudine; -Orientare catre identificarea de solutii; -Experienta in utilizarea calculatorului; Vino in echipa noastra si vei beneficia de: -Contract de munca full-time, pe perioada nedeterminata; -Salariu competitiv, bonus de performanta si bonusuri suplimentare ocazionale; -Tichete de masa cu valoarea nominala de 20 lei; -Program de lucru flexibil, in ture (Programul de lucru este repartizat in
irinik

Consultant In Vanzari,​infiinteaza O Franciza De Succes In Orasul Tau,​ Afacerea Ta In Bussines .​


Vrei sa iti deschizi propria afacere de Succes ? Noi suntem solutia ta !!! Oferim de vanzare Franciza in Afaceri & Consultanta in Creditare, Investitii imobiliare cu posibilitatea de exclusivitate pe judet. Management & Marketing personalizat, initiere in afacere pas cu pas,training gratuit, parteneriat unic si rapid int-o franciza de Succes .Noi suntem singurii pe piata care vindem mult mai multe produse fara stocuri proprii. Mai multe detalii si informatii, te rog suna pentru o programare, sa vedem daca in orasul tau mai este disponibila aceasta afacere .
SC MONEYPACT SRL

Angajăm Elevi Studenti


Ești tânără tanar (chiar și elevă elev) ? Cauți un loc de muncă unde să și înveți dar să te și distrezi ? Vrei să lucrezi în weekend sau în vacanțe ? Îți place să lucrezi cu oamenii ? Dacă răspunsul este Da trimite-mi te rog un mesaj ! :) Noi ne ocupăm cu comercializarea de suveniruri în special pt copii în zonele turistice ale Sibiului (grădina Zoo,centru etc)
Hana Consult

Angajez Mecanic Auto


Angajez mecanic auto in service cu traditie utilat cu tehnologie de ultima generatie Se ofera salariu motivant in mediu de lucru placut cu program de lucru fix Se cere experienta minim 2 ani seriozitate si punctualitate.
Iulian consulting

Angajam Sofer Cat.​c


Angajam sofer categoria C pentru camion cu containere - abrochiper si lanturi. Curse locale. Salariu 5000 lei + bonuri de masa Program: Luni-Vineri 8-17 Tel.
GREEN CONSULT

Indian Cook Job


I need one cook and help cook with experience in indian cuisine only for the candidate who is already in romania with minimum 4 month valid TRC or can obtain noc letter. Salary:700 euro 500 for help cook Accomodation and food by company
Flyeuro consultant

Cnc Operator Job


Hi friends, Company in brasov looking for cnc operators(Turning and milling) Salary:650 euro 5 days eight hours work Accomodation and transportation provided by company TRC included. Expecting a machinist who is having knowledge in turning and milling and can do setting and offset adjustment and can understand the engineering drawing and can do edit in the program are eligible to attend the interview. Only candidates who is in romania and finished one year contract in the present employer. Noc needed. Who are all willing to attend the interview pls text me in private. Thank you
Flyeuro consultant

Angajare Manipulant Marfa


Angajam muncitor pentru activitatea de incarcare, descarcare, manipulare, presare, debitare intr-un centru de colectare deseuri hartie, carton si fier din Sibiu, str Henri Coanda, nr 63. Salariu final 3500 lei ( 3000 lei salariu, 200 lei transport, 300 lei bonuri de masa) Program de lucru Luni-Vineri 8-17. Telefon:
GREEN CONSULT

Angajez șofer Categoria C


Program luni-vineri.
SC CAPATINA CONSULT SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 50 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.