Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

45 Locuri de Munca Croitor in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

45 Locuri de Munca Croitor in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Croitor in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Croitor in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Croitoreasă


Angajăm croitoreasă pentru retușuri și modificări .Atelierul se afla in sector 4 . Pentru mai multe detalii va rog contactați: Raluca
Almera Fashion SRL

Angajăm Croitoreasă Sector 4


Angajăm croitoreasă pentru retușuri și modificări , oferim salariu plus bonus lunar ! Atelierul se afla in sector 4 . Pentru mai multe detalii va rog contactați: Raluca .
Almera Fashion srl

Confectioner Produse Textile,​produs Cap-coada.​


Angajam confectionere modeliere care stiu sa confectioneze produse cap-coada inclusiv calcat. Program de lucru L-V 8.00-16.30. Salariul si bonusurile se discuta la interviu. Se da proba de lucru platita. Atelierul este in zona Liberty mall ( nu este in incinta Electromagnetica). Contract legal de munca, concediu de odihna 21 de zile lucratoare pe an. Pentru alte informatii , va rugam contactati telefonic.
Pattern Design Concept

Pentru Atelier Confectii Textile Diverse ( Marochinarie Textila),​ Serie 50-500 Buc


zona metrou sector 4, cu experienta sau fara, cunostinte masina cusut lucru pe operatii, bonuri de masa, salariul negociabil individual. Se cere adaptabilitate, disponibilitate pentru invatare;
Desaga Design SRL

Angajam Croitoreasa


Atelier de creație vestimentară - angajăm croitoreasă cu experiență, în București, pe str. Arhitect Ion Mincu, nr. 8, București, Sector 1. Salariu se stabileste in urma unei probe si se acorda in functie de performante, cu posibilitati permanente de crestere. - [ ] Program fix- Luni - Vineri : 08:30 - 17:00, Prime de sărbători, mediu plăcut de lucru. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta telefonic la nr. de telefon .
Elisha
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 45 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.