Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

87 Locuri de Munca Croitoreasa in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

87 Locuri de Munca Croitoreasa in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Croitoreasa in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Croitoreasa in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Croitoreasa Modeliera


Atelier zona piata Crangasi angajează croitoreasă calificată.
Mida

Angajam Croitoreasa


Atelier de creație vestimentară - angajăm croitoreasă cu experiență, în București, pe str. Arhitect Ion Mincu, nr. 8, București, Sector 1. Salariu se stabileste in urma unei probe si se acorda in functie de performante, cu posibilitati permanente de crestere. - [ ] Program fix- Luni - Vineri : 08:30 - 17:00, Prime de sărbători, mediu plăcut de lucru. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta telefonic la nr. de telefon .
Elisha

Angajam Croitoreasa In Retusuri Si Modificari


Angajăm croitoreasă pentru retușuri și modificări .Atelierul se afla in sector 4 . Pentru mai multe detalii va rog contactați: Raluca .
almera fashion srl

Angajam Croitoreasa Cusatoreasa Tapiterie


DESCRIERE Cerințe: Experienta la masina de cusut de min 2 ani Experienta in realizarea de canapele constituie un avantaj. Experienta in croitorie pentru tapiterie de min 2 ani Condiții: Program de lucru full-time 8.30-17; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Tichete de masă; Decontări de transport- unde e cazul Prime de sărbători; Bonusuri de performanță; Pachet salarial motivant Responsabilități: Realizarea de canapele, fotolii,
UNICAN PRODUCTION SRL

Croitor/​croitoreasa(modelier)


Sublime Couture isi mareste echipa,avem nevoie de o persoana serioasa,atenta la detalii si pasionata! -Croitor/Croitoreasa(Modelier) -Este necesara experienta in domeniul confectionarii rochiilor de seara si de mireasa -Program de lucru: 8 ore L-V -08:00-16:30 -Salariu atractiv cuprins între 3000-4000 lei in funcție de performante . -Carte de munca Va aștept cu drag !
Sublime Couture

Angajam Croitoreasa Cu Experienta


Atelier sectorul 4, zona Grand Arena Mall angajam confecționer produse cap-coada. Lucram doar produse de dama si copil, dezvoltam produse noi și facem serii medii și mici. Suntem un colectiv mic și de aceea cautam pe cineva prietenos, talentat și dornic sa lucreze intr-un mediu nou si plăcut. Programul este de luni pana vineri, 8-16:30 sau 9-17:30. Pentru salariu discutam în privat și stabilim de comun acord în funcție de experienta.
Atelier

Angajam Croitoreasa Produs Finit


Angajam croitoreasa care lucreaza produs finit cap-coada,salariu net 4500 lei.ctr de munca.Atelierul se afla in zona Pantelimon sector 2.Program de lucru full time,8 ore lucratoare pe zi.Weekend liber.
Moda

Croitor Croitoreasa Sector 5


Atelier de croitorie si retusuri, cu peste 10 ani de activitate. Cautam coleg colega pentru retusuri rochii de mireasa. Salariu: 2500 lei - 4000 lei, in functie de experienta. Pentru mai multe informatii:
Retoush Boutique

Angajez Croitoreasa Perdele și Draperii


Angajez croitoreasa perdele și draperii pentru magazinul Big Berceni. Relatii la telefon
Dancarfil

Angajăm Croitoreasă Sector 4


Angajăm croitoreasă pentru retușuri și modificări , oferim salariu plus bonus lunar ! Atelierul se afla in sector 4 . Pentru mai multe detalii va rog contactați: Raluca .
Almera Fashion srl

Angajam Croitoreasa Pentru Articole Vestimentare


Bună ziua, Suntem în căutarea unei/ unui croitorese/croitor care să se alăture echipei noastre. Candidatul ideal trebuie sa stie sa faca un produs cap-coada si să aibă experiență în utilizarea mașinilor de croitorie: liniara, uberdeck și triplock. Suntem un brand de haine sport specializat în producția de produse din bumbac și ne dorim să lucrăm cu o persoană cu experiență în acest domeniu. Atelierul nostru este situat pe strada Spătarului 41, zona Armenească. Programul de lucru începe de la ora 7-8 si se termina la 15:30- 16:30 ( 8 ore) Proba este platita. Mulțumesc,
Hamza

Angajam Croitoreasa Cu Experienta


Atelier de Creatie haine de dama, angajam croitoreasa in zona centrala pentru realizarea produselor pe care le executam la comanda. Program flexibil de 8 ore pe zi, luni - vineri, salarii intre 4500-6000 lei
AV Damaris

Croitoreasa Angajare -colaborare


Atelier de Croitorie retușuri și comandă (Baneasa) căutăm o colaborare pe termen lung sau angajarea unei croitorease experimentate in realizarea unui produs cap-coada. Cerințe: Abilități excelente in croitorie, finisare și atenție la detalii. Croirea și confecționarea de piese vestimentare cap-coada. Experiență anterioară în croitorie. Disponibilitate de a veni la atelier. Se ofera: Salarizarea - negociabila Colaborare cu Plata - procent din valoarea comenzilor sau angajare full time sau part time. Programul de lucru - flexibil Oportunitatea de a lucra într-un mediu elegant și plăcut.
SC Group Online Buy SRL

Angajare Croitoreasa In Zona Calea Mosilor


Angajare croitoreasa in zona Calea Mosilor Pentru mai multe informatii sunati sau la adresa din Calea Mosilor 241, Sector 2 Bucuresti
General Fashion

Angajăm Croitoreasă La Casa De Modă în București.​


Să poată executa lucrări pentru femei de la A la Z, cu atât mai bine dacă dacă are și ceva lucrări executate pentru bărbați, pentru ocuparea postului de șef atelier pentru confecții.
Casa de Modă Tudor

Croitoreasă Care Să Efectueze Produsul Cap Coadă


Căutăm croitoreasă care să efectueze produsul cap coadă. Mediu de lucru plăcut.
Ina Store SRL

Croitoreasa Modelier Serie Bucuresti Sectorul 2


Societate angajeaza croitorese, modelieri ( produs cap coada ) si croitorese de serie (tivuri) Zona Foisorul de Foc, program 8 ore- 08:00 : 16:00 Societate angajeaza cu carte de munca, salarii foarte bune. Oamenii de serie, modelieri si croitorese produs cap coada. Croitoresele - Produsele sunt deja croite, pe masuri 36-44 se lucreaza cap coada Modelieri- lucreaza cu designer pe colectii+ tipare( gata facute ) Serie - tivuri, fuste de incheiat pentru rochii

Angajez Croitoreasa La Masa De Croit Zona Colentina


Angajam croitoreasa la masa de croit 3 zile pe saptamana Zona Bucur Obor Colentina tel
Raissa glam

Calcatorese Si Croitorese


Angajez calcatorese pentru calcat final si interfazic. Angazez croitorese calificate pentru confectii de dama . Se lucreaza pe operatii. Astept persoane cu experienta si serioase. Ofer seriozitate

Croitorese-calcatorese


Angajez personal calificat pentru un atelier de confecii destinate exportului. Personal pertru masini simple si speciale. Calcat intwrfazic si final. Rog seriozitate.
Hazard
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 87 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.