Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

87 Locuri de Munca Croitorie in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

87 Locuri de Munca Croitorie in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Croitorie in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Croitorie in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Croitor Croitoreasa Sector 5


Atelier de croitorie si retusuri, cu peste 10 ani de activitate. Cautam coleg colega pentru retusuri rochii de mireasa. Salariu: 2500 lei - 4000 lei, in functie de experienta. Pentru mai multe informatii:
Retoush Boutique

Croitor/​croitoreasa(modelier)


Sublime Couture isi mareste echipa,avem nevoie de o persoana serioasa,atenta la detalii si pasionata! -Croitor/Croitoreasa(Modelier) -Este necesara experienta in domeniul confectionarii rochiilor de seara si de mireasa -Program de lucru: 8 ore L-V -08:00-16:30 -Salariu atractiv cuprins între 3000-4000 lei in funcție de performante . -Carte de munca Va aștept cu drag !
Sublime Couture

Angajam Croitor In Domeniul Cizmariei


Angajam croitor in domeniul cizmariei, lucru pereche cu pereche pe comanda, colectiv dragut, locatie buna, salariu avantajos Te asteptam in echipa noastra! Detalii la telefon
Larissshoes

Confectioneri - Croitori Victoriei


Angajam confectioner/a masina liniara. Atelier confectii textile serie, angajeaza persoana cu experienta in domeniu pentru masina liniara. Se lucreaza pe operatii, produse de dama. Locatie: zona Piata Victoriei (Bucuresti)
CRO BRO S.​R.​L.​

Căutăm Croitor Pentru Confecționare Costume Bărbătești


Căutăm croitor pentru confecționare costume bărbătești specfice spectacolelor de teatru. Condiții: absolvent cu diplomă al unei școli de profil (croitorie). Aptitudini: atenție la detalii, simț estetic, disponibilitate pentru lucru în echipă. Anunțul este valabil pentru București.
Teatrul de Revistă Constantin Tănase

Angajam Croitorese - Masina De Cusut Simpla


angajam in CROITORIE (Fabrica de Steaguri) - CROITORESE Norma intreaga salariu 3500 lei + bonuri de masa + bonus de performanta Bucuresti, zona Bd Timisoara , valea Cascadelor program luni -vineri, orele 7:00 - 15:30
FABRICA DE STEAGURI SRL

Angajez Croitorese Program De Luni Pana Vineri 9 Ore,​4000 Lei +contract De Munca


magazin perdele si draperii in Big Berceni , sect 4
Antonia Fashion

Croitoreasa


Croitoreasa cunoscătoare minim de a asambla produse cap,coada și a știi sa lucreze pe liniara și triploc
Croitorie comanda

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 2250 RON/Luna

Angajam Personal La Calcat Confectii Textile


Atelier confectii textile dama, angajeaza personal la calcat (interfazic si produs finit) in b-dul Iuliu Maniu, nr.7, corp B, et. 2, sector 6 (incinta Apaca). Se acorda tichete de masa Relatii la telefon:
PRETTY GIRL FASHION SRL

Angajam Calcator Confectii Textile


Specificații SC BAROCCA FASHION SRL angajeaza personal la calcat (interfazic si produs finit) in Calea Rahovei 266-268 , corp 5 , camera 6 A , in incinta Electromsgnetica Business Park Relatii la telefon:
SC BAROCCA FASHION SRL

Personal Calcat ( Firma De Confectii)


Fabrica de confectii dama, angajeaza calcator produse finale. Atelierul este in Crangasi la trei minute de gura de metrou si tramvaiul 41. Program luni-vineri 09-17:30, pachet salarial motivant, include tichete de masa si transport, prime de fidelitate.
Natalee Fashion NIo

Angajez Calcator Final


Atelier confectii dama angajeaza calcator final. Calea Rahovei in incinta Electromagnetica Business Park. Tel.
ELMIT

Curatenie Călcat La Domiciliu


Doamna 56 ani fac curățenie sau calc la domiciliu. Preț 100-150 lei 4-5h în funcție de volumul de muncă. Nu răspund altor propuneri. Zona: sector 3 sau împrejurimi baba novac.
privat

Croitoreasa Modeliera


Atelier zona piata Crangasi angajează croitoreasă calificată.
Mida

Angajam Croitoreasa


Atelier de creație vestimentară - angajăm croitoreasă cu experiență, în București, pe str. Arhitect Ion Mincu, nr. 8, București, Sector 1. Salariu se stabileste in urma unei probe si se acorda in functie de performante, cu posibilitati permanente de crestere. - [ ] Program fix- Luni - Vineri : 08:30 - 17:00, Prime de sărbători, mediu plăcut de lucru. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta telefonic la nr. de telefon .
Elisha

Angajam Croitoreasa


Firma producatoare de ehipamente de lucru ( salopete, veste, jachete, halate si costume medicale, costume bucatar, etc ) angajeaza confectionere cu experienta in domeniu . Program L-V de la 8-16.30 cu pauza de masa inclusa zilnic , salariu motivant, mediu de lucru linistit si placut ( zona Ghencea ). Rog seriozitate !
Limarom

Angajam Croitoreasa Pentru Articole Vestimentare


Bună ziua, Suntem în căutarea unei/ unui croitorese/croitor care să se alăture echipei noastre. Candidatul ideal trebuie sa stie sa faca un produs cap-coada si să aibă experiență în utilizarea mașinilor de croitorie: liniara, uberdeck și triplock. Suntem un brand de haine sport specializat în producția de produse din bumbac și ne dorim să lucrăm cu o persoană cu experiență în acest domeniu. Atelierul nostru este situat pe strada Spătarului 41, zona Armenească. Programul de lucru începe de la ora 7-8 si se termina la 15:30- 16:30 ( 8 ore) Proba este platita. Mulțumesc,
Hamza

Angajam Croitoreasa Cu Experienta


Atelier de Creatie haine de dama, angajam croitoreasa in zona centrala pentru realizarea produselor pe care le executam la comanda. Program flexibil de 8 ore pe zi, luni - vineri, salarii intre 4500-6000 lei
AV Damaris

Croitoreasa Angajare -colaborare


Atelier de Croitorie retușuri și comandă (Baneasa) căutăm o colaborare pe termen lung sau angajarea unei croitorease experimentate in realizarea unui produs cap-coada. Cerințe: Abilități excelente in croitorie, finisare și atenție la detalii. Croirea și confecționarea de piese vestimentare cap-coada. Experiență anterioară în croitorie. Disponibilitate de a veni la atelier. Se ofera: Salarizarea - negociabila Colaborare cu Plata - procent din valoarea comenzilor sau angajare full time sau part time. Programul de lucru - flexibil Oportunitatea de a lucra într-un mediu elegant și plăcut.
SC Group Online Buy SRL

Croitoreasa Cu Experienta


Croitoreasa cu experienta pentru atelier de retus. Salariu si program atractiv si motivant!
Tailors
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 87 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.