Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

106 Locuri de Munca Cu Cazare - Joburi Cu Cazare

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

106 Locuri de Munca Cu Cazare - Joburi Cu Cazare

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cu Cazare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cu Cazare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Tinichigiii Si Vopsitori Auto - Irlanda,​ De La 2800 Eur Luna,​ Cazare Asigurata


Pentru una dintre cele mai mari retele de centre de reparatii auto din Irlanda, recrutam tinichigii cu minimum 2-3 ani experienta in domeniu. Limba engleza la nivel conversational reprezinta un avantaj! Cazare asigurata! Responsabilități: - Repararea masinilor avariate in accident, pe contract de asigurare; - Experienta in chituirea, mascarea, slefuirea componentelor caroseriei; - Cunoasterea etapelor necesare reparatiei elementelor de caroserie si capacitatea de a le executa la un standard inalt; - Demontarea, repararea, montarea si ajustarea elementelor caroseriei avariate in urma accidentelor. Cerințe: - Minimum 2-3 ani de experiență pe poziția de tinichigiu auto. - Nivel limba engleză incepator - Persoana eficienta, abilități excelente de organizare - Livrarea în mod constant a unor rezultate de înaltă calitate. - Cunoștințele de operare calculator constituie un avantaj Beneficii: - Salariu incepand de la 2800 eur luna (net) - Contract de munca direct cu angajatorul, pozitie full t
TradesEmploy

Camin De Batrani Margineni (bacau) Angajeaza Femeie De Servici Cu Posibilitate De Cazare


Cămin de batrani Margineni angajează femeie de servici Posibilitate de cazare și salariu motivant Detalii la
As povestirile bunicilor

Angajez Spalator Auto-ofer Cazare,​ Procent Intre 30%-40%


ANGAJEZ SPALATOR AUTO, OFER CAZARE, CONTRACT DE MUNCA, PROCENT DIN INCASARI (INTRE 30-40%)

Angajam Bărbați Pentru ProducȚie PlĂci și StÂlpi Gard Beton TimiȘoara ,​oferim Cazare .​


Angajam bărbați cu Experiență în domeniu pentru producție PLĂCI și STÂLPI Gard BETON. Se ofera program de lucru si salar atractiv. Angajarea se face cu acte in regula si pe perioada NEDETERMINATA. SE OFERĂ CAZARE! Toti cei interesati sunt rugati sa sune la numarul de telefon.
ROM-VIC BEST CONSTRUCT SRL

Angajam Lacatusi Mecanici ,​ Tevari ,​ Sudori Mig Mag Si Argon - Cazare Asigurata


Se lucreaza in hala de productie la iesire din Bucuresti spre Jilava. Se poate asigura cazare pentru persoanele din alte localitati. Salariu: negociabil Lacatusi - Cerinte: Necesita experienta in confectionarea de structuri metalice, rezervoare. Sa fie familiarizat in lucrul cu otelul inox, cunoscator desen tehnic, sa fie punctual, serios, capabil sa lucreze in echipa, disponibil ocazional pentru program prelungit si deplasari in tara. Sudori - Cerinte: Necesita experienta in sudarea de: rezervoare, structuri metalice. Sa fie familiarizat in lucrul cu otelul inox, MIG MAG , argon , sa fie punctual, serios, capabil sa lucreze in echipa, disponibil ocazional pentru program prelungit si deplasari in tara. Program de lucru: de luni pana vineri, orele 7.00 - 15.30 cu jumatate de ora pauza de masa. Salariul se plateste de 2 ori pe luna, este negociabil in functie de cunostintele tehnice si de calitatea muncii prestate.
Digitech

Vanzatori Fructe Legume Baieti,​fete,​familii,​ofer Cazare


Angajez persoane cu fara experienta pentru vanzare fructe legume si un baiat pentru incarcat descarcat in bucuresti sec 3 salariu incepe de la 2500 lei pana la 4500 lei in functie de experienta si randament.Angajez personal si din provincie fete baieti sau familii carora le ofer si cazare,valabil si pentru elevi care vor doar pe timpul veri sa lucreze.
Fructe legume
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 106 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.