Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

27 Locuri de Munca Curier in Oradea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

27 Locuri de Munca Curier in Oradea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Curier in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Curier in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Distributie Si Curierat


Angajam sofer cat.B,pentru distributie si curierat pe zona Oradea.Cerinte:domiciliu stabil in Oradea sau zona metropolitana,experienta condus autoutilitara 3.5t.Oferim salariu fix,bonuri de masa ,transport gratuit.
TAMEDI SRL

Angajez Curieri Tazz Glovo Full Time


Angajam curieri full time tazz glovo pt orasele Baia mare, satu mare, constanta, oradea, buzau , iasi, pitesti, ploiesti, cluj
Ysam tehnologi

Livratori Tazz By Emag


DESCRIERE Firma partenera Tazz by eMag angajeaza curieri/livratori in Oradea ! COMISION 10% Bonusuri vreme rea; Bonusuri de performanta; Serviciul este de livrator mancare, de la restaurant (ex. Mc, KFC, TacoBell etc.) pana la domiciliul clientului dar nu se limiteaza doar la asta. (Kaufland, Mega, Decathlon, etc.) Curier Livrator cu Bicicleta, Scuter, Moticicleta sau Masina personala. Colaboram si cu PFA sau SRL Conditii avantajoase de colaborare. Program flexibil (part-time sau full-time oricand in intervalul 08:00-23:00 la alegere). Lucrezi când vrei si cât vrei in functie de preferinte! Conditii 100% legale de colaborare, contract de munca !!! Pentru mai multe detalii si angajari : Avantaje/Beneficii: Venituri semnificative în funcție de implicare Ore de lucru flexibile Suport de-a lungul întregului proces Training Cerințe: Program full-time sau part-time Persoana energică, organizată Abilități de comunicare Te așteptăm cu cel mai tare job ! Grăbește-te!
TFN SERVICE SRL

Transport Orice-oriunde - Pret Corect!


Transport marfa mobila debarasare mobila laun pret corect!
DUMI

Coordonator Logistica /​ Transport Planner /​ Dispecer


Angajam coordonator operatiuni logistica/transporturi, cu urmatoarele resposabilitati: -Planifica, organizeaza si controlezaza transporturile de marfuri pentru flota proprie cat si cele efectuate de terti-prestatori; -Optimizeaza rutele pentru maximizarea veniturilor si reducerea costurile de transport, km/gol; -Tine legatura cu furnizorii de transporturi, urmarind mentinerea/creearea relatiilor de colaborare cu acestia; -Coordoneaza si urmareste in detaliu efectuarea curselor, tinand legatura cu partile impilcate - dispeceri, soferi, transportatori; -Asigurarea fluxului informational de la si catre soferi; -Culege si utilizeza informatiile relevante in activitatea de transporturi, logistica; -Respecta procedurile interne de contactare a colaboratorilor, de negociere, de emitere, preluare a comenzilor de transport; -Emite, primeste, confirma documentele obligatorii in relatia cu partenerii, pentru derularea serviciilor de transport; Pentru cei interesati, va rugam trimiteti CV-ul pe e-
GRAIN EXPRESS SRL

Firma De Transport Angajaza Sofer


Firma de transport marfuri din Oradea, angajaza sofer pe masini de 3,5 tone, pe comunitate in statele UE si UK. informatii la tel:
Mios Spedition

Angajăm șoferi Cu Permis Categoria D Pentru Transport Persoane


Pușcău Trans SRL angajează pentru transport persoane șoferi pe autobuz din Oradea sau pe microbuze de 19 locuri din zona localităților Aleșd, Tileagd, Călacea. Se lucrează pe autobuz și microbuze de 19 locuri și este necesar permis de conducere categoria D. Salarizare pentru microbuze între 4.000 lei și 5.000 lei net (în mână) în funcție de traseu și programul de lucru + bonuri de masa. Salarizare pentru autobuz 5.000 lei net (în mână) + bonuri de masa. Se lucrează in regim de convenție pentru transport angajați în Parcul Industrial Borș. Mai multe informații la telefon:
PUSCAU TRANS SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 27 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.