Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Curier in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Curier in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Curier in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Curier in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Șofer Livrator


Angajez șofer livrator pentru o firmă de delivery din Sibiu Jobul constă în preluarea comenzilor date de dispecer de la restaurant și livrarea acestora la clienți ,la diferite adrese . Se livrează mâncare și flori Pentru mai multe detalii legate de job și de salariul puteți suna la următorul număr de telefon :
City delivery

Media netă estimată pe baza celor 5 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Angajare Sofer- Transport Alternativ


FLOTA AUTO-Angajeaza soferi cu atestat pentru transport alternativ
COTRANS TRADING

Kober Srl Angajeaza Agent Livrator


DESCRIERE Candidatul ideal: -posesor permis conducere categ.C, atestat ADR marfuri periculoase, certificat profesional si card tahograf Descrierea job-ului: Efectueaza deplasari pe traseul stabilit pentru zona de responsabilitate, in vederea onorarii comenzilor cu respectarea planificarii orare stabilite. Alte beneficii: -tichete de masa -Prima de Paste si Craciun -asigurare medicala privata care acopera servicii medicale atat din domeniul privat cat si public -zile libere pentru evenimente deosebite in familie conform prevederilor din Contractul Colectiv de Munca incheiat la nivel de unitate
KOBER SRL

Transport Marfa,​mobila,​mutari,​materiale:dedeman,​hornbach,​leroy Merlin


Efectuam servicii de :transport marfa,transport mobila si mutari,transport marfa in regim taxi.transport bagaje si electrocasnice,transport materiale de constructie, etc.,de la magazinele de bricolaj:Dedeman,Hornbach,Leroy Merlin,Unimat,Arabesque,Metro... Va punem la dispozitie autoutilitare tip furgon de 1,5 tone sarcina utila si un volum de 13 mc; Disponibil pe raza loc. Sibiu, sau cu plecare din Sibiu in orice directie.
Ralex Trans S.​R.​L.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.