Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

294 Locuri de Munca in Dambovita - Joburi in Dambovita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

294 Locuri de Munca in Dambovita - Joburi in Dambovita

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ingrijitor Animale


Angajam ingrijitor animale, comuna Butimanu, Jud. Dambovita. Salariul negociabil, carte de munca. Tel.
Fundatia pentru PROTECTIA animalelor Colt Alb

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Electricienii Instalatorii


Caut asociat Electricieni Instalatorii pentru lucrări an București număr contact Emil
Sc.​metalbeton expert srl

Lucrator Comercial Fast Food Smols


SMOLS vine in orasul tau! Hai in echipa! Esti o persoana energica, care accepta provocarile si care doreste sa lucreze intr-o echipa dinamica? Hai sa fim colegi si sa construim impreuna echipa! Despre tine: - Studii medii finalizate - Atitudine pozitiva orientata catre client - Abilitati de lucru in echipa - Disponibilitate lucru in ture Ce vei face? - Mereu la locul potrivit- in linia de servire sau in bucatarie, tu esti cel care ofera produsele clilentilor - Vei invata despre produse, materii prime, termene de valabilitate, echipamente - Asigurarea unui mediu placut si curat in restaurant Beneficii: - Abonament medical - Flexibilitaate in stabilirea programului - 21 zile de concediu - 50% reducere la produsele din restaurant in timpul pauzei de masa - Bonus de performanta - Prima de sarbatori
DIETLIFE FOOD

Angajare Soferi


Firma Haupt Trans SRL angajează șofer profesionist cu experiență în transportul de containere maritime, pe comunitate. Se lucrează cu porturile din Antwerp, Rotterdam și Germania. Se tranzitează Olanda, Belgia, Franța, Germania, Elveția. Cerințe: ADR colete . Perioada de lucru 6 săptămâni cu 3 sau 9 cu 3. Diurna 86 EURO zi + 3.500 RON brut. Transport asigurat. Vă așteptăm să faceți parte din frumoasa noastră echipă! Mulțumim!!
HAUPT TRANS SRL

Angajez Cioban La Oi Si Capre


Angajez cioban serios care sa iubeasca animalele. Salariu este atractiv, iar beneficiile ( tip mancare, cazare, etc) se pot mula in functie de preferinte. Pentru mai multe detalii, sunati la .
Ferma animale

Broker Credite!


Bună ziua Ne mărim echipa În primul rând îți dorești un nou început Echipa Mc Ideal este soluția Contactează-ne la numărul sau lasă-ne un mesaj privat și te contactam noi
MC ideal

Angajam Agenți De Securitate


Firma SSG SELECT SOLUTIONS angajează agenți de securitate din zona RACARI ,BALDANA,TARTAȘEȘTI pentru obiectivul PENNY din localitatea BALDANA, și pentru obiectivul PENNY din TITU program de lucru două zile se lucreaza și două liber, tarif 12,5lei oră,contract pe perioadă ne determinată,cerem și oferim seriozitate
SSG SELECT SOLUTIONS

Angajez


Angajez vanzatoare pentru domeniul magazin mixt in m6 Targoviste program 8 h salariu motivant
Magazin

3 Sudori și 3 Lăcătuși Mecanici


SC MARAMYR IMPEX SRL cu sediul in Frasinu, Dâmbovița, angajează 3 sudori și 3 lăcătuși mecanici in conditii avantajoase. Cerinte: experiență de lucru 3-5 ani, minim 10 clase și nivel avansat de limba engleza.
SC MARAMYR IMPEX SRL

Angajam Electricieni Mententenanta Domeniul Feroviar -targoviste


Companie de mentenanta locomotive punct lucru Targoviste angajam electricieni calificati in domeniu sau care vor sa deprinda aceasta meserie- salariu motivant - contact
RAILWAY VEHICLE SERVICES SRL

Angajam Soferi C+e Incepatori Pe Comunitate


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajam Mecanic Intretinere


Societate ce activeaza in domeniul reciclarii din Targoviste,angajam MECANIC intretinere pentru depozit nostru.Relatii la telefon
SC LORENA SRL

Farmacia Monica își Mărește Echipa! Cautam Farmacisti Pasionati!


IUBEȘTI LIBERTATEA? VREI SA IȚI PRACTICI PROFESIA CU PROFESIONALISM ȘI DEMNITATE? ATUNCI ACEST ANUNȚ ESTE PENTRU TINE! ANGAJAM FARMACIST PENTRU FARMACIE ÎN MEDIUL RURAL. NU SE LUCREAZĂ ÎN WEEKEND!
ANTINA PHARMA MED

Angajez Personal Calificat Service Auto


Angajez: - tinichigiu pregătitor vopsitorie auto (experiența minim 3 ani de zile) - mecanic auto (experiența constituie avantaj) Salariu atractiv (variante procentuale) Bonusuri de performanța Variante decontare naveta pentru distante mai mari de 25km.
ALL SERVICES MIRACRIS

Angajajez Femeie Pt Ingrijire De Zi Doamna 90 Ani In Targoviste


Angajez femeie din Targoviste pentru ingrijirea de zi a unei persoane in varsta, fosta invatatoare, de 90 ani, micro 3. Persoana varstnica este activa, umbla cu baston,gateste si participa la activitatile casnice. Pentru serviciul de zi se ofera 1500 lei luna, masa, o zi libera saptamanal, marti sau joi. Se urmareste: - administrarea corecta a medicamentelor - supraveghere la igiena zilnica - insotire la deplasari in casa sau afara( la biserica,plimbari,cumparaturi, medic,etc) - curatenie, gatit Program flexibil de 8 ore, preferabil 4-5 ore dimineata, restul seara. Cautam persoane fara probleme mentale, responsabile,serioase, preferabil nefumatoare,dedicate si empatice, cu recomandari.
PLASTIR

Contabil Calificat Pentru Contabilitate Si Intocmire Bilant


Cautam contabil intern pentru firme de constructii la sediul din Comuna Potlogi-Dambovita. Salariu atractiv si decontare transport.
PRO CONSTRUCT COMERCIAL

Angajăm Vanzatoare


Magazinul La Doi Pași micro XI angajează vânzătoare cu experienta in domeniul alimentar. Conditii de munca avantajoase, salariu 3000lei net. Pentru mai multe detalii sunați la numărul din anunț.
SC DIAVER TORRE SRL

Angajez Sofer Profesionist


caut sofer profesionist pentru intern salariu pina la 6000 puteti suna la Tel.
MAI TRAVELANDIA SRL

Confecționer Piele și Material Textil ,​operator Chimist,​infirmier


Sânt o doamnă de 53 de ani, cu o experiență in mai multe meserii, responsabila și punctuala.Doresc să lucrez într-un mediu corect, plăcut și platit pt un trai decent.
Pt angajare

Cabana Bolboci


Angajam in conditii avantajoase ajutor bucatar si personal curatenie ( femeie).
Capra Neagra
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 294 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.