Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

61 Locuri de Munca Depozit in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

61 Locuri de Munca Depozit in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Depozit in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Depozit in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Lucrator Comercial Vanzator Pt.​ Magazin Paine In Incinta Halelor Centrale Ploiesti


Angajam LUCRATOR COMERCIAL VANZATOR pt. Magazin paine Suntem in cautarea unui Lucrator Comercial Vanzator pasionat de domeniul alimentar pentru a se alatura echipei noastre din magazinul de paine in incinta Halelor Centrale Ploiesti. Daca esti o persoana dinamica, comunicativa si iti place sa lucrezi cu oamenii, aceasta pozitie ar putea fi potrivita pentru tine. Program luni,marti ,joi si vineri de la 6-17 miercuri si sambata 6-14. Salariul oferit 2370 lei . Responsabilitati: Asigurarea bunei functionari a magazinului de paine conform standardelor companiei. Consilierea si servirea clientilor cu amabilitate si promptitudine. Receptionarea, aranjarea si expunerea produselor in magazin. Pastrarea curateniei si a ordinei in spatiul de vanzare. Participarea la inventare si gestionarea stocurilor de produse. Cerinte: Experienta anterioara in vanzari reprezinta un avantaj. Abilitati excelente de comunicare si relationare cu clientii. Atentie la detalii si orientare catre client. Capacitate d
SC TEJU SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 61 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.