Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

87 Locuri de Munca Electrician Auto in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

87 Locuri de Munca Electrician Auto in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electrician Auto in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electrician Auto in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Vulcanizator Cu Experienta!


TAMauto Vulcanizare & Service Auto angajeaza VULCANIZATOR cu experienta. Salariu motivant. Oferim si cazare! INFORMATII LA TELEFON:
TAMauto

Mecanic Auto La Domiciliu


execut lucrări de întreținere și reparații mecanice și de mentenanța ce se pot efectua la domiciliul clientului. Efectuam diagnoza.Ce nu se pot repara la domiciliu se vor face la garaj.
nu

Angajez Spalator Vulcanizator Auto Oferim Cazare


Angajez spalator si vulcanizator auto ! Oferim cazare si contract de munca ! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta
Alfa

Angajez Mecanic Auto


Angajez mecanic auto cu experiență. Salariu negociabil
Srl

Mecanic,​ Ucenic Mecanic Motociclete


SC AUTOMOBILE BAVARIA SRL punct de lucru Ghiroda, angajeaza in conditii avantajoase mecanic, ucenic mecanic motociclete. Se cere: - studii medii tehnice ( scoala profesionala, liceu ) - cunostinte operare PC - flexibilitate, seriozitate, Se ofera: - pachet salarial atractiv - bonuri de masa, asigurare medicala - scolarizari interne si externe
Automobile Bavaria

Service Auto Multimarca Autorizat R.​a.​r Angajeaza Mecanici Auto 6.​000-9.​500 Ron


Service auto multimarca autorizat R.A.R Service auto cu o vechime de peste 9 ani de zile și palmares foarte mare de clienți și parteneri oficiali a mai multor reprezentante și branduri auto , deținem service de mecanică , geometrie roți , vulcanizare , stație ITP , tractări auto non stop , cu condiții de lucru excepționale iarnă căldură vară climă în hală , scule ,diagnoze ultima generație ! -Angajăm mecanici auto cu experiență ! Se ofera pachet salarial foarte atractiv plus bonusuri de performanta, cu contract de munca totul perfect LEGAL Program flexibil de luni pana vineri de la orele 8:30 la 17:30 Pentru mai multe detalii contactați-ne telefonic ! Mulțumim , FETCU AUTO SERVICE
Fetcu Auto Service

Angajez Vopsitor Auto


CAUT SA ANGAJEZ VOPSITOR AUTO PROGRAM FLEXIBIL SALARIU ATRACTIV MAI MULTE DETALI LA TEL
Cri

Auto-mobil Service S.​r.​l.​ Angajeaza Mecanic Auto


Avem o experiență de peste 25 de ani pe piața de servicii de întreținere și reparații auto din Timișoara. Oferim servicii complete de mecanică, electrică, tinichigerie-vopsitorie pentru autovehicule până în 3,5 tone, și, de asemenea, asigurăm reparații și consultanță în legătură cu asiguratorul. Cerinte: - scoala profesionala sau liceu - minim 2 ani de experienta - seriozitate - atentie - corectitudine - spirit de echipa Iti oferim: - salariu motivant - program de lucru: luni-vineri: 08:00-17:00 - mediu de lucru dinamic si profesionist - un loc de munca placut si spatios.
Auto-Mobil Service S.​R.​L.​

Angajam Mecanic Utilaje


Firma MM WEST SRL angajeaza mecanic utilaje-autogredist. Contract de munca pe perioada nedeterminata.
MM WEST SRL

Corlan Trans S.​r.​l.​ Angajeaza Mecanic Auto


Căutăm un coleg nou pentru postul de Mecanic Auto pentru service-ul nostru. Cerințe Job: Studii medii; Calificare Mecanic auto; Experiența în domeniu constituie un avantaj; Atenție la detalii; Căutăm un om responsabil, onest, harnic, energic, dinamic, perseverent, receptiv la nou și la schimbări; Abilitățile de comunicare și lucru în echipă sunt indispensabile. Condiții Job: Identifică și repară defecțiunile conform specificațiilor; Răspunde de utilizarea corectă a echipamentelor de lucru din dotare; Răspunde de executarea corectă și la timp a lucrărilor; Se preocupă de îmbunătățirea continuă a eficacității proceselor pe care le desfășoară. Beneficii Job: Venituri nete de 7500 Lei lunar. Oportunități de dezvoltare. Mediu de lucru plăcut. Dacă cunoști pe cineva care se potrivește cu ceea ce căutăm noi, trimite-i acest anunț.
CORLAN TRANS SRL

Angajez Vulcanizator


Angajez Vulcanizator cu esperiență pentru locație în Utvin. Salariu negociabil
Srl

Mecanic Trotinete Electrice


Care îți vor fi atribuțiile: - Stabilești telefonic programările clienților; - Preiei trotinetele și completezi fișa de service pentru acestea; - Repari problemele mecanice ale trotinetelor; - Te ocupi de mentenanța trotinetelor electrice; - Pregătești coletele pentru curier. Ce îți oferim: - Un salariu care va ține pasul aptitudinilor tale; - Comision din lucrări; - Bonusuri de performanță; - Bonusuri de sărbători; - Ore suplimentare plătite dublu; - Asigurare medicală; - Program flexibil; - O echipă interactivă; - Training prin care te învățăm care e mersul la noi; - Cafea, apă / energizant (după caz) la discreție; - Trotinetă de serviciu pentru transport; - Team building-uri & evenimente. Cam ce ar trebui să îți includă CV-ul: - Studii medii; - Abilitatea de a lucra cu componente de dimensiuni mici; - Persoană organizată, disciplinată, atentă la detalii și cu abilități de a lucra în echipă; - Competențe de utilizare a calculatorului la nivel mediu. Dacă ti-am stârnit curiozitate
SC TROTI WOW SERVICE SRL

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 2997 RON/Luna

Tehnician Mecanic - Fabrica Anvelope


Cautam tehnician mecanic la o fabrica de anvelope din Timisoara, zona Padurea Verde. Salariu in functie de experienta Tichete de masa in valoare de 40 lei zi Al 13-lea salariu Spor de noapte si de weeekend Asigurare privata medicala si de viata Transport asigurat Cerinte: Studii medii de specialitate curs de calificare in domeniul mecanicii Experienta in mentenanta echipamentelor Cunostinte de mecanica, pneumatica si hidraulica Daca sunteti interesat de acest loc de munca sau pentru mai multe detalii, puteti suna la numarul: 0722 610 146.
APT PROHUMAN

Angajez Operator Mecanic Deservent Buldoexcavator


angajez deservent buldoexcavator
NISIP BALAST SRL

Angajare Inginer Mecanic


Energomontaj Timisoara angajeaza inginer mecanic cu experienta in activitatea de executie si urmarire lucrari pe santiere. Angajarea se face cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata . Salarizarea se face in functie de experienta in domeniu. Cerinte; -acte de calificare in domeniu -experienta in domeniu -disponibil pentru deplasari si program prelungit -cazare pentru angajatii din alta localitate Canditatii intersati se vor adresa la sediul firmei sau la tel. .
energomontaj timisoara

Firma De Prelucrari Mecanice Angajam Reglori,​ Operatori Cnc,​ Frezori Cnc


Firma serioasa de prelucrari mecanice angajam pe diferite posturi: -Reglori strunguri CNC salariul brut incepand de la 5128RON -Operatori strung CNC- cu posibilitate de calificare la locul de munca (2 schimburi) salariul brut incepand de la 3250 RON -Frezori CNC (2 schimburi) salariul brut incepand de la 3500RON -Sculer matriter(stantare si ambutisare tabla), Reglor prese - salar de inceput brut = 4300 ron Se ofera tichete de masa de 15 RON Prime de Craciun si Paste Firma se afla pe Calea Buziasului, vis-a-vis de fostul P&G, program de lucru in schimburi . Relatii la tel: de luni pana vineri intre orele 08:00-16:00 Cv-urile se pot trimite pe adresa de email:
CORPUS INTER COMPANY SRL

Tinichigii Auto - Olanda


Tinichigii auto - Olanda Brains Consulting recruteaza Tinichigii auto - Olanda cu minim 3 ani experienta si limba engleza / germana nivel conversational. Responsabilitati: Repararea caroseriei si a sasiurilor pentru autoturisme (vehicule personale), Veti lucra cu cele mai noi echipamente de presa / tragere si trebuie sa aveti cunostinte de sudura. Se ofera 2200 - 2350 EURO Net/ luna (500 - 525 EUR MET/saptamana). + plata orelor suplimentare., asigurare medicala, cazarea gratuita Aplica prin trimiterea CV-ului in limba engleza la adresa [email protected] sau telefonic (L – V : 9:00 – 17:30) la *****1, *****2

Angajez Spalatori Auto


Angajez spălători auto! Salariu avantajos și condiții de muncă foarte bune! Tel:
GIMOVI SERVICE

Servicii Auto


execut lucrări de tinichigerie vopsitorie auto in Timișoara, experiență peste 25ani.
privat

Mecanic Cu Experienta


Angajez mecanic cu experienta în domeniul de mecanica și dezmembrari auto în Timișoara. Pentru mai multe detalii despre program, salariu și postul de munca la telefon 0 7 9 1 1 1 1 6 9 8
Servicedezmembrari
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 87 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.