Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Electrician in Bacau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Electrician in Bacau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electrician in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electrician in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sc Maremod Sa Angajeaza De Urgenta Electrician De Intretinere Si Electromecanic


electician --electromecanic cu experienta in domeniu confectiilor textile (masini de cusut,mese de calcat, prese de calcat ,generatoare termice,compresoare) -Relatii la telefon -angajam muncitori calificati in cofectii textile(sa traga bine la masina de cusut)

Angajam Instalatorii Termic Sau Electric


Angajam Instalatorii in domeniul termo electric . salar progresiv , permis B cunoștințe minime în domeni , flexibilitate bonusuri, posibilitatea de avansare in cadrul companiei
Soluii - AZ

Angajam Inginer Profil Electric


Societate comerciala cu peste 10 ani vechime doreste sa angajeze pentru punctul de lucru din Bacau, o persoana pentru postul de inginer tehnico - comercial. Cerinte: - Absolvent studii tehnice, de dorit electrotehnica, energetica, instalatii, automatizari - Cu sau fara expeienta in domeniu - Permis categoria B - Limba engleza nivel mediu reprezinta un avantaj Oferim un pachet salarial competitiv și oportunități de dezvoltare profesională într-un mediu de lucru stimulant. Veți avea șansa de a lucra alături de profesioniști talentați și de a contribui la proiecte tehnice complexe și inovatoare.
Tesla Power Systems

Angajam Ingineri Proiectanti Instalatii Electrice,​ Termice,​ Sanitare,​ Hvac


Firma de proiectare cladiri civile si industriale cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza: INGINERI PROIECTANTI INSTALATII ELECTRICE, TERMICE, SANITARE, HVAC Realizeaza impreuna cu echipa de proiect partile scrise si/desenate aferente ficarei faze de proiectare ( DALI, SF,DTAC,PTH,DE) Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon: sau
Consulting Grup Expert
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.