Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

32 Locuri de Munca Electrician in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

32 Locuri de Munca Electrician in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electrician in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electrician in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Bobinator Condensatori Pentru Instalatii Electrice - Ajofm | Anofm


Ocupatia: BOBINATOR CONDENSATORI PENTRU INSTALATII ELECTRICE - AJOFM | ANOFMAngajator: CONSTRUCŢII HIDROTEHNICE SAExperienta: Experimentat (>7 ani)Educatie: Liceal-LICEU DE SPECIALITATETimp de lucru: 8Adresa locului de munca: IASI
CONSTRUCŢII HIDROTEHNICE SA

Inginer Retele Electrice - Ajofm | Anofm


Ocupatia: INGINER RETELE ELECTRICE - AJOFM | ANOFMAngajator: CHORUS RESEARCH ENGINEERING DISTRIBUTION SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Universitar-INVATAMANT SUPERIORTimp de lucru: 8Adresa locului de munca: IASI
CHORUS RESEARCH ENGINEERING DISTRIBUTION SRL

Angajez Electrician


Societate comerciala cu profil electric angajeaza electricieni pentru lucrari instalatii electrice și de bransamente din judetul Iasi. Permisul de conducere reprezinta un avantaj. Oferim salariu motivamt si bonificatii in functie de performanta. Avem posibilitatea de a oferi cazare pentru cei care nu sunt din Iasi.
Instalatii ibm

Electrician Productie


- cunostinte citire scheme electrice
GRENZEBACH ROMANIA

Angajam Electrician Autorizat Anre


Echipa STEFAN SECURITY îsi dorește să găsească un ELECTRICIAN autorizat ANRE pentru lucrări de tip B. Cerințe: - Autorizare electrician ANRE; - Cunoștințe aplicații informatice; - Capacitate de analiză, sinteză și organizare; - Bune abilități de comunicare; - Studii medii sau școală profesională; - Abilitate pentru lucru la înălțime; - Minim 1 an experiență în domeniul electroenergetic; - Permis conducere cat. B Descrierea jobului - asamblarea de tablouri, panouri și echipamente electrice în conformitate cu documentația tehnică - montarea aparatajului, cablarea, etichetarea și verificarea funcționalității în conformitate cu schema electrică - montarea și punerea în funcțiune a tablourilor, panourilor și echipamentelor electrice la beneficiar - instalarea panourilor fotovoltaice pe acoperiș sau la sol - instalarea și configurarea tablourilor electrice și a invertoarelor - executia instalațiilor electrice de distribuție pentru clădiri industriale și civile - montare, înlocuire corpuri il
STEFAN SECURITY SRL

Electrician Producție Tablouri Electrice


Societate comerciala producție tablouri electrice angajează electrician producție tablouri electrice. Cerinte: Calificare de electrician Capacitate de înțelegere a schemelor electrice Diploma care atesta cursuri în domeniu Oferta Salariu motivant , bonusuri în funcție de orele lucrate, tichete masa
Resonance Distribution Srl

Electrician Personal Lucrări Electro-montaj


Electrician Personal Lucrări Electro-Montaj Compania noastră caută un electrician calificat și experimentat pentru a se alătura echipei noastre de lucru. Dacă aveți cunoștințe solide în domeniul electric și sunteți pasionat de lucrul într-un mediu dinamic, atunci această poziție ar putea fi potrivită pentru dvs. Responsabilități: Instalarea, întreținerea și repararea sistemelor electrice conform standardelor și reglementărilor în vigoare; Identificarea și remedierea defecțiunilor electrice într-un mod eficient și precis; Colaborarea cu echipa pentru finalizarea proiectelor în termen și conform cerințelor stabilite; Asigurarea respectării normelor de siguranță și a regulilor de lucru specifice domeniului electric. Cerințe: Diplomă de electrician sau calificare similară; Experiență anterioară în domeniul electric sau al lucrărilor de electro-montaj; Abilități excelente de rezolvare a problemelor și atenție la detalii; Capacitatea de a lucra atât independent, cât și în echipă. Beneficii:
SC ELECTRIC INSTAL SRL

Angajare Electrician/​muncitor Instalatii Electrice Si De Curenti Slabi


Societate autorizata ANRE in domeniul instalatiilor electrice, angajeaza personal. Cu o experienta de 20 ani de activitate in domeniul instalatiilor electrice, oferim un loc de munca stabil, motivant financiar si profesional, cu posibiliatea de dezvoltare continua in cadrul companiei. Trimite un CV sau suna la telefonul de contact.
INSTALATII ELECTRICE

Service Auto ,​ Angajeaza Mecanici Auto,​ Electrician


ervice Auto Multimarca , angajam mecanici auto-2 , electrician 1 , ucenici 2, absolventi scoala profesionala , Salarizarea competitiva , in functie de performante Cazare gratuita pentru cei din afara localitatii Esti in cautarea unui loc de munca intr-o echipa tanara si dinamica ? Te invit sa ne contactezi Telefon whatsApp
SC GREEN CAR SERVICE SRL

Sc Vanbet Srl Angajeaza Mecanic,​electrician Si Schaffer-ist


SC VANBET SRL angajeaza mecanic,electrician si Schaffer-ist. Ne puteti trimite un CV pe adresa de e-mail : Sau ne puteti contacta la numarul:
SC VANBET SRL

Angajam Sudori Electrici


Societate comercială cu domeniul de lucru în instalații de termoficare angajează SUDORI ELECTRICI pentru santierele din municipiul Iasi. Pentru cei din alte localitati se poate asigura si cazare. Din păcate nu raspundem la mesaje. Pentru detalii sunati la nr. de telefon .
INSTAL CONSTRUCT S.​R.​L.​

Angajam Sudori Electrici


Societate comercială cu domeniul de lucru în instalații de termoficare angajează SUDORI ELECTRICI pentru santierele din municipiul Iasi. Pentru cei din alte localitati se poate asigura si cazare. Din păcate nu raspundem la mesaje. Pentru detalii sunati la nr. de telefon .
INSTAL CONSTRUCT S.​R.​L.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 32 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.