Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

48 Locuri de Munca Entry Level in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

48 Locuri de Munca Entry Level in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Lacatusi Mecanici Cu Experienta


Firma de confectii metalice, reparatii industriale si mentenanta mecanica angajeaza lacatusi mecanici cu experienta Detalii la telefon: *****7
Dirdates

Angajam Lacatusi Cu Sau Fara Experienta


Angajam lacatusi cu sau fara experienta, nu necesita diploma. Detalii la telefon:
Dirdates

Angajam Ajutori De Ospatar (cu Sau Fara Experienta)


Complex turistic din statiunea VENUS, angajeaza pe perioada sezonului estival ajutori de ospatar cu sau fara experienta. Se ofera: contract de munca, salarizare atractiva, prima la final de sezon, tips zilnic, cazare si cele 3 mese pe zi, bonificatii in functie de performanta.
SC SUNQUEST SRL

Angajăm Lucrători Calificați și Necalificați


Societatea SC.Ozon Agregate, angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul fasonarii oțelului beton. Programul este de la 8:00 la ora 17:00 de luni pana vineri. Pentru detalii și angajări nu ezitați sa ne contactați.
SC Ozon agregate

Angajez Vanzatoare Cu Experienta


Angajez vanzatoare cu experienta pentru magazin alimentar in Navodari. Caut o persoana serioasa si dornica de munca. Programul este de 8ore zi, 2 zile libere pe saptamana. Mai multe detalii la nr.
Sova Termic Srl

Vopsitor Confectii Metalice Si Muncitor Necalificat


Descriere : muncitor cu sau fara experienta Atributiile postului - Pregateste structuri metalice ,subansamble in vederea vopsirii - Vopseste structuri metalice in camera de vopsit - Cunoaste si aplica normele de protectia muncii . Pregatirea si experienta: - absolventi de scoli tehnice , se poate califica si capata experienta impreuna cu noi - experientă este un avantaj Oferim: -salariul negociabil, in functie de competente,implicare in realizarea sarcinilor incepand cu 3.500 - lei net,Bonusuri in functie de realizari , tichete de masa si transport decontat pentru angajatii cu domiciliul in afara localitatii Constanta -Ovidiu. Rugam sa lasati datele de contact aici.
ENOLA AUTO

Angajam Camerista-post Sezonier


Societate Comerciala angajeaza ajutor de bucatar-post sezonier. Ce oferim: -salariul motivant -decont transport Cerem: -experienta Daca consideri ca te regasesti in cele mai sus mentionate,te asteptam sa ne cunoastem! Pentru mai multe detalii ne poti contacta la numarul de telefon . Ne poti trimite cv-ul pe adresa de email:
SC TANDER MAXX SRL

Societate Comerciala Angajeaza Om De Curte,​post Sezonier.​


Societate Comerciala angajeaza barman,sezonier. Post sezonier,conditii salariale avantajoase,celor din tara asiguram cazare. Asteptam cv-ul dumneavoastra pe adresa de email Mai multe detalii la numarul de telefon : .
SC TANDER MAXX SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 48 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.