Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

56 Locuri de Munca Entry Level in Craiova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

56 Locuri de Munca Entry Level in Craiova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Cosmeticiana Cu Experiență


Angajez cosmeticiana cu experiență, salonul este situat pe Str. Maria Tănase bl.a9 (Studio K) Mai multe detalii la nr de tel:
Studio K

Urgent - Manipulant Depozit - Cu Sau Fără Experiență!


Angajăm MANIPULANT MARFĂ la un depozit din Craiova. Poti urma gratuit CURSUL DE STIVUITORIST - plătit integral de angajator. Ce se cere: - min. 8 clase; - disponibilitate de lucru in 3 schimburi; Ce oferim: - salariu fix - tichete de masă de 30 de lei/zi - sporuri - bonusuri anuale - alte bonusuri Pentru mai multe detalii despre job, așteptăm apelul tău la numărul de telefon: .
Randstad România

Angajez Cosmeticiană Cu Experiență!


Angajez cosmeticiană cu experiența, in salon cu clientelă formată de 15 ani. Mai multe detalii la nr de tel.

Jurista Cu Experienta Societate Comerciala


studii superioare finalizate - drept experienta de lucru in cadrul unei societati constituie avantaj redacteaza si concepe documentele de natura juridica necesare in cadrul firmei cum ar fi: contracte diverse, norificari, comunicari, organizeaza agenda de lucru a departamentului juridic arhiveaza, completeaza si verifica teremnele dosarelor aflate in lucru pe instanta
hr.​law.​department

Angajez Croitoreasă Cu Experienta


Atelier de modificari și reparații angajeaza croitoreasă cu experienta, program de lucru luni- vineri 9-17, zona Craiovita.
Oana

Angajam Soferi Profesionisti C+e Incepatori /​ Cu Experienta


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajez Deserventi Buldoexcavator Muncitori Necalificați


SC SAICOR SRL recrutează personal in vederea angajării : Deservent utilaj buldoexcavator cu experiență diponibil pentru deplasări Muncitori necalificații Oferim : Transport din Craiova către punctul de lucru -Contract individual de munca la 8 ore. -Salariu atractiv. Rog seriozitate !!!! Mai multe detalii in privat sau la nr :
Privat

Angajez Tâmplar,​vopsitor și Muncitori Necalificati


Fabrica de sicrie,în Pielesti Dolj angajează muncitori calificați și necalificați
Casa tâmplarului Diaconu

Calificati Necalificati


muncitori constructii
deneb

Premier Sală De Jocuri Angajeaza Personal Fete Cu Sau Fara Experienta!


WIN CA$H Sală de Jocuri angajeaza personal fete cu sau fara experienta in domeniu salariu 2500 ron program 12 24-12 48pentru mai multe detalii
Premier sala jocuri

Cofetarie Angajeaza Patisera Cu Experienta Sau Ajutor Patisera


Cofetarie angajeaza patisera cu experienta sau ajutor patisera.Pentru detalii sunati la
sc

Angajez Personal Necalificat Service Auto


Oferim specializare la locul de munca. Personalul angajat se ocupa cu schimbul de anvelope, efectuare pene. Se ofera posibilitatea invatarii operatiunilor de mecanica usoara pentru cei interesati. Adresa noastra: Craiova, Calea Severinului 56A, zona Marlorex. Program de lucru: L-J - 8,00 - 15.30, V: 08-15.30 ( sambata & duminica liber).
Ion Service

Angajez Muncitor Necalificat Apa-canal Craiova


Angajez muncitor în construcții pentru santier apa-canal. POST EXCLUSIV IN CRAIOVA
privat

Angajam Sudori,​ Lacatusi,​ Necalificati,​ Electro Mecanici,​ Soferi Camion Si Utilaje


Angajam Sudori, Lacatusi, Necalificati, Electro Mecanici, Soferi Camion si Utilaje penru SANTIERE DE CONSTRUCTII si realizari CONFECTII METALICE, AMENAJARI INTERIOARE Oferim standarde inalte pentru locul de munca, salariile sunt foarte avantajoase in functie de vechime si cunostiinte poate creste foarte usor . Mai multe detalii la sediul firmei noastre. Te asteptam sa ne cunoastem!
DubluTric

Caut Baiat Cu Experienta In Constructii


am nevoie de un baiat cu experienta in constructii pentru diferite lucrari(interior exterior) pentru mai multe detalii ma contactati telefonic .
alex

Sc Angajeaza Tamplar Cu Experienta


Sc angajeaza pesonal cu experienta in productia de mobilier PAL Melaminat. Experienta in asamblare si montare , cunostiinte minime Circular , Masina Cant ABS , Masina Gaurit.
Mobcasaviva
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 56 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.