Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

39 Locuri de Munca Excavatorist in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

39 Locuri de Munca Excavatorist in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Excavatorist in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Excavatorist in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Stivuitorist


Căutăm în Vâlcea: ?Stivuitorist
BRILLIANT RECRUITMENT

Media netă estimată pe baza celor 898 de salarii introduse în Salario: 3150 RON/Luna

Remat Brasov S.​a.​ Angajeaza Macaragiu,​ Stivuitorist,​ Masinist Masini Mobile


Descrierea jobului: Efectueaza operatiuni de incarcare, descarcare Asigura manipularea mărfurilor i sau a materialelor din depozit fără pierderi Respectă conditiile si standardele de depozitare contribuind la aranjarea eficientă a depozitului Autorizatie ISCIR vizata. Beneficii: Posibilitate de lucru într-un mediu dinamic alături de o echipă de profesioni ti care încurajează i valorifică dezvoltarea poten ialului creativ. Pachet salarial motivant. Tichete de masa in valoare de 40 de lei. Decontare transport de la domiciliu la locul de munca si retur. Descrierea companiei REMAT BRASOV S.A. este una dintre cele mai mari firme active in domeniul reciclării, cu capital privat integral romanesc, fiind prezentă prin punctele sale de lucru în judetele: Bacau, Brașov Cluj, Covasna, Dolj, Harghita, Iași, Mureș si Sibiu.
REMAT BRASOV S.​A.​

Stivuitorist


Dacă ai: - minimum 10 clase - atestat ISCIR - abilitatea de a lucra conform instrucțiunilor de lucru - atenție la detalii - responsabilitate și flexibilitate - disponibilitate pentru program în 3 schimburi Vino să te angajezi la Autoliv! Noi oferim: - 3 prime pe an (prima de paste, de vacanta si al 13-lea salariu) - subventie la cantina - pachet servicii medicale - transport gratuit - tichete de masa - spor de noapte - ore suplimentare platite 200% Oferim posibilitate de DEZVOLTARE profesionala si SIGURANTA locului de munca. Pu
Autoliv

Media netă estimată pe baza celor 2207 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Angajam Mecanic Utilaj Pe Buldoexcavator


Angajam mecanic utilaj pe Buldoexcavator cu experienta . Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la telefon
EMANICKOLT SRL

Angajam Stivuitoristi


Beneficii: Pachet salarial atractiv (salariu + sporuri+ bonusuri); Prima de angajare; Tichete de masa; Transport pe rute din Brasov, Covasna, Prahova; Bonus de recomandare; Posibilitate de colaborare pe termen lung; Program de lucru in 3 sau 4 schimburi. Atributii: Manevrarea diverselor mijloace (carucioare, lize, stivuitoare, trenulete Milkrun) pentru asigurarea transportului dintr-o zona in alta a materialelor aflate pe fluxul de productie; Cum ne cunoastem? 1. SUNA la . Lasa mesaj privat cu numarul tau de telefon, si te sunam noi, 3. Trimite CV-ul tau la
Human Solutions

Angajare Operator Deservent Utilaje Buldoexcavator,​ Excavator


Cautam un operator deservent de utilaje de constructii pentru a se alatura echipei noastre specializate in lucrarile de apa si canal. Experienta este obligatorie; Reprezinta un mare avantaj si permis categ. C NU ASIGUR CAZARE.
FIRMA

Stivuitorist - 3500 Ron Net


Candidatul Ideal Cerințe: - Experienţa pe stivuitor cu lame laterale reprezinta un avantaj; - Autorizaţie valabila si talon vizat; - Persoană dinamică și responsabilă; - Disponibilitate la program de trei schimburi. Descrierea jobului Responsabilităţi: - Cu ajutorul stivuitorului cu lame laterale sau frontale, se vor urca cobori paletii cu marfa de pe rafturile depozitului; - Efectuarea comenzilor de marfă conform instrucţiunilor primite, prin activitati de picking; - Respectarea procedurilor operaţionale la nivel de depozit. Beneficii: - Salariu: 3500 RON NET - Tichete de masă: 30 RON zi ; - Transport asigurat pe rutele companiei.
Erpa HR

Buldoexcavatorist,​ Soferi


Societate de constructii angajeaza: - BULDOEXCAVATORIST - SOFERI categoriile B, C, E, cu atestat transport marfa
Fincodrum

Stivuitorist


Adecco Resurse Umane, recruteaza pentru clientul sau, un important producator de piese auto din judetul Brasov, stivuitorist. Responsabilități: - Operare eficientă a stivuitorului conform standardelor de siguranță și protocoalelor companiei. - Manipularea și transportul mărfurilor în mod corespunzător în diverse zone ale depozitului. - Colaborarea strânsă cu echipa pentru asigurarea fluxului de lucru eficient. - Respectarea rigorilor de siguranță și a standardelor de lucru. Beneficii: - Spor de Noapte: 25% adițional la salariul de bază pentru orele lucrate în timpul nopții. - Plată Dublă pentru Orele Suplimentare: 200% - Tichete de Masă: 35 Ron zi. - Subvenție la Cantină:8 lei zi pentru a vă bucura de o masă caldă în timpul programului de lucru. - Transport Asigurat: Oferim transport asigurat din diverse zone, inclusiv Brasov, Fagaras, Rasnov, Zarnesti, Tohan, Zizin, Tarlungeni și altele. Cerințe: - Experiență anterioară în operarea stivuitoarelor. - Certificat de stivuitorist valabil.
Adecco

Media netă estimată pe baza celor 1245 de salarii introduse în Salario: 3100 RON/Luna

Angajam Stivuitorist


angajam stivuitorist Brașov parc industrial VGP tipuri de stivuitoare frontale și laterale program în 3 schimburi autorizatie iscir decont transport salariu 3500 lei net bonuri de 30 lei pe zi alte beneficii .
Target Hr

Stivuitorist 2 Schimburi


Cerințe: minim 8 clase; disponibilitate de la lucra în 2 schimburi seriozitate Oferim: CONTRACT DE MUNCĂ PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ Salariul negociabil în funcție de experiență, Tichete de masă în valoare de 25 RON pe zi lucrătoare, Transport asigurat, Asigurare de sănătate, Bonus de performanță 1000 RON BRUT, Bonus de sărbători 300 RON NET Primă de vacanță 1000 RON NET Bonus recomandare 3000 RON NET Bonus recomandare CV 150 RON NET
Manpower

Stivuitorist Industria Automotive


Angajam Stivuitorist in industria automotive in Brasov. CERINTE: - atestat ISCIR - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi: 06.30-14.40 / 14.30-22.40 / 22.30-06.40 BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - bonus de performanta - calificare la locul de munca - abonament servicii medicale - perioada contractuala nedeterminata - cantina subventionata si bonuri de masa in valoare de 30 lei - transport asigurat: Brasov, Sacele, Zarnesti, Tohan, Rasnov, Cristian, Vulcan, Holbav, Halchiu, Codlea, Ghimbav, Floroaia, Barcani, Intorsura Buzaului, Teliu, Prejmer, Crasna, Sita Buzaului, Lunca Calnicului, Vama Buzaului, Buzaiel, Bradet, Prejmer, Palos, Beia, Drauseni, Hoghiz, Mercheasa, Cata, Homorod, Cuciulata, Bogata, Stupini, Valea Prahovei: Predeal, Azuga, Busteni, Sinaia, Poiana Tapului, Breaza, Comarnic, Valea Mare, Borosnelu, Reci, Ozun, Lunca Calnicului, Harman.
AME HR SOLUTION

Angajez Operator Buldoexcavator


Angajez operator buldoexcavator Obligatoriu EXPERIENTA lucrari in Brasov Sfantu Gheorghe sau în împrejurimi. Utilajul este un Komatsu Salariu in funvtie de experienta + decont motorina Ofer si ce seriozitate
Big Cars Building

Stivuitorist


Stivuitorist Candidatul Ideal Angajam Stivuitorist 3 schimburi Se lucreaza in fabrica Descrierea companiei Dala HR Suntem o companie care pune clientul pe primul loc. Recrutam si selectam cei mai potriviti candidati pentru cele mai bune locuri de munca. Portofoliul nostru de angajari acopera o gama larga de domenii. Nota de confidentialitate: Aplicand la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal din CV in cadrul procesului de recrutare, conform Regulamentului (UE) 679 2016 ( GDPR ) si a Politicii de Confidentialitate.
DALA DSC HR

Media netă estimată pe baza celor 752 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Angajam Stivuitoristi


Angajam STIVUITORIST la o fabrica automotive din Ghimbav TELEFON: 07 arata numarul 534 814 OBLIGATORIU: ISCIR Programul de lucru este in 3 schimburi Se acorda spor de noapte 25% Orele suplimentare sunt platite dublu (200%) Tichete de masa in valoare de 35 Ron zi Subventie la cantina: 8 lei zi (masa calda) Transport asigurat din: Brasov, Fagaras, Rasnov, Zarnesti, Tohan, Zizin, Tarlungeni si alte zone din jur. Pentru mai multe detalii, puteti apela la numarul: 07 arata numarul 534 814
Personnel Outsourcing

Stivuitorist- Ghimbav,​ Brasov


Ofertă și beneficii: Contract pe perioada nedeterminata; Tichete de masa in valoare de 35 lei tichet; Bonus pentru recomandare colegi; Tichete cadou de Craciun, Paste, 1 Iunie; Decont transport : 250 RON luna Programul de lucru de L-V, 1 schimb . Profil: Obligatoriu atestat ISCIR vizat; Capacitatea de a lucra în echipă; O bună disciplină personală, abordare flexibilă față de muncă și față de schimbări.
Eltex Recycling

Angajez Mecanizator Agricol,​ Tractorist Cu Experiența Pe Combina


Angajam mecanizator agricol , cu experiența pe combine claas lexion. Facem prestări servicii in mai multe județe. Asigurăm cazare , mâncare, cartea de munca și un salar atractiv. Se cere permis de conducere si seriozitate. Detalii la telefon
Sc Mirpan srl

Stivuitorist


CANDIDATUL IDEAL: - scoala profesionala, studii medii, - experienta de minim un 1 an pe o pozitie similara; - responsabilitate, constiinciozitate; - atestat ISCIR pentru Stivuitorist; RESPONSABILITATI: - descarca marfurile din tiruri sau din masinile de aprovizionare sau distributie; - incarca marfurile pentru distributie; - depoziteaza marfurile prin stivuirea pe rafturi respectand procedurile; - pregateste marfa care urmeaza sa iasa din depozit; - intretine si asigura functionarea in conditii corespunzatoare a echipamentelor si utilajelor WMS BENEFICII: - bonuri de masa in valoare de 40 lei; - abonament medical la clinica privata; - prime cu diverse ocazii.
DELACO

Media netă estimată pe baza celor 1365 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Caut Stivuitorist


Caut stivuitorist din data de 02.01.24 cu incepere imediata pentru Germania. se oferă cazare contra cost , transport, haine de munca. pentru mai multe detalii contactați pe Nr OO*****225
cs
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 39 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.