Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

69 Locuri de Munca Fara Experienta in Oradea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

69 Locuri de Munca Fara Experienta in Oradea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fara Experienta in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fara Experienta in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sc Angajeaza Soferi Profesionisti Categoria C+e Cu Experienta ,​ Pentru Comunitate.​


SC angajeaza soferi profesionisti categoria C+E cu experienta , pentru comunitate.Cerinte:cunoasterea limbii engleze,seriozitate.Salar atractiv.Informatii la nr. sau .
LIBERFLOR

Angajam Tamplar Cu Experienta In Pal & Mdf In Oradea


Conditii: - absolvirea invatamantului minim obligatoriu - citirea si interpretarea unui desen tehnic - disponibilitatea la program prelungit (cu plata), cand situatia o cere - dorinta de a munci responsabil - capacitati de comunicare - permis de conducere categoria B constituie avantaj - salar motivant !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te asteptam in echipa noastra !

Angajez Muncitorii Cu Experienta Pe Santier.​ In Italia Tel


9 euro la ora si....cazare Permis de conducere obligatoriu
c

Angajam Ajutor Bucatar Cu Experienta Pe Termen Lung


Ne marim echipa ! Angajam ajutor bucatar cu experienta pe termen lung pentru restaurant .
15305461

Angajez Mecanic Auto Cu Experienta - Salar 6000 - 7000 Lei


Service-Auto multimarca autorizat RAR in Oradea, angajam Mecanic Auto cu EXPERIENTA. Cerinte: - experienta tehnica multimarca pana la 3.5 tone - seriozitate maxima Se ofera: - salar 6000 - 7000 lei - contract de munca - conditii foarte bune de munca - masa calda - colectiv unit Tel :
Oradea

Angajez Mecanic Cu Experienta Salar Intre 1000 Euro Si 2000 Euro


Angajez mecanic auto cu experienta, dornic de munca si serios posibilitate de castig mare se plateste procent 50% din manopera incasata plata se face la fiecare sfarsit de saptamana sau daca nu se doreste procent, plata saptamanala de 1250 ron, la fiecare sfarsit de saptamana
service

Angajăm Inginer Sau Maistru Cu Experiență în Execuție Drumuri Comunale Si Județene


Angajăm echipa pt executat rigole betonate și podețe. Asigurăm cazare, mașină de serviciu și materiale necesare pt execuție.Pentru informații suplimentare sunați vă rog la numărul de telefon .
Imperial proconstruct srl

Manpower Recrutează Muncitor Necalificat în Oradea


Manpower, lider în domeniul resurselor umane, recrutează muncitori necalificați pentru un client din industria producției în serie de piese din aluminiu turnate sub presiune și prelucrate. Post disponibil: Muncitor Necalificat Tipul contractului: Pe perioadă nedeterminată Locație: Oradea Salariu brut: 3450 lei Tichete de masă: 30 lei Bonus: 400 lei (compus din prezenta, productivitate și curățenie) 25% spor de noapte Program de lucru: 3 schimburi: 06:00-14:00 14:00-22:00 22:00-06:00 Transport asigurat din: Oradea Marghita Bogei Chiraleu Sarsig Atribuții: Realizează sarcinile de serviciu conform normelor de timp specifice fiecărei referințe în parte. Utilizează în mod optim timpul de lucru. Respectă programul de lucru. Detectează și raportează responsabililor incidentele de calitate și producție de la postul de lucru. Respectă normele de protecție a muncii și ale situațiilor de urgență. Anunță responsabilul înainte de începerea lucrului dacă nu a fost format pentru piesa respectivă. Com
Manpower Timioara

Muncitor Calificat Necalificat Tamplarie Pvc Si Aluminiu


Cerințe: Minim 10 clase Seriozitate Punctualitate Permis categoria B Experienta in domeniu constituie avantaj Condiții: Program de munca Luni - Vineri Colectiv de munca prietenos Salariu atractiv, Tichete de masa Bonusuri de sarbatori Instruire teoretica si practica la locul de munca (Informatii intre orele 09:30 - 17:00).
SC VICTEMA SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 69 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.