Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

44 Locuri de Munca Fara Experienta in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

44 Locuri de Munca Fara Experienta in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fara Experienta in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fara Experienta in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Croitoreasa Cu Experienta


Croitoreasa cu experienta pentru atelier de retus. Salariu este in functie de experienta si porneste de la 2000 lei si poate ajunge pana la 3500 lei.
Croitoria Tailors

Angajez Sofer C+e Incepatori /​ Cu Experienta


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajam Dulgheri,​fierari Cu Experienta


Angajam dulgheri,zidari,placatori polistiren,montatori pavele,faiantari,rigipsari,instalator,electrician cu experienta. . asiguram cazare in ploiesti.Telefon:
free srl

Angajam Operator Cnc Fara Experienta


Cautam operatori CNC cu scoala profesionala tehnica sau liceu tehnic, fara experienta pentru locatia Ploiesti si Campina Se ofera: -salariu fix -tichete de masa de 630 de lei pe luna - asigurare medicala -asigurare de viata -decont pentru transport comun si personal - bonusuri -prime de Craciun si Paste
Randstad Romania

Angajez Vanzatoare Cu Si Fara Experienta


Magazin alimentar Ploiesti zona Nord

Angajez Tractorist Cu Experienta


Societate angajează tractoristi cu experienta posesori permis tr sau C +E. Tel
Criag

Angajăm Operatori Cnc Fără Experiență!


Angajăm Operatori CNC fără experiență pentru fabrică din Câmpina! Beneficii: Curs Operator CNC- se ofera școlarizare și certificare; Pachet salarial avantajos; Tichete de masă; Asigurare medicală privată si de viață; Prime de Paşte şi Crăciun; Transport asigurat.
Randstad Romania

Angajam Mecanic Auto Cu Experienta


Service auto în Ploiești ,angajam mecanic auto cu experiență ,salariu f bun ,condiții excelente .
Penstar Impex

Angajam Restauratori Cu Experienta


angajam restauratori mobila,elemente decorative, biserici si obiecte de cult ,tapiterii.
ol

Angajam Bucatari Cu Experienta


catering ploiesti angajeaza -bucatari cu experienta -ajutor bucatari -pizzerii -patiseri -femeie de servici
ol

Angajam Electricieni Cu Experienta Si Instalatori


angajam instalatori si electricieni in constructii. program de 8 ore,contract de munca,salariu motivant. pentru mai multe detalii la telefon:
free srl

Angajam Electrician Si Instalator Cu Experienta


angajam electricieni cu experienta in executarea de circuite electrice pentru vile,apartamente,spatii comerciale si industriale,aer conditionat,cuptoare,plite electrice, boilere,verificare,reparare sau montare corpuri de iluminat,prize ,intrerupatoare,senzori.
ro

Angajam Personal Spalatorie,​cu Fara Experienta


Spalatorie auto Vip box auto angajeaza baieti fete pentru spalatorie. Program 09.00-17.30,salarul 2350 ron,carte de munca tips. Relatii la sediu ,bdul Republicii nr 301 ,cartier Albert,langa hotel Albert sau Casa Berarului, sau la telefon nr. .
Vipbox auto

Angajam Sofer Profesionist,​ Categoria C,​e Cu Experienta


Angajam soferi profesionisti, categ C+E, cu experienta pentru efectuarea de curse cu ansamblu frigorific.Cursele se efectuează cu plecare de la depozitul Kaufland din Ploiești către magazinele din tara.Oferim salariu atractiv , program flexibil.Relatii la tel
SAS

Inginer Tehnician Sisteme Securitate Cu Experienta


Candidatul Ideal -Studii medii sau superioare -Permis de conducere cat. B; -Reprezinta avantaj curs inginer technician sisteme de securitate -Experienta de minimum 2 ani in instalarea sistemelor de detectie si semnalizare incendiu, efractie, CCTV, control acces, voce date sau in instalatii de curenti tari; -Cunostinte tehnice solide si actualizate cu privire la echipamentele si sistemele de securitate; -Abilitatea de a lua decizii tehnice in teren ; -Prezenta de spirit, abilitati de comunicare si relationare cu clientii; -Disponibilitate si aptitudini lucru la inaltime. -Adaptabil pentru munca in echipa, conditii de santier -Disponibilitate la deplasari si program felxibil -Cazier judiciar fara antecedente Ce vei face la noi: -cablare sisteme de securitate tehnica, instalatii electrice si automatizari -instalare si punere in functiune a sistemelor de securitate ( sisteme detectie si alarmare antiefractie, sisteme de control acces, sisteme CCTV, sisteme de detectie si alarmare la incend
Mds Fire Tech SRL

Angajare Contabil Si Inspector Hr Cu Experienta


angajam contabil cu experienta si inspector resurse umane ,program full time de l-v 8-17
olimp

Spălătorie Auto Angajează Personal Cu Experiență.​


Luxury Car Wash ( Nord, vis-a-vis de Kaufland) angajează personal ( fete și băieți) pentru spălătorie auto. Se oferă: Contract de muncă 8 ore pe perioadă nedeterminată Condiții de muncă foarte bune Bonusuri in funcție de implicare Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon: sau pe adresa de Facebook a paginii ( Luxury car wash).
Agsia

Operatori Productie (montatori Subansamble) Fara Experienta


Pentru clientul nostru, o importanta companie ce activează in sectorul industrial din Județul Prahova, recrutam Operatori producție (Montatori subansamble). Postul are ca principal obiectiv realizarea activitatilor operațiunilor necesare pentru asamblarea diverselor componente necesare realizarii produsului. Evident, ținând cont de specificul componentelor aflate in lucru si nivelul de calitate solicitat. Cerinte: Bune abilitati de organizare si comunicare; Atentie la detalii; Disponibilitate de deplasare la locul de munca din Campina (transport decontat) Responsabilitati: Monteaza diferite componente pe caroseria auto: laterale, plafon, portbagaj, perete despartitor, podea, profile de aluminiu, abs-uri, spoilere, trapa, etc; Efectueaza decuparea placilor dupa forma lateralelor, le tapiteaza si le lipeste; Fixeaza in suruburi si etanseaza diferite elemente specifice; Decupeaza si lipeste vata minerala pe interiorului caroseriei (nervuri); Executa activitati de montare si sau demontare
SLV INDUSTRIAL CONSULTANCY SERVICES

Lucrator Sortator Muncitor Necalificat - Eltex,​ Ploiesti


Firmă cu experiență în domeniul reciclării și colectării de deșeuri industriale, suntem în căutare de Lucrător sortator pentru punctul de lucru Eltex Recycling din incinta unei fabrici din Ploiesti. Oferta și beneficii: - Contract pe perioadă nedeterminată; - Tichete de masă în valoare de 35 lei tichet - Bonus pentru recomandare colegi - Tichete cadou de Crăciun, Paște și 1 Iunie - Programul de lucru pe schimburi. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon inclus în anunț.
Eltex Recycling SA

Angajare Mecanic Utilaj Sofer Trailer Muncitori Necalificati


SC PIKANORE SRL, cu sediul in loc. Brazi, jud. Prahova angajeaza personal calificat pentru urmatoarele posturi: 1. MECANIC UTILAJ(deservent) pentru buldoexcavator, excavator. CERINTE: certificat calificare, experienta anterioara in domeniu minim 3 ani ,disponibilitate de deplasare RESPONSABILITATI: exploatarea, intretinerea si supravegherea utilajului ,executarea lucrarilor alocate OFERIM: contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant 2. SOFER TRAILER CERINTE: Permis conducere valabil, atestat, card digital pentru tahograf, experienta pe trailer OFERIM: contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant 3 . MUNCITORI NECALIFICATI-3 posturi Persoana de contact pentru detalii suplimentare: Adrian Mortici,
PIKANORE SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 44 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.