Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

37 Locuri de Munca Fast Food in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

37 Locuri de Munca Fast Food in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fast Food in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fast Food in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Vânzătoare La Patiserie Bakery


Angajăm vânzătoare la Patiserie Bakery de pe strada Poetului nr 70 cu program normal în 2 schimburi deschis de la 6 pana la 10 seara și program de luni pana sâmbătă pentru mai multe detalii la telefon sau la locul de munca.
Bakery

Angajam Ajutor De Bucatar,​ Sau Bucatar Cu Experienta


Angajam ajutor de bucătar sau bucătar cu experiența
Mr brekfast

Restaurant Angajează Personal Pentru Bucătărie.​


Ne marim echipa! Dacă ești pasionat și cauți un loc de munca în cadrul unui restaurant, în bucătărie sau ospatar/a poți trimite un CV la adresa de e-mail sau la numărul de telefon .
Hotel gio

Angajam Bucatar,​ Ajutor Bucatar ,​ Pizzar


Angajam in Arad , bucatar, ajutor bucatar si persoana pregatit pizza . Pentru detalii referitoare la program de lucru si salarizare va rugam sa sunati.
ROMPECO

Angajam Bucatar


Restaurantul Central din Arad, str. Horia nr. 8 (Hotel Best Western Central Arad), isi mareste echipa si cauta persoane responsabile, caracterizate prin profesionalism si seriozitate. Cautam doar personal cu experienta pe post de bucatar . Oferim un loc de munca sigur, intr-un Restaurant de marca pentru Arad. Contractul de munca se incheie inca din prima zi. Pentru informatii va asteptam cu un CV la sediul societatii din Arad, Str. Horia nr. 8 .
SC CENTRAL S.​A.​

Angajam Vânzătoare La Patiserie Bakery


Angajam vânzătoare la Patiserie Bakery de pe strada Poetului nr 70 mai multe detalii la telefon rog seriozitate
Bakery

Angajez Ajutor De Bucatar


Restaurant angajează ajutor de bucătar cu minima experienta Detalii la nr telefon
Restaurant

Angajez Bucatar In Camin Pentru Persoane Varstnice In Arad.​


Program doua zile de activitate cu doua zile libere, meniul nu este foarte pretentios, salarizare in functie de experienta.
Asociatia Senior

Angajez Bucatar


Restaurant Subcetate isi mareste echipa, daca iti place sa lucrezi intr-un medium placut te asteptam in echipa noastra.Salariu atractiv.
Hotel Restaurant Subcetate

Lucrator Bucatarie - 1 Post


SC Auto & Imobile Rent AMC SRL cu sediul in Arad, scoate la concurs 1 post de Lucrator Bucatarie (spalator vase mari). Selectia se face in baza unui CV trimis pe email pana la data de 25.02.2023.
SC AUTO IMOBILE RENT AMC SRL

Angajam Ajutor In Bucătărie


Locație stabila cu o experienta de peste 25 de ani în domeniu dorim sa ne mărim echipa și suntem în căutare de colegi noi pentru posturile de -ajutor de bucătar cu sau fara experienta, program full time sau part time Oferim și cerem la rândul nostru seriozitate loc de munca stabil si sigur conditii bune de munca Informații sau detalii telefonic
pizzerie

Angajam Vânzătoare La Patiserie Bakery


Angajam vânzătoare la Patiserie Bakery de pe strada Poetului nr 70 mai multe detalii la telefon rog seriozitate. Program normal 2 schimburi de luni pana sâmbătă pentru mai multe detalii la telefon sau la locul de față.
Bakery

Angajam Pizzer Full Time Sau Part Time


Locație stabila cu o experienta de peste 25 de ani în domeniu dorim sa ne mărim echipa și suntem în căutare de colegi noi pentru posturile de -pizzer cu un minim de experienta, program full time part time sau flexibil. Oferim și cerem la rândul nostru seriozitate loc de munca stabil si sigur conditii bune de munca Informații sau detalii telefonic sau
pizzerie

Angajăm Patiseră Arad


Patiseria Clasic (Arad, str Voinicilor) caută patiseră cu experiență. Mai multe detalii la
SC Clasic GTI 2013 SRL

Angajăm Ajutor De Bucătar


Cafeneua Joy's angajează, Ajutor de bucătar full time,program de marți până sâmbătă de la 13:00 la 23:00,programul diferă în weekend și sărbători. Meniu specific Pub,burgheri,sandwichuri,paste etc Pentru detalii vă rugăm sunați la
Romaneth BV SRL

Angajam Casiere,​lucratori Bucatarie


Angajam persoane serioase in cadrul cantinei din incinta fabricii Webasto din Zimandu Nou.Program de lucru de luni panavineri,8 ore zi.Se asigura transport,un meniu zilnic,bonuri de masa 40 lei zi.Pentru mai multe detalii inf tel
P.​Dussmann Serv Romania

Colega In Bucatarie La Bistro Pit Stop Arad


Bistro PIT STOP din Arad,situat pe calea Victoriei vis-a-vis de Spitalul Judetean cauta o colega,bucatar cu EXPERIENTA in bucataria traditionala.(se pregatesc supe,ciorne,snitele,grill-uri , fripturi,garnituri,salate ,etc) Se lucreaza de luni-pana vineri ,un singur schimb de dimineata. Se deconteaza abonament pt transport Se deconteaza analizele Se ofera o masa pe zi,apa minerala,apa plata,cafea Nu se lucreaza in zilele decretate ca fiind zile libere Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un sms despre experienta profesionala la nr de telefon
sc chira prod coms srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 37 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.