Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Fast Food in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Fast Food in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fast Food in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fast Food in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Bucatarie Chinezeasca Wok


Angajam personal pentru bucatarie: 1. daca stii sa lucrezi cu wok-ul, e un super avantaj 2. pregătire materie prima 3. salariul motivant Ne dorim un om harnic, nu neaparat cu experiența, dar dornic sa învețe. SPECIFIC CHINEZESC Detalii la tel: email:
MrYU

Sc Restaurant Angajează Lucrător în Bucătărie


Restaurant Turnul de Apa își mărește echipa, căutam personal lucrător în bucătărie și ospătar ospătăriță ! Dacă ești energic și vesel, dacă vrei sa faci parte dintr-o echipa prietenoasa și calda te așteptăm la Restaurant Turnul de Apa pe aleea Mihail Sadoveanu nr 7 sau la nr de telefon
Sc restaurant

Agrement Victoria Angajeaza Bucatari


Agrement Victoria angajeaza 3 bucatari cu experienta si Restaurant Moara de Foc angajeaza 2 bucatari. Mediu de lucru atractiv, program flexibil. Mai multe detalii la sau . Salariul este in functie de experienta.
Moldo Immobilis

Angajam Bucatareasa Si Pizzer


Restaurant cu autoservire situat in Iasi-Lunca Cetatuii angajeaza bucatareasa cu experienta in special in preparatele cu specific romanesc si pizzer. Pentru mai multe detalii va rugam apelati la nr de tel:
Vanu paninoteca

Angajez Personal Pizzerie Iasi ( LuncacetĂȚuii,​visoianu,​pizzeria Italiana)tel.​


angajez personal pizzerie(cu si fara calificare), salarii atractive.program 2zile 2zile. relatii la tel. sau la fata locului.(nu comunicam prin sms sau email)
PIZZA ITALIA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.