Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Fast Food in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Fast Food in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fast Food in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fast Food in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sc Restaurant Angajează Lucrător în Bucătărie


Restaurant Turnul de Apa își mărește echipa, căutam personal lucrător în bucătărie și ospătar ospătăriță ! Dacă ești energic și vesel, dacă vrei sa faci parte dintr-o echipa prietenoasa și calda te așteptăm la Restaurant Turnul de Apa pe aleea Mihail Sadoveanu nr 7 sau la nr de telefon
Sc restaurant

Bucatarie Chinezeasca Wok


Angajam personal pentru bucatarie: 1. daca stii sa lucrezi cu wok-ul, e un super avantaj 2. pregătire materie prima 3. salariul motivant Ne dorim un om harnic, nu neaparat cu experiența, dar dornic sa învețe. SPECIFIC CHINEZESC Detalii la tel: email:
MrYU

Agrement Victoria Angajeaza Bucatari


Agrement Victoria angajeaza 3 bucatari cu experienta si Restaurant Moara de Foc angajeaza 2 bucatari. Mediu de lucru atractiv, program flexibil. Mai multe detalii la sau . Salariul este in functie de experienta.
Moldo Immobilis

Angajam Bucatareasa Si Pizzer


Restaurant cu autoservire situat in Iasi-Lunca Cetatuii angajeaza bucatareasa cu experienta in special in preparatele cu specific romanesc si pizzer. Pentru mai multe detalii va rugam apelati la nr de tel:
Vanu paninoteca

Angajez Personal Pizzerie Iasi ( LuncacetĂȚuii,​visoianu,​pizzeria Italiana)tel.​


angajez personal pizzerie(cu si fara calificare), salarii atractive.program 2zile 2zile. relatii la tel. sau la fata locului.(nu comunicam prin sms sau email)
PIZZA ITALIA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.