Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

27 Locuri de Munca Fast Food in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

27 Locuri de Munca Fast Food in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fast Food in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fast Food in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

H12.​ro Angajează Bucătar


Vrem sa ne marim echipa si avem nevoie de ajutorul tau. Căutăm pe cineva care este pasionat de gastronomie și are experiență în domeniu. Program lucru: luni-vineri, 7-15 Salariu 3500 lei
H12

Angajam Brutarie


Angajam femei de serviciu in brutărie! Relații la telefon: .
SCCuptorul NobilSRL

Bona Menajera Casa Privata-apart Bucatarie Gatit Part Time Studenta


Bona - Menajera Casa privata-apartament - si Bucatarie Gatit Part Time - Studenta Curatenie camere de apartament sau casa privata Part Time ideal pentru o fata maxim 29 ani sau studenta Ofer cazare! Program Part Time 2-5 zile ( de doua trei ori saptamana ) Angajez fata sau studenta Part Time in bucătărie (bucătăreasa). Salariu este 1500-3500 lei Decontare transport Ofer cazare! Durata contractului: nelimitat Contract de munca direct de la angajator cu toate beneficiile Salariu : 1600 net pe luna Cazare in camera dubla Internet GRATUIT, TV, masina de spalat.
Beauty

Angajam Bucatar Cu Experienta.​


angajam bucatar cu experiență
Steak House No 16

Angajam Bucatar


Angajam bucatar cu experienta pentru salon evenimente situat in com. Ciorani, jud Prahova. Salonul este elegant amenajat, cu o capacitate de 200 locuri. Evenimente intre 50 si 200 persoane. Pentru interviu, va rugam sa sunati la .
TOMAS

Angajare: Ajutor De Bucatar


Cerinte: - experienta min. de 1 an in restaurant domeniul bucatariei - avantaj :cunostinte din bucataria italiana; restaurantul are profil italienesc - persoana curata si ingrijita - persoana implicata si dornica de invatare Responsabilitati: - excecuta sarcinile date de catre bucatar Beneficii: - contract de munca pe per. nedeterminata - salariu de inceput, negociabil de la 2900- 3100 ron net - posibilitate de avansare - decont partial la naveta, daca domiciliul este la maxim 15 20 km de Ploiesti - program de 8 ore zilnic - ore suplimentare platite - se ofera mincare si cafea, ceai ,apa de catre restaurant.
ANAID HR RECRUT

Angajez Personal Bucătărie Unitate Catering


Angajam personal în bucătărie în regim Catering Program luni vineri 6:00-15:00 Weekend liber Bucătărie traditionala(1ciorba,mai multe feluri 2) Salariu atractiv, bonusuri de sărbători! Colectiv drăguț,sociabil Aștept telefoane! Madalina
Andoma Pan
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 27 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.