Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

89 Locuri de Munca Fast Food in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

89 Locuri de Munca Fast Food in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fast Food in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fast Food in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Bucatar Bucatareasa


Angajez bucatar bucatareasa pentru restaurant aflat in piata 700 Timisoara Pentru planificarea unui interviu si mai multe detalii va stau la dispozitie la numarul de telefon
TAVERNA LUI ROMICA

Bucatar Ajutor De Bucatar


Zone Cafe din zona Soarelui angajeaza Bucatar Ajutor de Bucatar. Salariul in baza experientei.
Zone Cafe

Angajam Bucatar /​ Preparator Partea Rece


NARU, locatie in zona Piata Unirii, angajeaza bucatar (preparator partea rece aperitive,salate,burgeri,etc) pentru bucatarie internationala. Concept fresh, echipa tanara, salar motivant! Program de 2 zile cu 2 . Informatii la telefon intre orele 12 - 22
NBC

Shaorma - Lucrător Bucătărie (eat Station Dumbravița)


Eat Station caută coleg ă! Fast Food cu locația în Dumbrăvița ( în parcare la Mc Donlands) angajează. Shaorma - lucrător bucătărie ( cu sau fără experiență ) Program de lucru flexibil : 2 zile lucrătoare cu 2 zile libere.
Eat Station

Casier Lucrator In Bucatarie - Contract Perioada Nedeterminata


Vrei să faci reprezinți un brand internațional, care se extinde în orașul nostru ? Prohuman recrutează casieri și lucrători în bucătărie pentru un mare lanț de restaurante fast food, în noua locație din Timisoara. Programul de lucru este în 2 schimburi, 5 zile cu 2 zile libere. Oferim: -Salariu pornind de la 2350 NET -Tichete de masa 30 ron per zi lucratoare -Bonusuri conform grilei -Bonus de recomandare 600 ron net -Discounturi la produsele magazinului -Spor ore suplimentare -Spor pentru orele lucrate in sarbatori legale -Decontare transport la finalul programului -Contract pe perioada nedeterminată -Nu este necesara experiența
PROHUMAN APT

Bucatar Restaurant


Restaurantul Vinto angajeaza bucatari. Iti oferim un loc de munca stabil, si multe beneficii salariu motivant, bonus din vanzari, bonusuri de sarbatori, masa calda, apa si cafea, ambient placut . La ce ne asteptam de la tine: experienta, organizat, bun executant, punctual, si pasionat de arta culinara. Ne gasesti la telefon sau pe mail!
enoteca selecta srl

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Bucatar Cu Experienta


Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Pachet salarial motivant in functie de experienta si capabilitati, Conditii: program 2 cu 2, experienta pe o pozitie similara, meniu international Salariu: 5000 - 7000 lei
Matrix Solutions

Angajam Bucatar Cu Experienta


Firma de catering situat in zona Sagului(Dambovitei), angajam bucatar cu experienta. Oferim salariu fix 5000lei in mana + diferite bonusuri + o masa calda la sfarsitul programului. Program de Luni-Vineri 01:00-09:00. Asteptam sa ne contactati telefonic pentru programarea unui interviu.
Gusta

Angajam Bucatar Cu Experienta Zona Dambovitei


Firma de catering situat in zona sagului angajam bucatar cu experienta. Programul este de noapte Luni-Vineri ora 12:30-08:30. Salariul se negociaza dupa 3zile de proba.
Gusta
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 89 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.