Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

112 Locuri de Munca Femeie de Serviciu in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

112 Locuri de Munca Femeie de Serviciu in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de Serviciu in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de Serviciu in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Persoana Servicii Curatenie Birouri


Angajam persoana servicii curatenie birouri in Constanta. Contract de munca pe perioada nedeterminata norma intreaga. Rog seriozitate.
Ckeaning Company

Hotel Pe Litoral Angajeaza,​ Incepand Cu 01.​04.​2024 Cameriste Din Tuzla,​ Agigea,​ Techirghiol.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024 cameriste din Tuzla, Agigea, Techirghiol. Ne puteti contacta la telefon .
bratu tantica

Societate Angajeaza Personal Servicii Curatenie In Incinta Hypermarchet Constanta


Societate angajeaza personal servicii curatenie (femei si barbati),in incinta Metro si Brico Constanta.Relatii la telefon ,NOVAC GABRIELA.
ROMNICON

Camerista Guvernanta 4000-5000ron


Vila Eden angajează cameristă si guvernanta. Experienta in domeniu este recomandata. Contract 8 mai - 8 septembrie Cazare si mese asigurate la unitatea turistica. Salariu 4000 - 5000 ron. Pentru informații suplimentare, contactați angajatorul la numarul de telefon.
SC VILA EDEN SRL

Angajam Doamna La Curatenie


Cautam o persoana care sa iubească curățenia !!! Acest anunț se adresează doar acelor persoane care au experienta în domeniul curățeniei. Scopul nostru este acela de a găsi acea persoana care sa înțeleagă, înainte de toate, că pentru a își păstra locul de munca stabil și pe termen lung, este nevoie sa oferim calitate curățeniei pe care o oferim clienților. Curățenia se face în cadrul celui mai mare lanț de supermarketuri din România, conform graficului deja stabilit. Programul este de luni pana vineri, 8 ore pe zi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !
Ekara Cleaning

Angajare Operator Curatenie Constanta


Firma specializata in servicii de curatenie, angajam operator curatenie in farmacii cu program de 8 ore si program scurt pentru persoane pensionare sau cu alt loc de munca. Se lucreaza cu contract de munca de luni pana vineri. Pentru mai multe detalii sunati la nr *****3 intre orele 09-17
DejaVu International

Angajam Receptionera,​camerista Si Contabil Conabilitate Primara


Societatea DGN F&B SRL (Hotel Millennium) din Constanta angajeaza receptionera,cameriste si contabil contabilitate primara. Se pot trimite C.V.urile la adresa de mail:
DGN FB SRL

Angajam Baiat La Curatenie


Cautam un baiat care sa se ocupe de curatenia in cadrul celui mai mare lant de supermarketuri din Romania. Activitatea presupune spalarea cu pistol de presiune a unor suprafete din parcarea exterioara, activitati diverse de curatenie si activitati tip dezinsectie-deratizare. Locatiile sunt in Constanta, Tulcea si Slobozia, iar programul de lucru este de 8 ore pe zi, de luni pana vineri. Cerinte obligatorii : NU se consuma alcool la locul de munca permis auto categoria "B" cazier judiciar fara antecedente buna intretinere a echipamentelor din dotare cat si a autoturismului. Experienta reprezinta un avantaj. Beneficii : salariu foarte atratctiv pentru munca ceruta autoturism de serviciu bonusuri de sarbatori, zile onomastice, performanta
Ekara Cleaning

Camerista Hotel


Euforia Retreat & Spa, din Eforie angajeaza camerista hotel cu sau fara experienta! Postul este permanent, se deconteaza transportul si se oferta bonuri de masa! Daca esti o persoana serioasa si responsabila, cu o prezenta placuta, te asteptam sa ne suni.
Sc Haras Srl

Menajeră Techirghiol


Angajez Menajeră Techirghiol
PF

Angajam Camerista Si Camerista Hol


Hotel Del Mar din Mamaia angajeaza camerista hotel. Esti in cautarea unei oportunitati de cariera in industria ospitalitatii? Hotelul nostru de lux este in cautarea unui Camerist(a) talentat(a) si dedicat(a) pentru a se alatura echipei noastre. Responsabilitati: Curatarea si intretinerea zilnica a camerelor conform standardelor hotelului Schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor Reumplerea produselor de igiena si a facilitatilor din camera Asigurarea unui mediu curat si placut pentru oaspeti Ce oferim: Oportunitatea de a lucra intr-un hotel de lux recunoscut pentru serviciile exceptionale Training si suport pentru a-ti dezvolta abilitatile in domeniu Mediu de lucru placut si echipa prietenoasa Oportunitati de avansare in cadrul hotelului Cerinte: Experienta anterioara in domeniul ospitalitatii reprezinta un avantaj Atentie la detalii si abilitati bune de organizare Abilitati de comunicare si relationare interpersonala Capacitatea de a lucra eficient atat individual, cat si in echipa
SC ELEGANT IMPEX SRL

Angajam Personal Curatenie (pensiune Costinesti)


Grup de pensiuni din statiunea Costinesti angajeaza echipa de cameriste pentru efectuarea serviciului de curatenie. Responsabilitati CAMERISTA PERSONAL CURATENIE asigurarea ordinii si curateniei in camerele pensiunii si spatiile destinate oaspetilor. folosirea cu responsabilitate a tuturor echipamentelor si materialelor Cerinte experienta in domeniu reprezinta un avantaj, dar primim in echipa si persoane dornice sa invete. Program de lucru: 8 ore zi. Oferim seriozitate, un pachet salarial atractiv, mediu de lucru profesionist și cazare asigurată. Va asteptam cu mare drag alaturi de noi. Relatii suplimentare la numarul de telefon:
Vila TIARA Costinesti

Angajam Doamna Curatenie


Cautam o doamna sa ne ajute cu curățenia unei pensiuni din Mamaia Nord, Navodari Pentru toate detaliile necesare, va rog sa ma contactati. Contact :
EFE EUROPA CONSTRUCTION SRL

Angajam Camerista In Perioada 01.​ Iun.​-15.​ Sept.​


Pensiunea Casa de la Corbu, situata in Corbu, jud. Constanta, angajeaza in perioada sezonului estival, camerista cu sau fara experienta. Asiguram cazare si masa. Salariu atractiv.
ROMCONSTANT IMPEX GH-STEFANICA SRL

Angajam Cameriste Si Personal Pt Curatenie Pe Litoral


Pensiune turistica din Costinesti angajeaza personal pt sezonul estival 2021,incepand cu data publicarii anuntului. Persoanele care aplica pt functiile de camerista si personal pt curatenie nu trebuie sa detina atestat.Dorim seriozitate si implicare . Asiguram salariu motivant , cazare si masa de pranz. Detalii la tel;
sc iunona travel srl

Angajam Camerista


Hotel Sunquest angajeaza pentru sezonul 2024 camerista cu cazare in locatie.
SC SUNQUEST SRL

Angajam Camerista In Costinesti


Pensiune in Costinesti, cautam sa angajam camerista pentru sezonul estival.
Treias Booking

Angajez Camerista


Angajez camerista pentru sezonul estival la vila in Costinesti. Carte de munca si salariu atractiv. Decontez transportul sau ofer cazare.
SC ROSANT NEW SRL

Angajam Cameriste


HOTELUL ZENITH CONFERENCE & SPA din STATIUNEA MAMAIA, CONSTANTA ANGAJEAZA PERSONAL IN CADRUL DEPARTAMENTULUI DE CURATENIE cu salariul integral consemnat in contractul de munca CERINTELE POSTULUI - Calificarea profesionala reprezinta un avantaj insa nu este o cerinta obligatorie; - Insușirea si respectarea regulilor si procedurilor de lucru; - Persoana ingrijita, muncitoare, serioasa, sociabila, spirit de echipa - Responsabilitate, seriozitate, implicare; DESCRIEREA JOB-ULUI - Program de lucru full-time; - Curatenia camerelor, holurilor, spatiilor comune si altor incaperi folosind echipamentul din dotare si solutiile de curatenie si igienizare prestabilite ; - Asigurarea si mentinerea curateniei pe intreaga suprafata de activitate alocata; - Prestarea serviciilor de curatenie zilnica sau ocazionala, in conformitate cu graficul stabilit de catre supraveghetor; Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta, in intervalul 09.00 - 16.00 si va vom oferi toate informatiile necesare!
MAMAIA RESORT HOTELS SRL

Angajăm Personal Hotelier: Cameriste


Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa! Angajăm cameriste, oferim condiții foarte avantajoase de muncă, program flexibil și pachet salarial atractiv (se negociază la angajare). Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon:
SC EXCLUSIV LOGISTIC SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 112 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.