Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

88 Locuri de Munca Femeie de Serviciu in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

88 Locuri de Munca Femeie de Serviciu in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de Serviciu in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de Serviciu in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Femeie De Serviciu-part Time La Brutarie-patiserie Tuana


Magazin nou deschis in zona calea Aradului Vest, pe strada Liege nr 28, la Patiseria Tuana angajam personal pentru postul de femeie de serviciu, program jumatate de norma doar dupamasa de la ora 17,00 la 22,00.de luni pana sambata. Salar 1500 lei net sau de la 16,00 - 22,00 cu salar de 2000 lei. Pentru mai multe informatii si interviu sunati la numarul din anunt.
Brutaria pastiseria Tuana

Servicii Curatenie Scări De Bloc


Firma de curatenie oferim servicii profesionale de curatenie pentru Asociatiile de Proprietari din Timisoara si împrejurimi : Servicii oferite: - curatenie scari de bloc, - toaletare garduri vii, - tuns gazon iarbă, - curatenie birouri. -curatenie apartamente case. -debarasare subsoluri. -debaraseare poduri. Operatiuni ce se executa in cadrul unui contract: - Maturarea si spalarea intregii suprafete a scarii blocului. - Spalarea usilor de intrare in scara blocului. - Stergerea prafului de pe usiile scarii blocului, balustrazi, cutii psotale, oglinzi, usi lifturi. - Indepartarea panzelor de paianjen. - Golirea cosurilor de gunoi. - Curatat spatiul verde de sticle, hartii, alte resturi menajere,daca este cazul. - Indepartat zapada in zona de acces in scara blocului daca este nevoie Mai multe detalii la sau
CURATENIE NL

Angajam Camerista Hotel !


Angajam camerista HOTEL, condiție de minim 8 clase finalizate; mediu de lucru plăcut, norma intreaga - 5 zile pe săptămână x 8 ore, zona BADEA CARTAN MODERN Salariu atractiv ! Relații la tel.
Hotel

Caut Menajera


Caut menajera 4 ore pe zi, program flexibil. Locuiesc la casa in zona Modern si as dori, daca se poate, pe cineva care locuieste in apropiere. Mai multe detalii la telefon .
.​.​.​.​

Fac Curatenie La Scari De Bloc


Echipa serioasa facem curatenie la scari de bloc oriunde in Timisoara si limitrof. Se ofera factura si chitanta. Relații la telefon
SUNRISE

Angajam Personal Curatenie 4 Ore


Angajam personal curatenie pentru cladiri de birouri program Lun-Vineri de la ora 05 la 09 dimineata .
CLEAN EXPERT

Angajam Personal Curatenie


Ești dinamică, activă, multitasking si ti-ai dori să faci parte dintr-una din cele mai faine echipe? Te așteptăm! Avem nevoie de camerista care sa lucreze la program de 3 zile cu 2 libere intre orele 05:00-15:00. Salar: 2750 RON cu posibilitate de efectuare ore suplimentare ,platite separat. Pentru informații și detalii suplimentare apeleaza cu incredere.
FRIENDS ARENA

Angajam Personal Curatenie


Angajam personal curatenie BIROURI part time. Salariu 1400 RON(in mana). Program: luni-vineri 4 ore
CLEAN CLEAN

Personal Curatenie Facultatea De Muzica și Teatru


SC Dun Vasprest SRL angajeaza femei pentru curatenie aLa Facultatea de Muzica și Teatru Timișoara, care implica curatenie birouri, gr. sanitare, sali sedinte, holuri.
Program de lucru L-V, 6:00-14:00, salarizare 2400 lei net luna, functie experienta si implicarea operatorului de curatenie și de program .
Se acorda bonusuri stabilitate si disponibilitate.
Relatii suplimentare
Dunvasprest

Angajam Personal Curatenie - Timisoara - 3 Schimburi,​


OPERATOR - OPERATOARE CURĂȚENIE PROFESIONALĂ - Total Clean Activitatea se desfasoara in zona Fabricii de zahar: firma Noventa, Program normă întreagă: 8 ore zi, 40 ore săptămână in 3 schimburi: 06:00-14:00; 14:00-22:00; 22:00-06:00. Calificare la locul de muncă, Sporuri (ore suplimentare; spor pentru weekend; spor de noapte; după caz, Prime de Paști și Crăciun, Mediu de lucru profesionist și dinamic, Pentru informații va rugăm sa ne contactați la numărul 0722 213 621 între orele 09:00 și 16:00 de Luni până Vineri.
OMCRO

Angajam Personal Curatenie Fabrica Giarmata (timisoara)


Firma angajam personal curatenie(barbat) fabrica din Timisoara, situata in Giarmata. Program pe doua schimburi L-V 06-14 14-22 Mai multe detalii la telefon. Salar intre 2500-3000. Ore suplimentare platite 200% Transport asigurat din Timisoara, Cernateaz, Sacalaz,Carpinis
ss 2003

Ajutor Menaj Bucătărie Part Time


Persoana singura caut persoana să-mi gătească de regim de două ori săpt circa 2-3 ore tura. Ofer prețul pieței. Rog seriozitate și profesionalism.

Persoana Serioasa Fac Curatenie La Scari De Bloc


Persoana serioasa cu experienta si in putere fac curatenie la scari de bloc, la preturi corecte. Se oferă si factura. Tel. 0774 545 165

Caut Menajeră


Anunț:caut menajeră cu vârsta 30-45 pt Germania München care sa nu aibă obligații,sa știe sa facă mâncare,sa facă curățenie,sa știe sa calce, sa știe sa stea cu un băiat de 11 ani,sa îl scoale de dimineață la școală. Ofer cazare și mâncare Pt mai multe detalii puteți sa ma contactați pe mesenger cu + nume David Pentru o perioada lunga Suntem oameni serioși.
.​

Angajam Camerista


Pensiunea Delia Timisoara angajeaza camerista. Pentru informatii legate de programul de lucru si salarizare ne puteti contacta la nr de telefon .
Pensiunea Delia

Cameriste Hoteluri Italia .​


Selecționăm cameriste pentru hoteluri în Italia . Căutăm persoane cu sau fără experiență , de preferabil care au mai lucrat în Italia sau măcar în domeniul hotelier în România . Persoanele selecționate vor încheia un contract de muncă sezonier pe perioada mai - sept sau chiar oct! Deci 4-6 luni . Cazarea și masa este asigurată în apartamente sau în spațiile hoteliere destinate cazării . Este un program de minim 8 h pe zi , și o zi liberă pe săptămână ! Posturi disponibile - 20 de cameriste , 20 de ospătari , 15 spălători de vase .
Bookjobs

Caut Doamnă La Curățenie


Caut doamnă la curățenie m, cu permis de conducere și mașină proprie, pentru zonele Torontal, Aradului și Unirii. Informații la
Pentruacasa

Angajez Camerista


Angajez camerista cu contract de munca pe o perioada nedeterminata dorinta de a munci,seriozitate,la o pensiune in Timisoara .
Pensiunea Vlad

Angajam Camerista


Pensiunea Delia Timisoara angajeaza camerista. Program full time, pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati NU OFERIM CAZARE
Pensiunea Delia

Angajam Personal Curatenie


Angajam personal curățenie femei pentru Arena Aqua Sport din Timișoara! Pt detalii la numărul de tel.
ECOVER SOLUTIONS
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 88 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.