Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

47 Locuri de Munca Frizer in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

47 Locuri de Munca Frizer in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Frizer in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Frizer in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inchiriez Post Coafeza Hair Stilist


Salon situat în Badea Cartan închiriază post de coafeza hair Stilist.Chiria lunara este de 350 euro .Separat se plateste cheltuieli comune .
Beauty4M

Angajam Personal Coafura


Angajăm personal coafura.Se lucrează cu forme legale.Mai multe informatii la nr.de telefon
salon irene

Închiriez 2 Posturi De Coafură Zona Kaufland Sagului


Salon cu vechime în zona de peste 10 ani închiriază 2 scaune coafură frizerie . Salonul are multiple servicii și posturile de coafură au fost create la cererea clientelei. Suntem o echipă de 5 fete care prestează diferite servicii : remodelare corporală , masaj cosmetică și manichiură pedichiură .Posturile de lucru sunt încă în amenajare , se poate face și după cerințele chiriașului . Tel
Salon Noa

Coafura


Dau in chirie post de lucru pt coafura in Timisoara. Zona Gara N.
Artissimo

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Coafura


Angajam coafeza cu experiență.
Salon

Media netă estimată pe baza celor 10 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Salon Beauty Amour Timișoara Angajează Cosmeticiană Cu Experiență.​


Salon Beauty Amour angajează cosmeticiană cu experiență de cel puțin 1 an în salon de înfrumusețare. Cerințele obligatorii vizează diploma de calificare, obținută în urma unui curs de cosmetică acreditat, o diplomă de absolvire a unui curs de igienă, în termen de valabilitate și cunoștințe temeinice de epilat, pensat, tratamente faciale. Ne-am dori o colegă punctuală și cu abilități bune de comunicare, care să completeze o echipă foarte dinamică și de succes. Vârsta nu contează și, deși nu sunt obligatorii, cursurile de specializare ( machiaj, laminare gene, etc.) reprezintă un avantaj și ne arată că iubești ceea ce faci. Programul este de trei zile pe săptămână, alternativ: L-Mi-V - 9-20 cu Ma-J 9-20 + S9-17. Salariul este constituit din procent de 50% din încasări. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și vrei un loc în care să te afirmi într-un salon cu vechime și personal înalt calificat, te așteptăm cu drag.
BEAUTY AMOUR SRL

Cosmeticiana Full-time


NE MARIM ECHIPA! Ne cautam colega pentru postul de cosmeticiana. cerinte: accesibila 8ore pe zi, 5 zile pe saptamana (minim) oferim: salariu fix + procent, aparate tratamente faciale si corporale
Mellon Innovation Studios
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 47 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.