Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Gestionar Depozit in Popesti-Leordeni

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Gestionar Depozit in Popesti-Leordeni

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gestionar Depozit in Popesti-Leordeni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gestionar Depozit in Popesti-Leordeni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Picker- Popesti Leordeni


Angajam pentru unul dintre clientii nostri, companie specializata in distributia echipamentelor IT, un lucrator depozit. Locatia depozitului este in Popesti-Leordeni, iar programul de lucru este de 8 ore pe zi, in intervalul orar 10:30-19:00. Printre responsabilitati, se enumera: receptia corecta a marfurilor; ambalarea si securizarea marfii in vederea livrarii, privind transportul in provincie a coletelor; completarea si verificarea pe calculator a documentelor de transport pentru coletele care urmeaza a fi livrate. Cerinte: Seriozitate; Responsabilitate; Implicare; Cunostinte de baza operare PC; Pachet salarial: Salariu net de 3162 ron net; tichete de masa in valoare de 30 ron zi lucratoare; bonus de performanta dupa primele 3 luni; decontarea transportului sau transport asigurat de angajator; Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon . Prin aplicarea CV-ului dvs. la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal pentru desfasurarea pr
Smartemp

Angajam Asistent Manager Cu Atributii De Coordonator Logistica


Firma de distributie, situata in Popesti Leordeni, Ilfov, cauta o persoana responsabila, dedicata, atenta la detalii si organizata, pentru a gestiona atributiile venite de la directorul de vanzari. Job-ul principal este de gestionare date, rapoarte, atat in zona de logistica, cat si pe vanzari. Exemple: -centralizarea vehiculelor din parc cu toate datele necesare si urmarirea documentelor acestora. -raportare din programul OMV fleet -raportare din Evo Gps -centralizarea costurilor de service pe masini -centralizarea echipamentelor IT -organizarea rutelor externalizate saptamanale -inmatriculari radieri auto Program de lucru L-V 9-17:30 Se ofera salariu atractiv, bonuri de masa (40 ron zi), telefon, laptop, masina de serviciu. Cunostintele PC de nivel mediu sunt obligatorii! Permis cat B obligatoriu.
TUPLEX PLASTIC SRL

Angajaze Manipulant Profile Pvc


Descriere manipulant profile PVC Program de lucru de luni pana Vineri intre orele 06.00 si 14.30 cu jumatate de ora pauza de masa Locatie Popesti-Leordeni Mediul de lucru placut Colectiv tanar Suntem o companie in plina asccensiune ce activam pe piata de termopane . Descrierea job : -Pregatirea marfurilor pentru livrare -Participarea proactiva la optimizarea procesului de manipulare marfa -Asigura marfa din depozit -Urmareste calitatea procesului tehnologic la care participa - Pastreaza curatenia la locul de munca . CERINTE : -Studii medii -Abilitate de lucru in echipa -Spirit de initiativa -Experienta pe un post similar constituie un avantaj dar nu este obligatoriu Asiguram un mediu de lucru placut Renumeratie platibila la timp Traininng de specialitate periodic
Home Office Glass Design

Angajăm Personal Depozit Popești-leordeni


Angajăm personal pentru depozit în zona Popești-Leordeni,asigurăm transport plus alte beneficii Detalii la
Constantin A
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.