Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

119 Locuri de Munca Gestionar Depozit in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

119 Locuri de Munca Gestionar Depozit in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gestionar Depozit in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gestionar Depozit in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Fabrică De Pâine și Spațiu Pentru Magazin,​de închiriat


Pentru detalii apelați la numărul de telefon din anunț .se află central sat Calacia comuna Ortisora.
-

Angajam Magazineri,​ Fabrica Electronica Timisoara


PROHUMAN APT Timisoara angajeaza pentru una dintre cele mai mari si prestigioase fabrici pe domeniul electronic din Timisoara, MAGAZINERI/ Operatori Depozit Cerinte: - Studii medii; - Indemanare si atentie la detalii; - Responsabitate, seriozitate, punctualitate; - Disponibilitatea de a lucra in 4 schimburi si in picioare; Oferim: - Salariu brut 4100 lei; - Tichete de masa de 30 lei/zi; - Spor de noapte de 25%; - Spor de weekend de 25%; - Bonus lunar de pana la 37 % din salariu (conditiile de bonusare se prezinta la interviu); - Al 13- lea salariu; - Ore suplimentare platite 200%; - Evaluari salariale la 3 luni, 12 luni; - Asigurare medicala privata gratuita; - Posibilitate de promovare; - Sansa de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica, cu echipamente si tehnologii performante; - Transport asigurat din Timisoara si Lugoj. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie pe numarul de telefon din anunt sau ne puteti lasa un mesaj cu numarul dumneavoastra si va contactam noi. Publi24_**
Prohuman Apt

Lucrator Comercial Pt Magazin Alimentar


ANGAJEZ VANZATOARE PT MAGAZIN ALIMENTAR SITUAT IN ZONA IOSEFIN. PROGRAM 8 H ZI IN TURE , SALARIU ATRACTIV, CONTRACT PE PERIOADA NEDETERMINATA .
beton house

Manpower Angajeaza Manipulant Marfa 4200 Lei


Manpower angajeaza manipulant marfa pentru clientul sau, o companie ce se ocupa cu reciclarea pet-urilor. Angajatii vor rasturna pe banda de sortare saci care vor avea sticle si pet-uri. Sortarea se face automat. Salariu: 4200 Ron Brut Tichete masa: 40 Ron Bonus de prezenta: 700 Ron Brut Bonus conditionat de prezenta pe luna plina (daca lipseste o zi il pierde) sa nu aiba medical (se pierde) iar la co odihna se ia pro-ratat Locatie - Giarmata localitate transport propriu (Calea Sagului pana la Giarmata) Decont de transport Program: trei ture 06:00-14:00 14:00-22:00 22:00-06:00
Manpower Timioara

Manpower Angajeaza Manipulanti Marfa Fara Experienta Pentru O Companie Din Giarmata.​


Manpower angajeaza manipulanti marfa pentru o companie ce se ocupa cu reciclarea peturilor sticlelor si a dozelor! Beneficii: - Salariu: 4200 Ron Brut; - Tichete de masa: 40 Ron; - Bonus de prezenta: 700 Ron Brut acordat o data pe luna; - Se asigura transport din Calea Sagului pana in Giarmata; - Din alte zone din Timisoara se deconteaza transportul; Se lucreaza in 3 schimburi de luni pana vineri: Schimbul I: 06:00 - 14:00; Schimbul II: 14:00 - 22:00; Schimbul III: 22:00 - 06:00. Nu sunt necesare studii. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon: 07 arata numarul 800 086 !
Manpower

Vanzator Magazin Scule Si Unelte Instalatii Sanitare


SC REMBKA SRL,depozit materiale de constructii,angajam lucrator comercial pentru punctul de lucru din Calea Buziasului din Timisoara. Alatura-te echipei noastre daca: - esti o fire ambitioasa si vrei sa te dezvolti; - esti o fire sociabila, adaptabila si vrei sa lucrezi intr-un mediu dinamic; - ai valori personale solide legate de onestitate si integritate; Atributii: - receptionarea marfurilor cantitativ si calitativ la intrarea acestora in magazin; - aranjarea marfurilor pe rafturile magazinului; - implicare in vanzarea marfurilor din magazin, recomandari facute clientilor; - adoptarea unui comportament civilizat fata de clientii magazinului, implicare in rezolvarea solicitarilor clientilor; - stabilirea necesarului magazinului; - efectuarea de inventare pe raioanele din magazin; - pastrarea curateniei in magazin; - adoptarea unei atitudini de colegialitate in raport cu cielalti angajati ai companiei Rembka. SC REMBKA SRL este o companie ce activeaza in domeniul comertului cu materia
SC REMBKA SRL

Manpower Angajeaza Magazineri Cu Sau Fara Iscir Pentru O Companie Multinationala Din Timisoara.​


Manpower angajeaza MAGAZINER pentru o companie multinationala de renume din Timisoara, zona aeroport Oferim: - 4800 brut ( Operatori depozit fara autorizatie ISCIR) - 5200 brut ( Operatori depozit cu autorizatie ISCIR) - tichete 30 lei zi lucratoare; - spor ture noapte 25%; - bonus performanta; - ore suplimentare platite dublu; - al 13-lea salariu; - bonus de recomandare; - bonus de sarbatori; - program de lucru in 4 schimburi - transport gratuit din TIMIȘOARA și din localitatile : Giroc - Dumbravita - Mosnita Noua - Ghiroda - Bucovat - Giarmata - Pischia - Alios - Fibis Masloc Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon din anunt sau la adresa Manpower Timisoara: Splaiul Nistrului, nr. 1
Manpower

Cautam Vânzătoare Magazin Alimentar


Bună cautam fete ,pentru magazin alimentar sau sat urseni,timisoara calea buziasului ,detaliile la telefon sau în privat cerem și oferim seriozitate .
Macadio

Angajam Manipulant (ajutor Sofer )


Ajuta soferul la manipularea marfurilor transportate.
xsped

Lucrator Comercial Depozit Materiale De Constructii


Descriere Căutăm un coleg cu sau fara experiență, care să ocupe funcția de consilier de vânzări in depozitul de materiale de constructii. Cerintele noatre : Cunostiinte de operare pc ; Persoana organizata si atenta la detalii ; Viziune strategica Abilitati foarte bune de comunicare si prezentare Abilitati de negociere Capacitate de asumare a responsabilitatii Perseverenta si flexibilitate Oferta noastra (bonusuri, beneficii) : Salariu motivant, in concordanta cu experienta acumulata; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Tichete de masă ; Cursuri de calificare si instruire la locul de muncă; Posibilitate dezvoltarii unei cariere profesionale intr-o companie in plina dezvoltare.
Neomat Haus

Angajam Agenti De Paza Pentru Depozit De Logistica In Giarmata


INTERNATIONAL ALEXANDER HOLDING este grup internațional de companii din domeniul serviciilor integrate de transport si logistica, care activeaza cu succes pe piata europeana. Furnizam de peste 20 ani servicii complexe de logistica (depozitare, managementul ambalajelor) si transport (rutier, intermodal, aerian si maritim) pentru clienti importanti din toate industriile. Echipa International Alexander este mereu pregatita sa abordeze cele mai dificile aspecte ale afacerii cu profesionalism si cu dorinta de perfectionare. In spatele serviciilor noastre stau experienta, devotamentul, ambitia, seriozitatea si promptitudinea oamenilor nostrii oameni instruiti, oameni preocupati sa-si dezvolte competentele si pregatiti sa abordeze noi provocari. Acum cautam pentru Punctul nostru de lucru din Arad agent paza post control Cerinte: - Atestat de paza valabil ( curs agent de paza in derulare ) - Cazier judiciar fara antecedente; - Experienta in paza post control ( prezinta avantaj ). OFERIM: - Sal
INTERNATIONAL ALEXANDER

Angajez Consultant Vanzari Magazin Piese Auto


ANGAJEZ CONSULTANT VANZARI MAGAZIN PIESE AUTO!
S.​C.​ FARUL BĂNĂEAN S.​R.​L.​

Angajăm Colega In Echipa Noastra,​magazin Mixt,​sal.​ 5000 Lei Brut


Angajăm colega in echipa noastră, pt magazin mixt în zona Dacia . Mediu de lucru plăcut ,salariu avantajos. Program 5 zile lucrate cu 2 zile libere 9 ore pe zi. Salariu 5000 lei brut. Experienta în domeniu constituie un avantaj. Pentru mai multe detalii va rugăm contactați-ne la nr.de tel. .
Construct Material

Angajam Lucrator In Comerț Casier Pentru Magazinul Profi Eternitatii Timisoara


Angajam Lucrător în comerț Casier pentru magazinul profi eternitatii timisoara. Adresă: Strada Eternităţii nr. 8, Timișoara 300446 Se angajeaza personal cu sau fără experiență Se angajează full time 8 ore în Două schimburi Schimbul unu de la 06:30 la ora 15:00, schimbul doi de la 15:00 la ora 23:30 Pentru mai multe informatii apelati la intre orele
PROFI

Angajez șoferi Cat B Pentru Curierat și Manipulați în Depozit


Manipulați 8 ore contract de muncă detalii la tel
Rafyn Iustyn

Manipulant Marfuri (materiale Injectie Mase Plastice-produse Finite)


Sarcini : Sarcini : -Verificarea consumului de materiale -Alimentarea masinilor cu material -Mentinerea curateniei spatiului de depozitare - Sa semnaleze eventualele anomalii tehnice si operative inerente ale masinilor si ale proceselor de productie in care lucreaza Candidatul ideal -Studii medii - Seriozitate; -Experienta anterioara de lucru in depozit (constituie avantaj); -Atentie la detalii; -Punctualitate; -Permis de motostivuitorist ( constituie avantaj).
PlasessRomania Srl

Angajez Manipulant In Depozit Cu Permis Conducere Auto


angajez manipulant in depozit cu permis auto categoria B. depozitul este situat in zona Freidorf Timisoara, program de lucru de luni pana vineri, 8 ore. Ocupatia principala este manipuare cutii in depozit, greutate maxima cutii 10 kg, se lucreaza si pe nacela la nevoie, dupa instruirea si calificarea in domeniu,organizare depozit. Partea de conductor auto este ocazionala in functie de solicitarile clientilor. astept cv cu date de contact.
sc.​ arhive logistic banat srl

Angajez Vanzator Manipulator Marfa Euro


Angajez vanzator manipulator marfa in complexul comercial EURO. Magazin cu produse usoare. Program fix (L-V: 08-19 S: 10-16, D: liber). De preferat din Timisoara sau zonele limitrofe. Pentru mai multe detalii apelati la numar, NU prin mesaj!
Centru Euro

Manpower Angajeaza Manipulant Marfa Fara Experienta In Giarmata Mare!


Manpower angajeaza manipulanti marfa pentru o companie ce se ocupa cu reciclarea peturilor sticlelor si a dozelor, cu sediul in Giarmata Mare! NU ESTE NECESARA EXPERIENTA NECESARA IN DOMENIU! Beneficii: - Salariu: 4200 RON BRUT; - Tichete de masa: 40 RON Zi lucrata; - Bonus de prezenta: 700 Ron Brut acordat o data pe luna; - Se asigura transport din Calea Sagului pana in Giarmata; - Din alte zone din Timisoara se deconteaza transportul; Se lucreaza in 3 schimburi de luni pana vineri: Schimbul I: 06:00 - 14:00; Schimbul II: 14:00 - 22:00; Schimbul III: 22:00 - 06:00. Pentru mai multe detalii, ne puteti apela la numarul de telefon: 07 arata numarul 800 720 sau la 07 arata numarul 800 086
Manpower

Angajam Vanzatoare Magazin Alimentar


Angajam vanzatoare pentru un magazin alimentar in zona Calea Sagului in apropiere de Piata Doina. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon .
A.​D.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 119 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.