Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

44 Locuri de Munca Gestionar in Bacau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

44 Locuri de Munca Gestionar in Bacau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gestionar in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gestionar in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Secretara


SC cu sediul in Margineni, angajeaza secretara cu posibilitatea de creștere pe plan profesional, doar persoane motivate si dinamice. Doar persoane bune cunoscatoare PC si social media pentru promovare. Pachet Office ( excel,word,etc). CV-uri pe mail Salariu 3000 lei.
Darleot

Media netă estimată pe baza celor 974 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Reprezentant Vanzari Back-office


Compania noastră, caută un reprezentant vanzari back-office orientat către rezultate pentru a se alătura echipei noastre de vanzari. Dacă aveți abilități excelente de comunicare, vă descurcați bine în gestionarea relațiilor cu clienții și sunteți o persoană organizată, atunci suntem interesați să vă cunoaștem. Responsabilități: Vanzarea si ofertarea clientilor cu produsele aflate in portofoliul companiei Procesarea comenzilor și întocmirea documentelor de vânzare Gestionarea corespondenței cu clienții Monitorizarea comenzilor si a stocurilor Actualizarea bazelor de date și generarea rapoartelor periodice Asigurarea unei comunicări eficiente între departamentele interne Cerințe: Studii superioare finalizate Experiență anterioară în domeniul vânzărilor B2B Abilități excelente de comunicare verbală și scrisă Limba engleza scris vorbit mediu avansat Capacitatea de a gestiona mai multe sarcini simultan Cunoștințe solide de operare pe calculator (Microsoft Office, in special Excel ) Orientat
MetalbacFarbe

Oferte De Munca Asistenta Batrani


S.C Dolun-Nisi S.R.L oferim solutii rapide de recrutare si plasare personal atent selectat (cazier juridic, adeverinta medicala) pentru asistenta batrani . Jobul se adreseaza in special femeilor. Impreuna cu noi veti gasi postul si persoana potrivita! Suntem un popor muncitor, care respecta valorile familiei si valorile religioase, un popor modest si ospitalier si pe deasupra cu suflet mare. Perioada cu multe oferte de munca. Telefon *****92521.

Ingrijire Batrani (asistente Familiare )


Ofer locuri de munca pentru badante (ingrijire batrani) in sudul Italiei (limba Italiana NU este obligatorie).*****92521.
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 44 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.