Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

88 Locuri de Munca Gratar in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

88 Locuri de Munca Gratar in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gratar in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gratar in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Bucatar


Pregătește mâncărurile din rețetarul unității în conformitate cu standardele în vigoare Asigură implementarea și menținerea standardelor de păstrare și depozitare a produselor, semipreparatelor și preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare
Curtea Brancoveneasca

Angajam Bucatar Restaurant Eforie Nord


Restaurant Acapulco din Eforie Nord, deschis tot timpul anului, angajam permanent sau de sezon bucatar cu experienta
VIP EFORIE

Filicori Zecchini Port Tomis Angajează: Ospătari,​ Barmani,​ Ajutor De Bucătar.​


Filicori Zecchini Port Tomis angajează ospătari, barmani, ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Salariu atractiv, program de lucru flexibil. Asigurăm cazare. Mai multe detalii la nr. de telefon din anunț.
Filicori Zecchini

Manager Magazin Fast Food Cu Specific Romanesc- Smols


Esti potrivit a daca: - ai studii medii superioare finalizate ; - ai experienta de minim 2 ani pe o pozitie de management in alimentatie publica; - ai bune cunostinte a proceselor unei unitati de alimentatie publica; - esti o persoana cu abilitati de planificare a activitatii proprii si a echipei pentru buna functionare a unitatii; In rolul tau vei fi responsabil ă de: - coordonarea activitatii echipei din subordine in conformitate cu politica si obiectivele companiei; - controlul calitatii produselor si service-ului oferit clientilor si atingerea indicatorilor planificati; - selectia, coordonarea si dezvoltarea echipei; - intocmirea si asumarea rapoartelor de activitate; predarea acestora catre superiori; - identificarea problemelor si abilitatea de a lua rapid masuri corective si de preventie; - organizarea punctului de lucru - stabilirea necesarului de materie prima - organizarea programului de lucru - urmarirea calitatii preparatelor, cantitaiv si calitativ.
DIETLIFE FOOD SRL

Angajam Pizzer Cu Experiență Cuptor Pe Lemne


Angajam Pizzer experiență cuptor pe lemne , sezonier litoral stațiunea Neptun. . Oferim cazare, contract muncă , salariu discutabil . Vă rugăm seriozitate. Exclus cei care nu au experiență .
Danielle stl

Angajam Ajutor Bucatar


Angajam ajutor bucatar cu experienta. Mai multe detalii la nr. de tel .
Hotel Piccadilly

Angajam Ajutor Bucatar


Hotel Piccadilly din Statiunea Mamaia, angajeaza ajutor bucatar pentru sezonul estival 2024. Trimite cv-ul tau la Relatii la nr telefon .
Hotel Piccadilly

Bucatar ,​ Ajutor Bucatar,​ Ospatar Hotel Golden Palace


Hotel Golden Palace angajeaza perioada nedeterminata, bucatar , ajutor de bucatar . Salariu competitiv, atractiv , mediu de lucru placut .
Hotel Golden Palace

Bucatar Pe Litoral


Bucatar cu experienta si studii de specialitate; Ajutor de bucatar studii medii si experienta. .
Palace Hotel Resort

Angajare Bucatari,​ Barman,​ Ospatari,​ Magaziner


Restaurant cu specific pescaresc angajeaza bucatari, barman, ospatari si magaziner pentru perioada nedeterminata. Relatii la telefon .
MONTELUX

Angajam Bona,​o Doamna La Bucătărie Part Tine și Ingrijitoare


Cautam 2-3persoane pt bucatarie la o familie ,bona copil si ingrijire batranica sau macar 1 bucatareasa sau 2 persoane care se ot ocupa de toate 3 ,sigur ca va fi platita separat pt fiecare ocupatie.Nu se va ocupa non stop de toate deoarece are ajutoare si colege si avem deja dar dorim in plus pt ca e nevoie in fiecare zi.Va rog fara lipsa de igiena,glume proaste si neseriozitate.
Privata

Ospatari,​ Barman Ajutor Barman,​ Lucrator In Bucatarie Mamaia Nord


Angajăm în Mamaia Nord: - ospatari restaurant - ospătari room service - barman - ajutor barman - lucrător în bucătărie - ajutor bucătar Hotel Mamaia Nord Pachet salarial de la 3600-3800 RON NET
Alin

Angajam Chef Bucatar


Suntem în căutarea unui CHEF Bucătar , cu experiență , dornic de a forma o echipa frumoasa într-un nou proiect al unei locații cu regim permanent , situata in prima linie pe plaja , ce urmează a-și deschide porțile , in cea mai frumoasă și exclusivista zona din Mamaia Nord.
Restaurant

Angajam Ospatari Hostess Barman Picoli Ajutor De Bucatar


Hotel-Restaurant Dona din Constanta Mamaia de pe Bulevardul Mamaia angajeaza: -ospatari ospatarițe -picoli -barmani barista -hostess -gratarangiu -bucatar -ajutor de bucatar Toate detaliile se discuta la telefon:
RIO ONE

Angajăm Personal Hotelier : Bucătari și Ajutori De Bucătari


Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa! Angajăm bucătari și ajutor bucătari, oferim condiții foarte avantajoase de muncă, program flexibil și pachet salarial atractiv (se negociază la angajare). Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon: Asigurăm cazare și masă celor din provincie!
SC EXCLUSIV LOGISTIC SRL

Admar Costinesti Isi Mareste Echipa!!!avem Nevoie De Bucatar Si Ajutor De Bucatar!


Suntem in cautarea unui bucatar pasionat, responsabil si a unui ajutor de bucatar dedicat sa se alature echipei noastre din Costinesti pentru perioada sezonului estival. RESPONSABILITATI: -Pregatirea si gatirea preparatelor conform standardelor noastre; -Mentinerea igienei si curateniei in bucatarie; -Colaborarea stransa cu restul echipei pentru a asigura servirea prompta si de calitate a mancarilor; -Respectarea standardelor de siguranta alimentara si a regulilor de igiena; CERINTE: -Experienta anterioara in domeniul culinar (pentru pozitia de bucatar); -Capacitatea de a lucra eficient intr-un mediu agitat; -Atitudine pozitiva si capacitatea de a lucra in echipa; -Flexibilitate in program si disponibilitate; BENEFICII: -Salariu competitiv si bonusuri in functie de performanta; -Mediu de lucru dinamic si placut; -Oportunitati de dezvoltare profesionala; -Cazare asigurata pentru angajatii din afara localitatii; Daca sunteti interesat sa va alaturati echipei Admar si sa contribuiti la su
MOUNTAINSEA HR CONCEPT

Restaurant In Eforie Sud Angajeaza Bucatareasa( Bucatar) Permanent.​


Salariu avantajos, transport asigurat sau decontat,programul este de 8 ore pe zi. Relatii la tel
Pongal LRDS SRL

Angajajez Bucatar Restaurant Cerna,​ Loc.​ Saturn,​ Constanta


Angajez bucatar cu experienta in domeniul gastronomic, cunostinte solide in prepararea diverselor tipuri de mancaruri, abilitati organizatorice si atentie la detalii, capacitate de lucru in echipa. Angajatul va fi responsabil de prepararea și prezentarea mâncărurilor conform standardelor de calitate, menținerea curățeniei și a igienei în bucătărie, gestionarea stocurilor și aprovizionarea cu ingrediente proaspete. Pachetul salarial este competitiv si mediul de lucru este foarte placut. Se acorda si cazare, in cazul nevoii unei relocari. Pentru mai multe detalii si pentru a aplica, va rog sa trimiteti un email catre adresa de mail mentionata sau sa sunati la numarul de telefon afisat. Multumesc!
GDM

Angajez Bucătar - Ajutor Bucătar


Salariul 5000-10000, poate fi săptămânal, la cererea angajatului
La Ceaunul cu Scoici

Pizzar Bucatar Ajutor Bucatar Ospatar


Restaurantul Massaranduba Mamaia angajează - Pizzar - Bucătar - Ajutor Bucătar - Ospătar Condiții Avantajoase: Salariu competitiv, stabilit în funcție de experiența și competențele tale. și beneficii motivante. Mediu de lucru plăcut și dinamic. Oportunitatea de a învăța și a te dezvolta într-un domeniu în continuă creștere. Program flexibil și adaptabil. Pentru a aplica, te rugăm să trimiți CV-ul tău prin mesaj privat sau pe adresa de email: Pentru orice informații suplimentare și detalii, ne poți contacta la numărul: în intervalul orar 11:00-22:00
SC NOCHE CALIENTE SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 88 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.